Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hoogeveen

Uitbouw 20m2 woonklaar - Aanbouw - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw 20m2 woonklaar

Wij willen een aanbouw van 5x4 voor een slaapkamer. De afwerking van de buitenzijde hangt af van wat de vakman adviseert. De oplevering van de binnenzijde het liefst woonklaar. We willen houten kozijnen in de aanbouw. Ik ben van plan om daar een airco te laten plaatsen voor verwarming, die aangesloten is op de zonnepanelen. Er is geen vergunning nodig.


Aannemer Drijber

Offertes aanbouw in Hoogeveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hoogeveen

zondag 20 november 2022

Uitbouw 20m2 woonklaar

Wij willen een aanbouw van 5x4 voor een slaapkamer. De afwerking van de buitenzijde hangt af van wat de vakman adviseert. De oplevering van de binnenzijde het liefst woonklaar. We willen houten kozijnen in de aanbouw. Ik ben van plan om daar een airco te laten plaatsen voor verwarming, die aangesloten is op de zonnepanelen. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drijber
vrijdag 11 februari 2022

Aanbouw realiseren (8m2)

Wij willen graag een aanbouw achter het huis van 4 meter breed bij 2 meter diep, vergunningsvrij. De buitenmuren kunnen tegen de buren aan en de pui die erin komt willen we van kunststof. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Hierin willen we gelijk een vloerverwarming aanleggen over de gehele begane grond, dat is dan 53m2 in totaal. Ook zal de huidige gevel/pui doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
donderdag 08 oktober 2020

Een aanbouw als verlening van de woonkamer maken

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een kleine uitbouw achter mijn woning. Deze uitbouw dient 250 bij 200 cm groot en gemetseld te zijn. Graag voorzien van kunststof kozijnen en woon-klaar opleveren. Waarschijnlijk dient er nog een fundering hiervoor gemaakt te worden. Daarnaast kan het deels op de bestaande bijkeuken rusten, denk ik. Dit is achter een tussenwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
zaterdag 20 april 2019

Uitbouw keuken

Een uitbouw fundering maken bestaande uit twee delen in een L vorm. Afmeting 2.40 x 2.60 meter buitenmaat. Er moet een gemetselde aanbouw geplaatst worden. De ondergrond is zand of turf, vroeger een bos geweest. Een plat, dicht dak aanbrengen. Graag in de offerte een splitsing van delen: fundering, aanbouw zetten en de afwerking binnen. De kozijnen en ramen van kunststof bestel ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hollandscheveld
zondag 21 februari 2016

Aanbouw maken

Een aanbouw maken van circa 2.5 bij 6 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rheezerveen
donderdag 14 januari 2016

Aanbouw aan houtskeletbouw woning bouwen

Houten aanbouw met veel glas. Houtskelet aanbouw aan een recreatiewoning. Afmeting ca. 9.50 m. x 3.00 m. Met aan lange zijde 2 openslaande deuren en 1 raamkozijn van ca. 1.50 m. breed x 60 cm. hoog (verdeeld in 2 vaste en 1 openslaand raam). Plat dak. Er is geen vergunning vereist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Diever
zondag 22 februari 2015

Aanbouw aanbouwen aan huis

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van ons huis om daar een tv kamer / kleine woonkamer van te maken zodat onze huidige woonkamer meer een ruime eetkamer kan worden. De afmetingen van ons huis zijn ongeveer 5 bij 9. Dit is totaal oppervlak. Wij willen een aanbouw die ongeveer 4 bij 5 is. We hebben nog niet echt een bepaalde maatvoering in het hoofd, maar je moet er lekker kunnen zitten om te genieten van onze thuis bioscoop. De ruimte zouden we kunnen betreden via het raam die nu op de plek zit waar de aanbouw zou moeten komen. Die doorgang zou dan verbreed moeten worden en natuurlijk door getrokken tot aan de grond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
woensdag 27 maart 2013

Aanbouw keuken

Wij willen graag een aanbouw tussen het huis en de schuur (zie foto's). Hier willen we zelf een nieuwe keuken plaatsen. We willen de aanbouw casco gebouwd hebben. Wel moet er gas en waterleidingen aangesloten worden. De exacte maten heb ik nog niet. Gemetselde muren, fundering en een plat dak. Denk niet dat er geheid moet worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Elim
woensdag 11 juni 2008

Aannemer

Hierbij willen wij graag een aanbouw hebben op onze tussenwoning van 250x500cm met waarschijnlijk een plat dak een kunstof schuifpui en een kunstof kiep-kantelraam er naast, met een buiten kraan en een convector verwarming voor de schuifpui eventuele bekabeling m.b.t. stopcontact. Tot zo verre mijn beschrijving van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
zondag 09 oktober 2005

Aannemer

Aanbouw aan de kamer en berging, oppervlakte uitbreiding breedte 8,5m x diepte 3m. Huis staat op heipalen, bestaande gedeelte heeft nu een draagprofiel voor een schuifpui. Wil graag het bestaande draagprofiel vervangen en om hoog gebracht hebben zodat de plafond kamer een verlengde is met uitbreiding. Verder verzetten convector put van de verwarming met extra radiator(nieuwe ruimte). Uitbreiding moet voorzien zijn stopcontacten en lichtpunten. En een tussenwand voor scheiding kamer naar bijkeuken voorzien van een deur. De schuifpui moet verzet worden, maar bijkeuken een deur naar buiten met zij raam. Uitbreiding moet metselwerk worden en goed geisoleerd. Dak van de uitbreiding waarschijnlijk plat dak met goten/regenpijpen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
dinsdag 29 maart 2005

Aannemer

Aanbouw naast bestaande woning. Aanbouw ca. 275x1300cm. Alleen begaande grond, casco opleveren. Vergunning ligt in bestemmingsplan, reeds gemeente geraadpleegd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
woensdag 12 januari 2005

Aannemer

aanbouw met verdieping casco geplaatst incl. tekening, excl. storten vloer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Balkbrug
zondag 23 maart 2003

Aannemer

Over de volle breette van de woning een aanbouw van 2.5 meter, met daarachter over de helft van de woning een berging van 2.5 meter.De huidige muur tussen de kamer en de keuken moet worden uitge- broken.De keuken wordt dan bij de kamer aangetrokken, en het geheel wordt dan 2.5 meter verlengd. Huidige voorzieningen als wasmachine,wasdroger en c.v.ketel moeten in de nieuw te bouwen berging worden geplaatst.Ik wil de gehele sloop/nieuwbouw door de aannemer uit laten voeren ,dus van bouw- tekening tot schilderwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogeveen
Offertes aanvragen