Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Heemstede

Aanbouw realiseren 11,2m2 - Aanbouw - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw realiseren 11,2m2

Wij willen aan ons achterhuis een aanbouw realiseren van 5.60 x 2.00 m. Wij willen de afwerking van hout. Inclusief aluminium schuifpui, lichtstraat 2.00 x 3.00 m, inbouwspots, 4 dubbele contactdozen, binnen afwerking incl. Stucwerk. De prijs dient ook sloopwerkzaamheden bevatten en een fundering leggen. Er hoeft geen gevel doorbroken te worden.


Aannemer Heemstede

Offertes aanbouw in Heemstede aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heemstede

zaterdag 29 oktober 2022

2x uitbouw realiseren (18m2 en 12m2)

Wij willen de huidige, los van het woonhuis staande garage aanbouwen door de achterkant van het woonhuis uit te bouwen met ca 3 meter, en 6 meter breed. Daarnaast willen we de voorkant van de garage uitbouwen met 3 meter en 4 meter breed. Voor beide uitbouwen zouden we een houten verticale betimmering wensen aan de buitenzijde. Graag met openslaande (tuin)deuren in de uitbouw aan de achtergevel. Alle kozijnen en deuren graag van hout met HR++ glas. De binnenzijdes willen we casco opgeleverd hebben. De gevel zal doorbroken moeten worden aan de achterzijde van het woonhuis. Geen lichtstraten gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
woensdag 16 maart 2022

Achterzijde uitbouwen (~24m2)

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil hier maximaal 4 meter uitbouwen/aanbouwen aan de woonkamer. Woonkamer is 6,05m breed. Als het goed is is dit vergunningsvrij. De buitenzijde willen we graag gemetseld afgewerkt hebben, de nieuwe pui willen we hierbij verplaatsen. De binnenzijde mag dan casco opgeleverd. De vloerverwarming mag hierbij doorgetrokken worden. Ook zouden we een lichtkoepel in het dak willen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Cruquius
vrijdag 10 december 2021

Aanbouw realiseren 11,2m2

Wij willen aan ons achterhuis een aanbouw realiseren van 5.60 x 2.00 m. Wij willen de afwerking van hout. Inclusief aluminium schuifpui, lichtstraat 2.00 x 3.00 m, inbouwspots, 4 dubbele contactdozen, binnen afwerking incl. Stucwerk. De prijs dient ook sloopwerkzaamheden bevatten en een fundering leggen. Er hoeft geen gevel doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
zondag 23 mei 2021

Een bestaande uitbouw vervangen en uitbreiden met een serre

We willen graag een serre aanbouw van 3 bij 4,5 m. Graag met fundering en vloer aanleg. Dit is een hoekwoning. De bestaande uitbouw dient dus deel vervangen en uitgebreid te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
maandag 02 maart 2020

Aanbouw realiseren

Hieronder even een opsomming van onze wensen en waar wij een offerte voor willen hebben: Aan de achterkant van het huis de bestaande uitbouw weg halen, de muur (met raam) van de keuken eruit en dan een aanbouw van ± 3 meter (aan de kant van de keuken) en ± 1,30 gemeten vanaf de bestaande uitbouw. Bestaande uitbouw komt in zijn geheel te vervallen. Eén lange ( ± 7 meter) achterpui met 2x dubbele openslaande deuren. De schoorsteen kan niet meer gebruikt worden. Deze moet natuurlijk we opgevangen worden. Een dubbele staalconstructie waar beide achtergevels op kunnen steunen zodat we geen palen of muren in de ruimte krijgen. Een offerte voor een gehele vloer uitgevoerd in schuimbeton met vloerverwarming en een laag anhydriet met daarin vloerverwarming en eventueel andere nodige leidingen doorheen. (incl alle werkzaamheden die hierbij horen). De totale vloeroppervlakte (inclusief aanbouw) bedraagt ± 85 m2. Geschuurd opleveren van het anhydriet, zonder naden, drempels of andere hoogte verschillen in de vloer Het pulsen van de benodigde palen waar de uitbouw op komt te rusten. Leggen van een fundering. Het afvoeren van materialen (grond welke we weghalen t.b.v de aanbouw kunnen we hergebruiken om de tuin op te hogen). Alle werkzaamheden t.b.v Loodgieters werk, Gas en Elektriciteit. Binnen: Verhogen van de bestaande doorgangen van de kamer naar de keuken. Ik hoop je hiermee een behoorlijk beeld van de werkzaamheden gegeven te hebben en hoop dat je met deze informatie een redelijke schatting van de kosten kunt maken. Foto’s en filmpjes stuur ik hier bij. Wij zien je offerte graag tegemoet,


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
donderdag 22 maart 2018

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij denken erover een uitbouw te realiseren aan de achterkant van de woning die we net hebben aangekocht. De gewenste maat betreft 6.26 meter breed bij 5 meter diep. In de achtergevel willen wij openslaande deuren of een schuifpui laten plaatsen en in het platte dak een lichtkoepel. De elektra en de verwarming willen wij laten doortrekken en de verder afwerking verzorgen wij zelf. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden. Ik heb een foto bijgevoegd waarop te zien is dat de buren de aanbouw al hebben gerealiseerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
vrijdag 29 januari 2016

Heipalen slaan voor een aanbouw

Wij gaan binnenkort aan de achterzijde van onze hoekwoning een aanbouw laten maken van 3 x 6,5 meter. Hiervoor moeten er twee heipalen worden geslagen. De buren hebben exact hetzelfde gedaan en bij hen zijn er 2 heipalen van 5,5 meter geslagen. Er is een constructeur die de juiste maat zal aangeven. Het staat u ook vrij om zelf de maat te bepalen. Wij ontvangen graag een offerte voor de heiwerkzaamheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
dinsdag 05 mei 2015

Slaapkamer aanbouwen

Uitbouw ten behoeve van een extra slaapkamer: De bestaande bouw staat op staal, gasten badkamer is geheid. Buitenmaten ongeveer 3,7 x 4 meter en gewenste binnenhoogte ongeveer 2,5 meter. Korte omschrijving werkzaamheden: Fundering, betonnen vloer met vloerverwarming en leidingen voor cv voor raam. Gemetselde muur 3,7 m, 1 steen om de hoek, klein oor, isolatie en stucplaat binnen. Schuifpui kunststof, 2 delig 3,8 m * 2,4 m Buiten donkergrijs houtstructuur, binnen wit, schuifgedeelte wit. Rooster in vast gedeelte. Plat dak, 20 cm overstekend, isolatie en HWA aansluiten op riool Boeideel keraliet antraciet, 7016 Binnen muren betimmeren met stucplaat en alles stuken diverse elektra leidingen Alle maten zijn ongeveer. Eigen loodgieter kan het installatie gedeelte uitvoeren. Radiator wordt aangeleverd. Elektra werk wordt zelf uitgevoerd. Dakbedekking EPDM ? Er is een plattegrond beschikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
zondag 04 mei 2014

Bovenverdieping bouwen op oude woning

Bovenverdieping aanbouwen en eventueel verdieping erop. Maten kunnen opgevraagd worden waarna deze via de mail of telefoon worden doorgegeven. Het betreft een oude woning met een houten constructie. Graag contact.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
dinsdag 06 november 2012

Kleine aanbouw aan tuinkamertje

Een voormalige garage is omgebouwd tot kamer (6 x 3 meter). Door ziekte moet uitgang naar de tuin drempelloos gemaakt worden. Tegelijk willen wij dit kamertje groter maken: een uitbouw van 1.40 bij 1.40 meter. Er hoeft niet geheid te worden. Wij willen zoveel mogelijk met glas werken. Gemetselde aanbouw. Vloerverwarming en tegels in de tuinkamer aanleggen. Muren afwerken. Simpele tekening aanwezig. Graag komen kijken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
maandag 06 september 2010

VESTIBULE aanbouwen

Wij willen een vestibule om de kou buiten te houden. Een moderne aanbouw aan de voordeur. Boven de voordeur zit een balkon van 3m hoog. Ongeveer 2m breed en 1,5m diep. Materiaal zijn we nog niet over uit. Wordt het van glas, steen, aluminium? Moet er visueel ook mooi uitzien. Graag advies en mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
donderdag 01 januari 2009

Aannemer

Werk betreft een aanbouw van 4 mtr diep en 6 mtr breed. In het dak moet een lichtstraat komen en de pui bestaat volledig uit kozijnen. Er zijn bouwtekeningen + detail etc beschikbaar. Volgens tekening dienen er 5 palen geplaatst te worden voor de fundering. Er moet ook een stalen constructie geplaatst worden voor de ondersteuning van de gevel. Werk kan casco opgeleverd worden, stuc en schilderwerk is al uitbesteed (met rest van het huis). Electra en rio is eveneens al uitbesteed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
maandag 08 september 2008

Aannemer

Aan de achterzijde van onze woning willen we een aanbouw de werkzaamheden houden de volgende in: - sloop bestaande aanbouw (linker zijmuur laten staan) - doorbraak (plaatsen bint) b x h: 4,40 m x 2,90 - nieuwe aanbouw diep 3 m x breed 4,40 m x hoog 2,9 m - heien niet noodzakelijk - plaatsen openslaande deuren, 1 achterdeur, 1 raam + kozijn - isolatie - goten - voorbereiding keuken (g/w/l) - radiatoren (of vloerverwarming) - totaal metselwerk 1 gedeelte +/- 2,5 m x 2,9 m en 1,0 m x 2,9 m (houtskelet) - schilderwerkzaamheden (dakgoot en kozijnen) - stucklaar opleveren - tegels plaatsen (reeds aanwezig)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
woensdag 20 februari 2008

Aannemer

Het betreft hier aanbouw aan woonkamer 4 mtr breed, aanbouw 2,5 mtr de tuin in. Alles in stijl huis. Hoge plafonds, openslaande deuren. Tevens gaat keuken 2,00/2,50 mtr de tuin. Breedte keuken 3 mtr. Keuken gaat ook vernieuwd worden, maar kan buiten beschouwing worden gelaten. Graag advies over het e.e.a. van de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
woensdag 30 januari 2008

Aannemer

aan de achterkant uitbreiden van ons woonhuis uit 1920 met woonkeuken, grotere slaapkamers en grote zolderkamers. Dit inclusief het ontwerpen van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
Offertes aanvragen