Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Assen

Garage aanbouw - Aanbouw - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garage aanbouw

Ik heb een hoekhuis, en er is ruimte voor een garage van 6 x 3 meter. Naast het parkeren van mijn auto wil ik er een wasmachine en droger kunnen plaatsen. Dus de garage moet geïsoleerd zijn en eventueel voorzien van cv en elektra. Verder moet er een fundering gemaakt worden, moeten er kunststof kozijnen in en moet de buitenkant gemetseld zijn.


Aannemer Assen

Offertes aanbouw in Assen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Assen

zondag 30 juli 2023

Bijkeuken aanbouwen 4m2 + bitumen dak vernieuwen 30m2

Ik wil graag laten aanbouwen voor slaapkamer en bijkeuken. Het zal gaan om ongeveer 4m2. De oplevering van de buitenzijde willen we graag gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen van hout zijn. Daarnaast willen we het dak van de garage vernieuwen. We denken dat het ook iets verhoogd moet worden. Het is een plat bitumen dak. Dit zal ongeveer 30m2 zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
vrijdag 20 januari 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw realiseren van 4 m diep en 6 m lang. We willen het gemetseld hebben. De aanvraag voor de vergunning is al ingediend. De gevel moet lichtelijk aangepast worden. De kozijnen willen we van kunststof. We willen dat de aanbouw sausklaar opgeleverd wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veenhuizen
woensdag 08 juni 2022

Woonklare uitbouw achterzijde woning

Een aanbouw van ongeveer 55 m² als woonkamer met keuken aan de achterzijde van de woning. Vergunning is al binnen. Ik wil een afwerking met glas en verder overleg met houten kozijnen. Ik wil een woonklare oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huis ter Heide
woensdag 23 februari 2022

Aanbouw (~16,7m2) + opbouw (~16,7m2) realiseren

De huidige bijkeuken moet worden vervangen. Deze wil ik thans vergroten en een extra kamer beneden realiseren. Boven deze ruimte zal een slaapkamer gerealiseerd moeten worden. De maatvoering zal ong 3500 x 4500 worden. Er zal een nieuwe fundering moeten komen. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben in deels hout en deels een kunststof raampartij. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden. Zonder verwarming en elektra. Geen lichtstraat gewenst. Overigens heb ik hiervoor nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Annen
dinsdag 15 februari 2022

Aanbouw realiseren

- Aanbouw van +- 2,5x5,5 meter aan de achterkant van de woning - Sausklare oplevering - 2 openslaande deuren - naast openslaande deuren ramen - 2 platdakramen - afwerking buitenkant Rabat (hout) - graag offerte obv hout en obv beton


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westerbork
woensdag 24 november 2021

Aanbouw slaapkamer chalet

Graag wil ik aan mijn chalet een slaapkamer aanbouwen. De aanbouw moet nog twee muren en een dak krijgen. De transparantere muren zijn van de chalet. De afmeting van de twee muren die er nog geplaatst moeten worden is 3-3,5. De afwerking aan de buitenzijde wil ik van hout. De oplevering aan de binnenzijde saus klaar. Ik heb er 2 houten open slaande deuren in gewild. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Anloo
woensdag 03 februari 2021

Aanbouw met puntdak plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het laten plaatsen van een aanbouw van 10 meter bij 4 meter met een puntdak (45 graden) over de lengte van 10 meter. De aanbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering, houten kozijnen en een stenen buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Smilde
zondag 24 januari 2021

Garage aanbouw

Ik heb een hoekhuis, en er is ruimte voor een garage van 6 x 3 meter. Naast het parkeren van mijn auto wil ik er een wasmachine en droger kunnen plaatsen. Dus de garage moet geïsoleerd zijn en eventueel voorzien van cv en elektra. Verder moet er een fundering gemaakt worden, moeten er kunststof kozijnen in en moet de buitenkant gemetseld zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
dinsdag 12 januari 2021

Geïsoleerde garage aanbouwen met overkapping

We hebben een nieuwbouwwoning (twee-onder-een kap). We willen graag een geïsoleerde garage aan laten bouwen met overkapping tot over de voordeur. De garage moet 5x3 meter zijn, voorzien van elektra en lichtpunten, achterdeur en openslaande deur aan de voorkant. We willen graag een plat dak en verder een simpele afwerking aan de binnenkant. De vloer hoeft niet perse geïsoleerd te zijn. Er is al een loodslab ingemetseld.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Norg
zondag 26 juli 2020

Een woning aan de zijkant uitbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de voor/zijkant van mijn woning. Het gaat om 4,5 bij 3 aanbouwen, het wordt met garage verbonden en vormt een geheel. Exacte specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
woensdag 20 maart 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een complete aanbouw realiseren in ons jaren 30 huis. De afmeting is 3 bij 5 meter. De aanbouw komt tussen 2 muren te staan, 1 muur behorende bij ons huis, de andere muur is van de buren. Er is geen vergunning voor nodig. De fundering ontbreekt nog. We ontvangen hiervoor graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
woensdag 03 januari 2018

Aanbouw, extra verdieping en/of garage bouwen

In verband met mogelijke aankoop woning willen we een prijsindicatie voor verbouw. We willen een aanbouw van de woning aan de achterzijde van ongever 20 a 25 m2. Eventueel met verdieping voor extra slaapkamer. Daarnaast willen we graag een garage. Eventueel daar een verdieping op voor extra slaapkamer. Dus wanneer mogelijk 4 offertes. Uitbouw zonder en met verdieping, garage zonder en met verdieping.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
vrijdag 15 juli 2016

Aanbouw maken aan woning

Ik ben momenteel de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1957. Naar verwachting zal de overdracht eind september plaatsvinden. Ik wil daar aan de achterzijde een aanbouw laten maken van 5 x 6 meter met een plat dak en kunststof kozijnen. De ondergrond is daar zand, dus ik verwacht dat er niet geheid hoeft te worden. Ik wil ook de binnenzijde laten afwerken en de muren laten stuken. Ik maak graag een afspraak om de klus ter plaatse te bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Smilde
woensdag 16 maart 2016

Aanbouw met veel glas plaatsen

Wij hebben een woning op het oog, waarvoor ik benieuwd ben wat eventuele kosten zijn voor een uitbouw. De breedte is ongeveer 3,5 meter en de diepte ongeveer 3.6 meter. Wij zaten te denken aan een gemetselde ombouw en openslaande deuren of een schuifpui. Ook ben ik benieuwd naar de kosten van stucwerk en andere meerkosten waar we rekening mee moeten houden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
zondag 13 maart 2016

Aanbouw met bijkeuken aanbouwen

Wat kost een gemetselde aanbouw met veel glas? Wij willen graag een aanbouw achter onze woning. Tevens een kleine bijkeuken, misschien deels inpandig of een deel uitstekend. De fundering is nog niet aanwezig. De aanbouw mag een plat dak krijgen. De breedte is circa 6 meter en we willen ongeveer een diepte van 3 meter. Onze buitendeur en schuifpui met kozijnen kunnen eventueel hergebruikt worden. Tussen de schuifpui en de deur zit nog een dragende muur van gewapend beton. Dat is 1.60 meter breed. Dat deel moet eruit en ondersteunt worden. Alles afgewerkt aan de binnenzijde: zowel stucwerk en schilderwerk als elektra etc.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assen
Offertes aanvragen