Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Harlingen

Uitbouw achterzijde - Aanbouw - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde

We willen aanbouwen aan de achterzijde met doorbraak gevel. Afmetingen ongeveer 6.85 m breed en 4 m diep. Is geen vergunning nodig, twijfel tussen steen of houten constructie. Graag een casco oplevering.


Aannemer Oosterbierum

Offertes aanbouw in Harlingen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Harlingen

dinsdag 30 augustus 2022

Garage uitbouwen(5,5x6m)

Momenteel hebben we een garage achterzijde van 3x 6 en we willen graag een aanbouw eraan van 5,5x6. Afwerking gemetseld. Oplevering casco. Wij hebben houten kozijnen gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harlingen
dinsdag 03 december 2019

Uitbouw achterzijde

We willen aanbouwen aan de achterzijde met doorbraak gevel. Afmetingen ongeveer 6.85 m breed en 4 m diep. Is geen vergunning nodig, twijfel tussen steen of houten constructie. Graag een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterbierum
zondag 27 januari 2019

Casco aanbouw vakantiehuis

We willen een aanbouw (westzijde zie foto) realiseren van 6 x 2 meter (12 m2) bij ons vakantiehuis op Terschelling. In een duingebied.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Terschelling Midsland
zondag 28 oktober 2018

Verzakte aanbouw herstellen

Onze aanbouw is aan het verzakken. Hij is ongeveer 1,50 bij 3 meter. De aanbouw wil ik laten herstellen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harlingen
woensdag 25 oktober 2017

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij willen graag een stenen aanbouw met veel glas en 1 achterdeur en schuifpui realiseren van ongeveer 6 bij 4 meter. Schuin dak (vanaf onderkant kozijn raam boven) met pannen met daarin 3 dakramen. De uitbouw moet bestaan uit 2 vertrekken. 1 kleine(bijkeuken) en een grote( woonkeuken) Er moet voordat het geplaatst word nog een bijkeuken gesloopt worden. Er moet ook een elektra en waterleiding getrokken worden naar de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Franeker
zondag 07 juni 2015

Bijkeuken in nieuw te bouwen aanbouw maken

Wij willen graag een offerte voor de aanbouw van een bijkeuken. Het gaat hier om een bijkeuken waar een aanvoer en afvoer voor de wasmachine moet komen en ook de nodige elektra aansluitingen. De aanbouw moet geplaatst worden tussen de woning en de schuur, Het dak van de schuur moet ook opnieuw geplakt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harlingen
donderdag 03 oktober 2013

Uitbouw aan de woning realiseren

We willen op redelijk korte termijn een uitbouw van 2.5 x 6 x 2.5 meter realiseren. Daarnaast willen we aanpandig een "second livingroom" creëren van 3.5 x 4 meter. Gemetselde aanbouwen met een plat dak. Openslaande deuren. Binnenzijde helemaal afwerken. Een keuken is reeds besteld, en ook de benedenverdieping wordt geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Voorlopige ontwerpen zijn beschikbaar, en plannen zijn al redelijk vast omlijnd. Op de gehele benedenverdieping willen wij vloerverwarming. Gaat dus ook om de verbouwing van de gehele benedenverdieping. Betreft dus ook vloer, werkzaamheden in de hal, elektra, stucwerk etc. Wij wonen op Vlieland maar willen graag een aannemer van het vaste land voor de continuïteit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harlingen
maandag 03 januari 2011

Aanbouw / uitbouw

Een aanbouw (ca 20m³) met plat dak realiseren tussen drie reeds bestaande muren. Een nieuw op te trekken buitengevel doormiddels van gevelsteen zoveel mogelijk lijkend op bestaand. Hierbij herplaatsen van kunstof kozijn met opensl. deuren (Weru), een extra (nieuw te leveren) raamkozijn (hxb 180cm x 75cm), een nieuw te leveren achterbuitendeur (beide gaarne ook kunstof met houtnerfstruktuur in RAL 9001 & 6009) en een Velux lichtkoepel van 120cm x 120cm. Binnenmuur van kalkzandsteen en een scheidingsmuur aan te brengen tussen het woongedeelte en een entree/hal welke via de reeds eerder genoemde achterdeur bereikt zal worden. Vloer aanbouw dubbel isoleren (Ecotherm principe) en vloerwarming aanbrengen. Gehele plat dak, welk met reeds bestaande platdak op een totaal van ca, 50m³.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Terschelling Midsland
Offertes aanvragen