Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Roermond

Uitbouw achterzijde woning 20m2 - Aanbouw - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde woning 20m2

Graag willen wij een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten realiseren. Nu staat hier een overkapping, deze moet verwijderd worden. Links en rechts bestaande muren van resp. onze berging en aanbouw buren. Aanbouw zou inhouden 6 m. X 3,5 m. De uitbouw mag gemetseld worden en de binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Het liefst wil ik kunststof kozijnen. Vloerverwarmd. De huidige gevel moet eruit. Ook wens ik een lichtstraat.


Aannemer Roermond

Offertes aanbouw in Roermond aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roermond

vrijdag 24 februari 2023

Stenen garage aanbouwen 20m2

Ik wil graag een garage laten aanbouwen. Het moet een stenen garage zijn. Het betreft een garage van 3.5 breed en 5.5 meter en 3.40m hoog. Oplevering van de binnenzijde mag casco. Er moet een bitumen dak op gelegd worden. Er moet een deur en een raam in, de kozijnen mogen van kunststof. De oprit/tuin is nog leeg van nieuwbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Linne
woensdag 12 oktober 2022

L-vormige aanbouw realiseren (~47m2)

Wij zijn voornemens een (reeds opgeleverde) nieuwbouw woning te kopen - echter wensen wij deze alvorens te gaan bewonen uit te bouwen met een L vormige uitbouw (liefst uitgevoerd met hout ivm contrast tov de steen welke voor de hoofd woning is gebruikt) Achter uitbouw betreft: 4 diep bij 5.2 breed - zij uitbouw 3 breed & 9 diep - het is de bedoeling dat de zij uitbouw word opgesplitst in kantoor (6.5 bij 3 en berging 2.5 bij 3). De buitenzijdes het liefst in hout afgewerkt, met kunststof kozijnen. De binnenzijde woonklaar opgeleverd, met een doorgetrokken vloerverwarming. De gevel zal doorbroken moeten worden. In het dak hadden we ook een lichtstraat willen in hebben. Vergunning is niet nodig. Graag zouden wij een indicatie van de kosten hebben om te zien of het geheel (aanschaf woning + uitbouw ongeveer binnen ons totaal plaatje past)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Linne
dinsdag 29 maart 2022

Aanbouw realiseren (~18m2)

Mijn partner en ik hebben een huis gekocht en willen graag over de hele breedte van het huis (6.27m) aan de achterkant 2m of 3m uitbouwen. Om zo de keuken en eetkamer van het huis te vergroten. De buitenzijde mag gemetseld afgewerkt worden, maar de kozijnen van kunststof. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden en de verwarming mag aan de hand van radiatoren. Ook zal de huidige gevel doorbroken moeten worden. Verder geen lichtstraat in het dak gewenst. Prijs zou ik graag ontvangen incl. btw en fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maasbracht
donderdag 14 oktober 2021

Uitbouw realiseren achterzijde (30m2)

Wij willen een aanbouw realiseren. De afmetingen zijn 6m bij 5m. Wij zijn nog niet in het bezit van een vergunning hiervoor, dit wil ik graag aanschaffen mbv de aannemer indien dit nodig is. De buitenzijde willen wij in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. De binnenzijde willen we graag casco opgeleverd. Hierbij willen we ook graag vloerverwarming aanleggen over de gehele verdieping. De huidige gevel moet hiervoor deels doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heythuysen
vrijdag 11 juni 2021

Uitbouw achterzijde woning 20m2

Graag willen wij een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten realiseren. Nu staat hier een overkapping, deze moet verwijderd worden. Links en rechts bestaande muren van resp. onze berging en aanbouw buren. Aanbouw zou inhouden 6 m. X 3,5 m. De uitbouw mag gemetseld worden en de binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Het liefst wil ik kunststof kozijnen. Vloerverwarmd. De huidige gevel moet eruit. Ook wens ik een lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roermond
maandag 31 mei 2021

Opbouw op aanbouw 24m2

We hebben een aanbouw van ca. 4x6 (platdak). Hierop zouden we graag een opbouw willen laten maken. Er zal van te voren nog een constructie onderzoek plaatsvinden of de aanbouw dit gewicht kan dragen. Uiteindelijk moet er ook een verbinding worden gemaakt tussen de eerste verdieping en de aansluitende opbouw. Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn en de kosten (ongeveer) hiervan. Afwerking buitenzijde, binnenzijde en de kozijnen het liefst in overleg met de vakman. Wij willen de opbouw met radiatoren verwarmd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Swalmen
maandag 31 mei 2021

Uitbouw achterzijde aanbouwen 15m2

Uitbouw woonkamer in de achtertuin met de volgende afmeting: Rond 5m breed en 3m diep De buitenzijde wil traditioneel gemetseld en de binnenzijde graag in overleg in vakman kozijnen wil ik van kunststof en het mag verwarmd worden a.d.h.v. radiatoren. Er moet een gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roermond
maandag 17 augustus 2020

Aanbouw erker voorzijde woning

Ik zoek een aannemer die aan de voorzijde van mijn woning een erker kan bouwen. De erker wordt ongeveer 60 bij 270 cm groot. Er is inmiddels een vergunningsaanvraag ingediend. Graag de onderzijde van de erker gemetseld en daarboven kunststof (lichtgrijze) raamkozijnen. De binnenzijde van de erker bouwen we zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Baexem
zaterdag 14 december 2019

Uitbouw realiseren

Wij willen naast onze woning een 2e woonkamer aanbouwen met doorloop. Het wordt ongeveer 4.20 bij 6 meter, aan de achterkant zit dan nog een werkruimte van 2.50 waar ik nog een achterliggend paadje ga leggen. Er is geen vergunning nodig. Graag de constructie van metselwerk. Het hoeven geen dure stenen te zijn, want ik laat het schilderen. Er is een fundering nodig. Aan de voorzijde hebben wij 2 ramen gepland, de ramen die ik nu in de woonkamer heb wil ik ook in de aanbouw hebben. Het achtergedeelte wil ik een schuifpui van 4 bij 3 meter hoog. Het moet goed geïsoleerd zijn. Ik denk dat ik de ramen zelf regel, de ramen van de woonkamer wil ik namelijk laten vervangen. Graag oplevering zonder ramen, maar wel aftimmering aan de binnenkant. Er hoeft geen verwarming geïnstalleerd te worden, want ik wil vloerverwarming. Verder wil ik meerde stroompunten. Ik zou graag ongeveer in het voorjaar willen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sint Odilienberg
donderdag 18 oktober 2018

Aanbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw willen realiseren. De maten zijn ongeveer 3 bij 5 meter. Tevens moet er een bestaande vloer en vloerverwarming verwijderd worden en een complete nieuwe vloer met vloerverwarming gelegd worden. Graag dan ook de bij behorende elektra voorzieningen aanpassen. Ik wil een gemetselde uitbouw en de afwerking in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heel
donderdag 12 juli 2018

Aanbouw aan de keuken bouwen

Ik wil graag mijn oude keuken gaan verbouwen naar een ruimere, nieuwe keuken. Deze zal ongeveer 4 bij 6 meter worden. Hierbij wil ik graag een platdak, vloerverwarming met aansluiting op CV en een goede lichtinval. In principe wil ik dit volgend jaar realiseren. Grote oprit dus allemaal goed toegankelijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roermond
donderdag 08 maart 2018

Uitbouwen aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde. Linkerkant staat een gargae rechterkant de aanbouw van de buren. Achtergevel dient uitgebroken te worden. Achterkant aanbouw komt schuifpui. Grove maten van de aanbouw breedte 5. 5m diepte 2 m


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Horn
maandag 13 november 2017

Erker aan de zijkant aanbouwen

Wij willen weten wat de kosten zouden bedragen voor het realiseren van een erker van ongeveer 4 x 2 meter aan de zijkant van de woning (hoekwoning). Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Er is nu een groot raam op die zijgevel. (van hout). Eventueel in de stijl van bijgevoegde foto. Graag advies voor wat betreft hout of kunststof. Als er tekeningen nodig zijn regelt de klant dat zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Montfort
woensdag 06 september 2017

Aanbouw aan een stacaravan maken

Aanbouw aan een stacaravan van 11 x 5 met keuken ramen tuindeur en voordeur. Het moet een salon met keuken worden. Er moeten ook water/elektra leidingen naartoe getrokken worden. Dit moet gedaan worden door middel van houtskeletbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Herkenbosch
dinsdag 13 juni 2017

Uitbouw of aanbouw achter

Wij willen graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed gerealiseerd hebben met geveldoorbraak. De openslaande deuren die wij nu hebben willen wij graag opnieuw gebruiken. Wat zullen de kosten van een casco aanbouw zijn waarvoor wij geen vergunning nodig hebben?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roermond
Offertes aanvragen