Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Drachten

Uitbouw casco 5,5mx4,5m - Aanbouw - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw casco 5,5mx4,5m

Wij willen een aanbouw realiseren van ca 5,5 meter breed en ca 4,5 meter lang. De wens is de achterzijde van glas/schuifpui of vouwwand, en ook het dak van glas. Hij moet zoveel mogelijk van glas zijn, het dak wellicht een lichtstraat in. De oplevering van de binnenzijde casco, de rest doet de timmerman.


Aannemer Surhuisterveen

Offertes aanbouw in Drachten aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Drachten

donderdag 20 oktober 2022

Aanbouw plaatsen

Ik wil een nette glazen aanbouw met aan de voorzijde een glazen schuif deur en is ongeveer 4.50 bij 4.50 plus de voorkant met schuif deur en natuurlijk boven zijde. Achterzijde woning en dit is vergunningsvrij. Ik wil een casco oplevering. Kunststof kozijnen. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harkema
dinsdag 08 maart 2022

Aanbouw slaapkamer begane grond

Wij willen een aanbouw realiseren van 3.10 breed bij 4 meter lang. Met ramen en deuren in één zijde, ramen in de tweede zijde en een nieuw kozijn naar de bestaande keuken. Hebben de voorkeur voor een houten constructie met een afwerking van steenstrips. Verder graag kunststof kozijnen en vloerverwarming. Isolatie graag zo dun mogelijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordwijk
zaterdag 15 januari 2022

Uitbouw casco 5,5mx4,5m

Wij willen een aanbouw realiseren van ca 5,5 meter breed en ca 4,5 meter lang. De wens is de achterzijde van glas/schuifpui of vouwwand, en ook het dak van glas. Hij moet zoveel mogelijk van glas zijn, het dak wellicht een lichtstraat in. De oplevering van de binnenzijde casco, de rest doet de timmerman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Surhuisterveen
woensdag 28 oktober 2020

Garage aanbouwen

Wij ontvangen graag een offerte voor een houten garage (gebouwd op een randje steen). Er moeten 3 muren geplaatst worden (4e muur is buitenmuur van de woning). De afmeting is 7,00 bij 2,95 m. Aan de voorzijde willen we graag een garagedeur met loopdeur. Aan de achterzijde een normale deur en een raam ernaast. Eventueel aan de lange zijde ook een raam. De kosten van de fundering moeten ook meegenomen worden in de offerte. We willen graag een gladde betonvloer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
zaterdag 16 mei 2020

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
dinsdag 21 januari 2020

Aanbouw realiseren

Graag offerte voor een houten aanbouw van 3 x 6 meter aan de achterkant van het huis. Er zijn er 3 1/2 zijmuren en gaat dus voornamelijk om dak en extra halve wand met dubbele deuren - zie tekening. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Geen fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordwijk
donderdag 12 juli 2018

Uitbouw vergunningsvrij aanbouwen

Ik wil een uitbouw van 4 bij 4 meter laten realiseren. Ik wil een gemetselde uitbouw. Ik wil dat het volledig afgewerkt wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
vrijdag 02 februari 2018

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Onze aannemer heeft 2 weken voor aanvang werkzaamheden afgemeld en nu zijn wij dus met spoed op zoek naar een bedrijf die voor ons de fundering en vloer voor onze aanbouw kunnen storten. De maat van de uitbouw word 8 meter breed en 3 meter diep, er kan gebouwd worden op staal en hoeft dus niet geheid te worden. Datum aanvang werkzaamheden 14-02 Wij zijn dus op zoek naar een prijsopgave en een bedrijf die dan ook daadwerkelijk tijd heeft om dit te doen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels al daarop afgestemd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
zaterdag 11 november 2017

Terras aanbouwen

Wil een terras aanbouwen voor mijn bowling ongeveer 30meter lang 5 meter breed inclusief warte strallers en licht


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordwijk
woensdag 14 juni 2017

Opbouw op de bijkeuken bouwen en een uitbouw

Wij zitten in het aankooptraject van een woning. Op de bijkeuken van 4 x 4 meter willen we graag een opbouw realiseren zodat we een extra slaapkamer krijgen. Naast de bijkeuken willen we graag een uitbouw van 6 bij 4 meter. De 6 meter is vanwege dat de uitbouw iets om het huis moet lopen voor de doorgang van woonkamer naar de nieuw gerealiseerde ruimte voor de keuken. Het dak mag plat dak zijn maar mag ook met punt. Het geheel willen we van hout materiaal, geen steen. Het bestaande huis is wel van steen. Qua indeling binnen blijft de bestaande bijkeuken, alleen zal het dak veranderd moeten worden vanwege de opbouw. De gehele opbouw en aanbouw casco opleveren. Graag wil ik hiervoor een prijsindicatie. In de bijlage heb ik voorbeelden toegevoegd om een idee te geven wat ik bedoel. Voor nadere gegevens van de woning kunt u contact met mij opnemen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
donderdag 06 oktober 2016

Bijkeuken aanbouwen

We willen graag de huidige bijkeuken (2 x 2 meter) vervangen door een uitbouw van ongeveer 6.50 x 2.50 meter. In de aanbouw willen we graag weer een bijkeuken van ongeveer 2 x 2.50 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
zondag 04 september 2016

Uitbouw laten maken

Naast huis huur woning, wil ik graag aanbouw van 3bij6?. zit ruimte evt bed met deur tussen kamer en aanbouw liefst een snelle afhandeling ivm hersenletsel man, vader niet bellen svp geeft onrust


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Boelenslaan
vrijdag 26 augustus 2016

Aanbouw met schuifpui laten bouwen

Graag zou ik een kosten plaatje willen voor een aanbouw van 4 bij 4 meter. Met een schuifpui. Aan de achterkant van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drachten
zondag 29 mei 2016

Aanbouw plaatsen aan de achterzijde

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van mijn huis voor een wasruimte/kantoor. Afmeting is ongeveer 2 bij 3 meter. Er moet een was- en droogaansluiting komen en 1 raam met houten kozijn. Binnen gestuct en vloertegels. Verder moet er elektra aanwezig zijn. Een pomp voor de afvoer van het water moet misschien verplaatst worden. Bovenop de aanbouw moet het balkon verlengd worden. In de tuin, geen fundering, via de poort/slob bereikbaar. Bij voorkeur vergunningsvrij. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordwijk
woensdag 23 maart 2016

Aanbouw aan de voorzijde bouwen

Ik wil graag de garage aan de voorkant van 3 meter tot de rooilijn gelijk aan de voorzijde van het huis uitbouwen met een breedte van 3.90 meter. Aan de voorkant moeten 2 openslaande tuindeuren komen met een raampartij totaal ongeveer 2.70 meter x 2.11 meter. Het geheel hoeft van binnen niet afgewerkt te worden. De aanbouw moet 3.50 meter hoog zijn en voorzien worden van een bitumen dakbedekking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bakkeveen
Offertes aanvragen