Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Gouda

Fietsenschuur bouwen - Aanbouw - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fietsenschuur bouwen

Ik wil een aanbouw aan mijn bestaande garage bouwen voor 4 fietsen. Onderheid zodat de vloer op gelijk niveau ligt met de garage. De maat is ongeveer 2,5m x 2,5m. Dak bij voorkeur punt met dakpannen, maar plat kan ook. Voorkeur voor een casco oplevering.


Aannemer Gouda

Offertes aanbouw in Gouda aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gouda

zondag 20 november 2022

Aanbouw realiseren in achtertuin (~12,5m2)

Wij zouden graag een aanbouw in de tuin willen van 2.5 x 5m. Graag met triple glas en we willen ook een aparte offerte voor vloerverwarming. De buitenzijde van bakstenen, met kunststof kozijnen. De binnenzijde casco opgeleverd. De gevel zal gedeeltelijk doorbroken moeten worden. Het is overigens vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
dinsdag 25 oktober 2022

Aanbouw(2,5mx 5m) realiseren

2,5 meter x 5m breedte aanbouw aan woning achterzijde realiseren. Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Huidige schuifpui die erin komt is van hout. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 30 juli 2022

Prefab badkamer plaatsen naast huis

Mijn moeder is 85 jaar oud, en haar badkamer is nu op de 1ste verdieping. Dit is nu dus heel onhandig, daarom ben ik opzoek naar een aannemer die voor ons een aanbouw kan maken met daarin een bad en toilet. Gaat om een prefab aanbouw van 10m² met een platdak en met 2 ramen en een entree deur. Als er andere mogelijkheden zijn om het leven van mijn moeder gemakkelijker te maken dan wil ik dit graag bespreken met de aannemer. 2e optie is een prefab badkamer unit met daarin een bad en toilet, dit lijkt mij het handigs. Ik hoor graag van u.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
dinsdag 28 juni 2022

Fietsenschuur bouwen

Ik wil een aanbouw aan mijn bestaande garage bouwen voor 4 fietsen. Onderheid zodat de vloer op gelijk niveau ligt met de garage. De maat is ongeveer 2,5m x 2,5m. Dak bij voorkeur punt met dakpannen, maar plat kan ook. Voorkeur voor een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
woensdag 06 oktober 2021

Uitbouw achterzijde hoekhuis 21,6m2

Ik wil graag een aanbouw plaatsen. Het gaat om een aanbouw van +- 5,4m breed en 4 meter diep met 2 openslaande houten deuren. Ook wil ik 2 zijramen er naast. Inclusief 4 palen. Casco oplevering. De buitenzijde wil ik het liefst opgemetseld, maar zou graag ook een offerte voor hout ontvangen. Eventueel wil ik vloerverwarming aanleggen, afhankelijk van de prijs. Ook moet de huidige gevel doorbroken worden hiervoor. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning, graag mbv de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
zondag 29 augustus 2021

Garage aanbouwen 18m2

Aan een nog te bouwen huis moet een stenen garage worden aangebouwd. De garage moet 3 m x 6 m zijn. Hoogte max 3 m. Bij voorkeur geïsoleerd en er moeten palen geheid worden. De buitenzijde willen wij gemetseld hebben en de binnenzijde mag woonklaar opgeleverd. Houten kozijnen. Er hoeft geen gevel doorbroken te worden. verwarmd aan de hand van radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
woensdag 07 juli 2021

Uitbouw achterzijde woonkamer

Uitbreiding woning dmv aanbouw 1.5 bij 4.5 m. Fundering ligt er al , moet alleen via een tekening gecontroleerd worden of dit de muur kan dragen. Voorkeur voor een sausklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergambacht
donderdag 08 april 2021

Uitbouw plaatsen

Momenteel zit er een bestaande aanbouw aan onze woning. Deze willen we vervangen/vergroten dmv een uitbouw van de woonkamer over de volle breedte van de woning (4,5 meter) en een diepte van max 4 meter. Graag casco, met een fundering, een schuifpui en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
woensdag 13 januari 2021

Een serre bouwen achter een hoekwoning

Wij zijn ons aan het oriëntatie voor het realiseren van een serre aan de achterzijde van de hoekwoning. Fundering is al gerealiseerd (6 bij 4 meter). Serre aanbouw zal een afmeting hebben van 3,5 bij 5 meter, inclusief glazen openslaande deuren voor twee zijden. Voor- en bovenkant van glas en één zijkant. Het word een tuinkamer, dus er blijft een kozijn tussen de serre en de woning. Deze wil ik misschien wel laten vervangen door iets simpels. Graag gebruik maken van aluminium kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Reeuwijk
vrijdag 11 december 2020

Uitbouw zijkant woning

Wij willen aan de zijkant de uitbouw realiseren en de bij kamers erbij betrekken, zodat je woonkamer optimaal gebruikt wordt. Deze verbouwing is vergunningplichtig maar dit regelen we zelf. Er dient een draagmuur verwijderd te worden. Afmetingen zijn circa 2 m breed en 6 meter lang. Dit zijn schattingen, kunnen nog wijzigen. We willen deze waarschijnlijk casco opgeleverd hebben, er komt een keuken in de aanbouw. We willen graag kunststof kozijnen. Onze voorkeur gaat uit naar een goedkope constructie, geen voorkeur voor hout of gemetseld dus ik laat me hierover graag adviseren. Er zijn 2 gebouwen die ik aan elkaar wil verbinding, hoofdgebouw en bijgebouw. Het plafond van het hoofdgebouw is iets hoger dan plafond van het bijgebouw, en de aanbouw dient als koppeling tussen deze 2 gebouwen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn om deze hoogteverschillen in plafonds te verbinden. De aanbouw moet in mei worden geplaatst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 31 oktober 2020

Aanbouw laten plaatsen

Achter de garage van een nieuw gekocht huis willen we een aanbouw maken van 3.60 x 4.00 meter. Dit moet een werkplek/extra TV kamer worden. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
vrijdag 10 juli 2020

Aanbouw realiseren

Zoek een aanbouw aan achterkant van het huis, verlenging keuken naar bestaande schuur. Wordt waarschijnlijk 3,5 breed bij 5 diep. Voorkeur metsel constructie en een complete oplevering


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schoonhoven
dinsdag 16 juni 2020

Aanbouw realiseren

Graag een vrijblijvende offerte voor een extra Slaapkamer aanbouw op de eerste verdieping . Kamer 18m2. Voorkeur voor een metsel constructie met casco oplevering. Vergunning of bouwtekening niet aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gouda
woensdag 12 februari 2020

Uitbouw en woning realiseren of renoveren

Ik zou het huis en de aanbouw of willen renoveren, of opnieuw willen laten bouwen. Als deze opnieuw gebouwd worden, dan worden deze gesloopt en worden er schroefpalen als fundering geplaatst. De aanbouw wordt van een afmeting van 6 meter bij 4 meter en +/- 2.30 hoog. Graag kunststof gevelbekleding. Ik zou een licht glooiend dak willen hebben, dat het water eraf gaat. De woning: 9 m lang bij 6 m breed bij 5 m hoog (nokhoogte, goothoogte is 3 m ). Graag met rietendak, er zit dan een verdieping op. Vergunning, zo ja door wie: Geen vergunning nodig. Constructie: Hout. Hoofdgebouw mag een stenen borstwering van 0,5 m krijgen, het hoeft niet. Casco of compleet: Casco, wind en waterdicht. Wil je op de offerte de prijs van onderdelen van compleet benoemen, zoals: isolatie, ramen, openslaande deuren etc. Het plaatsen van een keuken en dergelijke hoeft er niet op. Er kan geen groot materieel komen op de locatie. Wanden en kozijnen voor gemonteerd kunnen wel worden verplaatst, maar geen heel huis.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Moordrecht
zaterdag 08 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw aan ons huis, het huis is 5.10 m breed en we willen er ong 2 meter aan er zitten nu openslaande deuren in onze achtergevel, dus misschien kunnen die hergebruikt worden Welke fase? Oriënterende fase. Vergunning? Er is denken wij geen vergunning nodig. Fundering? Er moet geheid worden. Constructie? Onderhoudsvrij, maar wel een beetje een landelijke stijl, wellicht zwart staal. Casco of compleet? De oplevering ligt aan de prijs, maar het liefst compleet. 2 juni krijgen wij de sleutel, vanaf dan willen wij beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Reeuwijk
Offertes aanvragen