Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hellevoetsluis

Uitbouw 20m2 casco - Aanbouw - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw 20m2 casco

Wij willen een offerte van een uitbouw aan de achterzijde van het woonhuis incl. garage. Deze moet 2 meter diep worden bij +/- 9,33m breed, er moet bij het woonhuis een schuifdeur komen met 2 schuifdeuren. Ik twijfel nog of ik een gemetselde uitbouw wil of een houten aanbouw. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco zijn. De kozijnen mogen van kunststof. Er is geen vergunning nodig.


Aannemer Hellevoetsluis

Offertes aanbouw in Hellevoetsluis aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hellevoetsluis

donderdag 06 juli 2023

Aanbrengen 2 stalen funderingsbuizen voor nieuwe aanbouw woning.

Voor een nieuwe aanbouw met een oppervlakte van 22 m² moeten er 2 stalen funderingsbuizen palen worden aangebracht. De berekening van de constructeur is hiervoor aanwezig. In eerste instantie willen we graag twee offerte ontvangen, namelijk 1 voor alleen de twee stalen funderingsbuizen en 1 voor de volledige fundering van de aanbouw. De ligging van de betreffende grond is achter de woning die vanaf de achterzijde niet ontsloten is op de openbare weg, hier ligt een watergang. De betreffende grond is dus alleen bereikbaar via een poort langs de garage.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sommelsdijk
donderdag 22 juni 2023

Aanbouw plaatsen

verdieping met dak aanbrengen op platte nieuwe aanbouw 8 x 8 en 3m hoog met schuin puntdak 1.5m voorzien van dakpannen en hoge isolatiewaarde. Dit beteft enkel het aanbrengen en monteren prefap wanden, dakgoten, boeiborden en dak. Dus buitenzijde geheel afgewerkt. Met ramen en zwarte planken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ouddorp
zondag 21 mei 2023

Aanbouw plaatsen

Naast het huis een uitbouw(hal)erbij bouwen van 2,3 x 6 m en +/- 3m hoog met plat dak voorzien van dakraan of koepel (max lichtinval). Errst een vorstrand van 90 cm, zinkrand en dan prefap wanden erop met hoge isolatiewaarde met Zwarte planken afgewerkt. Voorzijde voorzien van brede degelijke Deur. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/0e2dfbb7-d321-4ee4-84a4-873f7b2af7a5/assets


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ouddorp
donderdag 24 november 2022

Uitbouw 20m2 casco

Wij willen een offerte van een uitbouw aan de achterzijde van het woonhuis incl. garage. Deze moet 2 meter diep worden bij +/- 9,33m breed, er moet bij het woonhuis een schuifdeur komen met 2 schuifdeuren. Ik twijfel nog of ik een gemetselde uitbouw wil of een houten aanbouw. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco zijn. De kozijnen mogen van kunststof. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hellevoetsluis
maandag 15 augustus 2022

Garage + sluis aanbouwen

Wij hebben sinds kort een nieuw huis gekocht en willen hier graag een garage + sluis aan laten bouwen. Bijgevoegd een indicatie tekening wat we zouden willen. Het huis staat er al dus is alleen de garage + sluis. De garage komt aan de zijkant van het huis. Dit willen wij aan de buitenkant traditioneel gemetseld hebben, binnenzijde mag van casco. Kozijnen, houte kozijnen gewenst. Hoeft geen verwarming in de garage. Hoeft geen gevel worden gebroken, zit een deur aan de zijkant. Daarnaast wil ik een punt pannen dak. Wij hebben nog geen vergunning in bezit maar willen het wel dit jaar laten uitvoeren. Zodra wij akkoord gaan op de offerte gaan we dit zsm regelen. We horen het graag het liefst via de mail ivm slechte bereikbaarheid werk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Melissant
zondag 14 augustus 2022

Uitbouw achterzijde woning 30m2

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 5meter lang en 6meter breed. De aanbouw willen we scheiden met een muur met deur zodat er twee kamers ontstaan. De uitbouw mag woonklaar worden opgeleverd. Het mag eventueel ook een prefab uitbouw oid worden. We willen graag kunststof kozijnen. Qua verwarming willen we gebruik maken van vloerverwarming, dit moet door het hele huis worden gelegd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oudenhoorn
donderdag 12 mei 2022

Kunststof aanbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw aan de achterkant van de woning. De afmeting zou 5,20 x 2,50 moeten worden. Dit is vergunningsvrij. Ik wil kunststof afwerking en kozijnen. Verder wil ik een casco oplevering. De uitbouw moet worden verwarmd door vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stellendam
woensdag 02 maart 2022

Uitbouw achterzijde woning

Zoek een vakman voor een aanbouw tussen mijn woning en schuur. Circa 5500x3000 Oplevering graag in overleg, willen een metsel of prefab constructie met kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rockanje
dinsdag 14 september 2021

Uitbreiding uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw willen toevoegen aan de achterzijde van ons huis. Er is vanaf de bouw (8 jaar geleden) al standaard een uitbouw geplaatst van 2 meter en we zouden graag nog 1 of 1,2 meter willen toevoegen. De breedte van de woning is 5,10. De huidige kozijnen willen we overzetten. Het betreft een hoekwoning. Er is vloerverwarming aanwezig dus deze dient ook in de aanbouw te komen. Er zijn horizontale dakplaten/plafond platen aanwezig. Er moet een plat dak op. We hebben geen vergunning nodig. We willen een traditioneel gemetselde afwerking. Verder willen wij een sausklare oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelharnis
donderdag 29 juli 2021

Uitbouw achterkant 20m2

Wij hebben interesse in een aanbouw in de vorm van een serre. Met twee vaste dichte wanden, glazen dak en schuifpui als idee. We zouden de huidige deuren weg willen en een open verbinding willen met de keuken die er achter zit. Zie foto's in de bijlage. Zelf zijn we aardige klussers en hebben al flink wat zelf gedaan in dit huis, dus afwerken en wat andere dingen, die we eventueel kunnen bespreken, doen we dan ook graag zelf! De ruimte waar we aan denken is 5 x 4. Er kan overigens niet geheid worden, Ivm de rest wat niet geheid is. December 2019 is er al eerder een uitbouw geplaatst, deze is alleen met beton gestort. De kozijnen mogen van kunststof. Huidige gevel hoeft niet doorbroken te worden. Casco opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vierpolders
dinsdag 13 april 2021

Opbouw op bestaande aanbouw

Wij zouden graag op onze bestaande aanbouw aan de achterzijde van de woning een opbouw willen laten plaatsen dus een aanbouw op de eerste verdieping. Maar deze ook mooi doorlaten lopen naar de zolder. We weten niet precies wat de mogelijkheden zijn. Zouden jullie een offerte kunnen maken dat het 1 verdieping hoog is en een offerte voor 2 verdiepingen? We zitten er aan te denken om het door te trekken naar de zolder. Afwerking buitenkant steenstrips binnen kant indien mogelijk hout prefab. We zouden het graag september of oktober willen laten realiseren. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, dit willen wij via de vakman laten regelen. De afmetingen zijn ongeveer 2 bij 5,40. Wij willen het liefst een traditioneel gemetselde opbouw, steenstrips kunnen ook met onze oude kunststof kozijnen. Wij willen een casco of sausklare oplevering. De opbouw hoeft niet worden verwarmd. 24 september krijgen wij de sleutel. Het liefst zo snel mogelijk hierna beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelharnis
vrijdag 02 april 2021

Opbouw op bestaande aanbouw

Wij zouden graag op onze bestaande aanbouw aan de achterzijde van de woning een opbouw willen laten plaatsen dus een aanbouw op de eerste verdieping. Maar deze ook mooi doorlaten lopen naar de zolder. We weten niet precies wat de mogelijkheden zijn. We zouden het graag september of oktober willen laten realiseren. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, dit willen wij via de vakman laten regelen. De afmetingen zijn ongeveer 2 bij 5,40. Wij willen het liefst een traditioneel gemetselde opbouw, steenstrips kunnen ook met onze oude kunststof kozijnen. Wij willen een casco of sausklare oplevering. De opbouw hoeft niet worden verwarmd. 24 september krijgen wij de sleutel. Het liefst zo snel mogelijk hierna beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelharnis
woensdag 24 maart 2021

Uitbouw achterzijde

Wij willen een bestaande aanbouw (2x3m) aan de achterzijde van ons huis vervangen door een aanbouw van 4 x 8 meter. Hierbij moet een bestaande gevel worden doorgebroken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, houten kozijnen en een stenen buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelharnis
zondag 31 januari 2021

Uitbouw tussen 2 bestaande uitbouwen in met een polycarbonaat dak

Woonkamer uitbouwen aan de achterzijde, uitbouw komt tussen 2 muren (bestaande uitbouwen)in en de uitbouw wordt ca 3 meter diep en 4 meter breed. Aan 1 zijde is de verlengende keuken en aan de andere zijde de verlengde garage de zijmuren. Er is geen muurdoorbraak nodig, graag de huidige tuindeuren eruit halen en deze doorgang gebruiken als toegang tot de aanbouw. Ik denk niet dat er geheid hoeft te worden en ik mag deze uitbouw vergunning vrij bouwen. Voor de zijwanden kan er gebruik gemaakt worden van de bestaande muren van beide aanbouwen. Aan de voorzijde wil ik een grote schuifpui die zo goed als de hele breedte beslaat. De zijkanten van de gevel (naast de pui) mag evt worden afgewerkt met hout. Graag een casco oplevering met kunststof kozijnen. Ik wil graag een polycarbonaat dak (indien mogelijk). Graag veel lichtinval door een doorzichtig plafond/dak. Indien dit niet mogelijk is willen wij een lichtstraat in de uitbouw. Aan de rechterkant van de uitbouw is mijn garagemuur. Dit is een halfsteense muur en hier wil ik graag een deur in laten maken. We hebben geen haast met de uitbouw, dus ik pas dit graag aan aan de beschikbaarheid van de specialist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Abbenbroek
dinsdag 15 december 2020

Dak middels traditionele bouw vernieuwen en aanbouw met dakterras maken

We zoeken een aannemer die het dak kan vervangen en deze maakt met binnen balken die met pennen vastgezet zijn (oude bouw) en zichtbaar zijn. Landelijke uitstraling. De woning is in een bosrijke omgeving. Ook een woon-klare aanbouw realiseren aan onze vrijstaande woning. De uitbouw moet ongeveer 9 bij 9 meter groot zijn, zijn voorzien van een toilet, vloerverwarming, gemetselde constructie en waarschijnlijk aluminium kozijnen. Daarnaast willen we op de uitbouw een dakterras hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rockanje
Offertes aanvragen