Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Oss

Uitbouw nieuwbouwwoning - Aanbouw - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw nieuwbouwwoning

Wij willen een aanbouw bouwen aan de achterzijde van de nieuwbouwwoning. Hier is geen vergunning voor nodig. De afmetingen zijn 4 bij 3. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kozijnen in overleg. Ik wil een woonklare oplevering. De uitbouw moet worden verwarmd in overleg. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aannemer Oss

Offertes aanbouw in Oss aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oss

vrijdag 21 juli 2023

Uitbouw achterzijde 13m2 (woonklaar)

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen. Graag 240x550 lxb aanbouw achterkant woning. De afwerking van de buitenzijde willen we graag traditioneel gemetseld, hetzelfde als bij de buren. De oplevering van de binnenzijde het liefst woonklaar. Qua verwarming moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. We willen de huidige kozijnen hergebruiken. Geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heesch
maandag 12 september 2022

Een houtskelet casco uitbouw achter de woning maken

We willen een aanbouw realiseren van 3.5 bij 6 meter. We hebben een 'houten' woning waarbij geen steen gebruikt is, maar volledig van hout is, bedekt met houten antracieten planken. De huidige woning heeft aan de achterzijde 2 kozijnen met 4 openslaande deuren, die willen we naar achten verplaatsen. Betreft een vrijstaande woning. De bouw kan vergunningsvrij. De bouw graag casco opleveren met een dicht dak. Daarnaast is er een 2 meter doorgang naar de achtertuin.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Altforst
dinsdag 19 juli 2022

Opbouw(~40m2) realiseren op de 1ste verdieping

We willen op de eerste verdieping een aanbouw laten zetten van 40M2, zie bijgevoegde tekeningen. Graag zou ik hiervan een offerte ontvangen casco opgeleverd. Afwerking steen. Graag een prijs voor kunststof en houten kozijnen. De opbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oss
maandag 17 januari 2022

Uitbouw nieuwbouwwoning

Wij willen een aanbouw bouwen aan de achterzijde van de nieuwbouwwoning. Hier is geen vergunning voor nodig. De afmetingen zijn 4 bij 3. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kozijnen in overleg. Ik wil een woonklare oplevering. De uitbouw moet worden verwarmd in overleg. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oss
dinsdag 09 november 2021

Uitbouw achterzijde woning (23m2) + dubbelzijdige nokverhoging (~4,8m)

Wij willen graag een aanbouw laten realiseren van 4 meter diep en 5,81 meter breed. De kozijnen zullen het gehele oppervlakte van de tuin vullen. We willen ook graag een dubbelzijdige dakkapel plaatsen met nokverhoging. Er zullen zonnepanelen op de dak komen. Alle buitenzijdes willen we afgewerkt hebben in kunststof, de kozijnen regel ik zelf. De binnenzijdes willen we casco opgeleverd hebben. De verwarming regel ik ook zelf. Zouden wij een prijsindicatie kunnen krijgen voor deze werkzaamheden? Ik weet niet wat jullie nog aan kunnen bieden maar er moet veel gebeuren in het huis. Als we gecombineerd meerd korting kunnen krijgen zouden we kunnen overwegen om meer dingen te laten doen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Uden
maandag 15 februari 2021

Uitbouw aan de achterzijde en zijkant woning

Ik wil aan de achterzijde (rode blok) en linker zijkant (blauw blok) van de woning een uitbouw plaatsen. Zie de tekening die ik heb toegevoegd. Ik ben nog niet in bezit van de vergunning voor de zijkant, maar de buren hebben dit ook al. Hier ga ik achteraan. Rode uitbouw (ongeveer 5 bij 3) wil ik traditioneel gemetseld hebben. Ik wil de uitbouw casco of sausklaar hebben (dit graag in overleg). Ik wil graag kunststof kozijnen. De uitbouw willen wij verwarmen door vloerverwarming. Dit willen wij in de hele woning doen, dus hebben interesse om dit door dezelfde aannemer te laten doen. Door de gehele woning ligt een houten laminaat vloer. Type vloerverwarming graag in overleg. Wij laten ons adviseren over de vloer die hierover heen komt. Er moet een gevel worden doorbroken. Lichtstraat/lichtkoepel sla ik niet uit (ligt aan de prijs). Het blauwe blok (3 bij 5) wil ik traditioneel gemetseld hebben. Wij willen deze uitbouw in tweeën splitsen door het plaatsen van een schedingswand zodat een deel kan worden gebruikt als garage en het andere deel als speelkamer voor de kinderen. Ik wil de uitbouw casco of sausklaar hebben (dit graag in overleg). Ik wil graag kunststof kozijnen aan de achterzijde. Uitbouw verwarmen graag nog in overleg. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Ik zou graag een deur van de blauwe aanbouw naar de rode aanbouw willen. Ook graag een garage deur aan de andere kant van het kozijn. We krijgen de sleutel 15 mei en zouden het liefst 17 mei van start gaan hiermee.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berghem
donderdag 11 februari 2021

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag een achter aanbouw op de beneden verdieping. Complete breedte 6,20 m X 3,50 m met plat beloopbaar dak. Vloer geïsoleerd voor vloerverwarming. Steunpilaar tussen raam en schuifpui blijft behouden (en uitgebreid), daar komt een gashaard in verwerkt Vergunning is niet nodig. Constructie graag gemetseld. Kozijnen herplaatsen (kunststof 2014). Casco of woonklaar in overleg. Start in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oss
donderdag 04 februari 2021

Aanbouw achter huis

Ik wil een een aanbouw van 7 x 3 meter laten plaatsen. De aanbouw moet casco opgeleverd worden met kunststof kozijnen, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oss
zondag 31 januari 2021

Dakopbouw op dakterras realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. Het zit aan de achterkant, ik heb daar geen vergunning voor nodig. Het gaat om een dakopbouw op een dakterras op de 2de verdieping, maat: 530x480cm. De stenen van ons huis zijn niet meer aan te komen, dus we willen nu een houten aanbouw. Ik weet niet of ik prefab of traditionele bouw wil, dit moet in overleg. De afwerking wil ik sausklaar. Aan 1 zijde wil ik raamkozijnen. Deze moeten in het hout zijn, maar kan in overleg hiervan afwijken. Op het dak boven wil ik een airco of warmtewisselaar. Het kan zijn dat dat gedaan wordt door mijn zwager. Verder geen lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berghem
zondag 03 januari 2021

Aanbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw zoals onze buren van 2,40 m diep. Schuifdeuren hebben we al zoals op de foto. Hou rekening mee met een vloerverwarming en als het mogelijk is om nog een buiten kraan aan te leggen. Ik wil graag een casco oplevering. De schuifdeur willen we hergebruiken. Ik weet niet zeker of er een draagmuur moet worden verwijderd, maar ik denk het niet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oss
zaterdag 17 oktober 2020

Aanbouw aan vrijstaande woning realiseren

Wij overwegen een aanbouw van ongeveer 5*4 meter an het huis. Er hoeft geen gevel uitgebroken te worden. Het is een vrijstaand huis en de breedte van de achtergevel waar de uitbouw met komen is ongeveer 3 meter, dus in het verlengde van de gevel komt ook een glaspartij van ongeveer 2 meter (de aanbouw gaat 'de hoek om'. Er moeten waarschijnlijk palen in de grond want de tuin ligt ongeveer een meter lager. Nu ligt er een terras met een trap naar de tuin.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maren Kessel
zaterdag 18 april 2020

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen over hele breedte, 6m bij 2 m. Graag de pui eruit en volledig afgewerkt. Geen lichtstraat. Gemetseld of prefab. Schuifdeuren (die je open kan vouwen). Het betreft een tussenwoning met achterom. Ik zal zelf een tekening maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Uden
zaterdag 21 december 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil een aanbouw van 6 x 3 meter laten plaatsen. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden en een fundering onder komen. De aanbouw moet van steen zijn. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heesch
maandag 11 maart 2019

Aanbouw achterzijde

Ik wil een casco -aanbouw realiseren van 6,3 x 4,4. Hiervoor moet er een betonnen fundering worden gelegd en vergunning door mij aangevraagd. Ik sta open voor een prefab methode


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Uden
woensdag 02 januari 2019

Aanbouw realiseren

Wij willen onze woning uitbouwen met 4 meter, op de plek van de aanbouw staat nu een serre van 3 bij 5 meter. Deze willen wij vervangen door een uitbouw met geveldoorbraak over de hele lengte van 4 m bij 5 m. Het gaat enkel om de ruwbouw, het slopen van de serre doen wij zelf. Wat er wel moet gebeuren is de doorbraak van de achtergevel met ijzeren balk en eventueel graafwerk. De uitbouw moet worden voorzien van een lichtstraat van 2/3 meter bij 1 meter. Verdere wensen: dubbele tuindeuren met dubbelglas. Tweemaal ramen van 2 meter bij hoogte van aanbouw met muurtje op gelijke hoogte als in het huis nu aanwezig. Ramen ook met dubbelglas. De afwerking doen wij voornamelijk zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Uden
Offertes aanvragen