Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Etten-Leur

Aanbouw realiseren ~20m2 - Aanbouw - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw realiseren ~20m2

Aanbouw van 5,75m en 3,5m diep. De buitenzijde het liefst gemetseld afgewerkt. Casco opgeleverd incl. kunststof tuindeuren met zijlichten. Geen lichtkoepel gewenst. Verwarming regel ik zelf, afhankelijk van de prijs zou ik het wel willen laten doen. Huidige gevel moet doorbroken worden, volle breedte van de woning.


Aannemer Etten-Leur

Offertes aanbouw in Etten-Leur aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Etten-Leur

maandag 21 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

De boven verdieping is te klein voor ons gezin om die reden willen we een opbouw op de aanbouw realiseren. De aanbouw is 10 jaar geleden neergezet waarbij fundering is voorbereid voor een opbouw. We wensen op de gehele aanbouw een opbouw te plaatsen 6,5 diep en 8,50 breedt. Waarbij huidige dakvorm wordt behouden. Dus platdak en achterzijde schuin. Inclusief een dakkapel aan de achterzijde 6 meter breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
dinsdag 07 februari 2023

Aanbouw zijkant bungalow

Wij hebben een bungalow waarbij we de zijkant zouden willen uitbouwen. Ons huis is binnen 2.60 hoog. De uitbouw moet 8 meter bij 4 meter zijn, waarbij de 8 aan de kant van het huis is. De 8 meter buitenkant met veel glas, de zijkanten met gewoon ramen. Er moet ook een tussenmuur gemaakt worden. Buitenzijde verder met kunststof of aluminium. Verder willen we een oplevering overleggen. De uitbouw moet worden verwarmd met vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Prinsenbeek
woensdag 04 januari 2023

Uitbouw zijnkant huis

We willen aan de zijkant van het huis een aanbouw zetten van 4 x 9.7m. Éen lange lengte sluit aan, aan het huis. De andere lange lengte wordt een dichte muur. Een korte zijde wordt een schuifpui en aan de andere kant een kantel/ kiepraam die ook als deur fungeert.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
woensdag 06 juli 2022

Houten geisoleerde aanbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van hout en glas. De uitbouw sluit aan op de openslaande deuren van de keuken. Hier willen we een lichtstraat boven van 2 m om licht in de keuken te houden. De rest van het dak willen we gebruiken voor zonnepanelen. We willen de Uitbouw in de lengte 5,5 m maken waarvan 2,5 m reeds bestaande spouwmuur op de erfgrens en 4 m breed aan huis en 3 m op het einde. In deze eindgevel willen we een schuifpui van 2 m breed en in de lange schuine zijde een beweegbare pui of twee schuifpuinen van 2 m naast elkaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
woensdag 27 april 2022

Serre/aanbouw 35m2

Ik wil graag een serre/aanbouw van 8,80 breed, 4 meter diep, zo'n 3 meter hoog. Moet deels aansluiten op de reeds bestaande overkapping. Deze wordt ook onderdeel van de serre/aanbouw. Zijkanten glas, voorkant glas met een grote schuifpui. Bij voorkeur zo min mogelijk profielen. Plat dak met een grote/brede lichtstraat. Gaat om het complete plaatje van fundering tot afwerking binnenin. Oplevering van de binnenzijde sausklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordhoek
woensdag 24 november 2021

Serre realiseren hoekwoning

Wij willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van onze woning. Dit wordt een afmeting van 590x300 cm. De zijkanten moeten dicht zijn, de bovenkant van glas (met spotjes) en de voorkant een schuifdeur of vouwdeur. Hebben de voorkeur voor een kunststof constructie. Mogelijk vloerverwarming doortrekking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
zondag 14 november 2021

Aanbouw achtergrond

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aanbouw op basis van de mee gestuurde schets. Aanbouw moet 15 m2 en een casco oplevering is voldoende. Willen ook aluminium kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Klundert
donderdag 30 september 2021

Aanbouw achterzijde realiseren (~22m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een aanbouw kan realiseren. 5,75 br x 3,80 m lang. Het is vergunningsvrij. Dit wil ik graag casco opgeleverd. De buitenzijde wil het liefst gemetseld afgewerkt en de kozijnen van kunststof of hout, als dit maar antraciet is. Verwarming regel ik zelf. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
woensdag 22 september 2021

Aanbouw realiseren ~20m2

Aanbouw van 5,75m en 3,5m diep. De buitenzijde het liefst gemetseld afgewerkt. Casco opgeleverd incl. kunststof tuindeuren met zijlichten. Geen lichtkoepel gewenst. Verwarming regel ik zelf, afhankelijk van de prijs zou ik het wel willen laten doen. Huidige gevel moet doorbroken worden, volle breedte van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
dinsdag 23 februari 2021

Uitbouw keuken/eetkamer

ik wil een aanbouw realiseren van 2,5m op 2,5 m met lichtkoepel en verleggen van keuken leidingen. Vergunning is niet zeker graag advies van de vakman, constructie nog even in overleg (waarschijnlijk gemetseld). Kozijnen graag van kunststof. Als het kan een casco oplevering (in overleg).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
donderdag 11 februari 2021

Aanbouw gehele achterzijde

Bovenverdieping gelijk trekken met onder verdieping doormiddel van een aanbouw. Waar het balkon nu is, betrekken in die aanbouw (zie foto). De aanbouw komt aan de achterkant. Buren hebben dit al uitgevoerd en hadden hier geen vergunning voor nodig. De uitbouw moet ongeveer 4 meter breed worden, diepte bovenverdieping 4,5 en beneden 3 meter. Ik wil de afwerking buitenzijde denk ik met hout hebben en wil ik veel licht door middel van glazen in de uitbouw. Ik wil de binnenzijde graag sausklaar opgeleverd krijgen. We willen de uitbouw verwarmen met behulp van radiatoren (ik denk 3). Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zevenbergen
dinsdag 26 januari 2021

Garage vergroten dmv aanbouw

Aan de voorzijde de garage verlengen zodat de voordeur van de woning verzet kan worden van de zijgevel naar nieuwe de voorgevel van de garage. De hal wordt dan vergroot en je kan dan vanuit de hal zo de garage in. De aanbouw moet 2 x 3 meter zijn, en moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een stenen buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Prinsenbeek
maandag 21 december 2020

Uitbouw achter woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw aan de woning. Nu hebben we woonkamer met schuifpui en daarnaast garage. Achter de garage en deel vd woonkamer is keuken aangebouwd. Graag willen we de aanbouw dus evendiep als de keuken. 2.10m diep en 3.92cm breed. Maar omdat keuken al uitgebouwd is, moet die muur juist gesloopt worden ipv aangebouwd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
woensdag 04 november 2020

Gemetselde uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van 5.10 breed en 2 meter diep. Ik geloof dat de aanbouw vergunning vrij is. Er moet een muur worden doorgebroken, maar ik verwacht niet dat dit een draagmuur is. Dit laat ik wel graag nog controleren. Ik wil de uitbouw graag woonklaar opgeleverd hebben met ik denk kunststof kozijnen. Ook zouden we hier graag een schuifpui in willen hebben. Ik weet nog niet of we een lichtstraat willen hebben. We zouden graag een gemetselde uitbouw willen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
vrijdag 11 september 2020

Een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de bouwtekeningen een opbouw kan realiseren en bestaande bouw kan uitbouwen. Het gaat om hout skelet bouw met aluminium kozijnen en graag voorzien van rock-panel gevelplaten. Daarnaast graag woon-klaar opleveren. Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebouwd worden. Daarnaast graag de badkamer voorzien van een lichtstraat of solar-tube. Overige specificaties staan beschreven in de bouwtekeningen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Etten-Leur
Offertes aanvragen