Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vakman

De kortste weg naar de beste vakman!

De kortste weg naar de beste vakman!

Een betrouwbare én een kwalitatieve vakman vinden, die binnen jouw budget werkt en zich aan de planning houdt, kan soms een hele klus zijn. Bij Casius brengen wij je gratis in contact met de beste vakmannen uit de buurt!

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuze

Afhankelijk van de omvang van de klus ontvang je tot wel 3 offertes. Deze zijn geheel vrijblijvend, je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverhoopte kosten.

Kwaliteit

Al onze vakmannen staan ingeschreven bij keurmerk Erkend Vakwerk en leveren dus gegarandeerd goed werk.

Gemak

Een project uit laten voeren is gemakkelijk en snel. Doe een aanvraag, maak een keuze uit de geleverde offertes en voor je het weet is de klus alweer uitgevoerd.

Vakgebieden

Bouw- of renovatieplannen?

Caisus Vakmannen

Ben je op zoek naar inspiratie, tips en tricks of richtprijzen voor jouw nieuwe woning? In onze rubriek verbouwtips vind je interessante topics over de meest uiteenlopende onderwerpen in de particuliere bouwsector.

Vakman in de regio?

Nederland Kaart 400Px

Met meer dan 1800 erkende vakbedrijven zit er altijd wel een goede vakman bij je in de buurt. Kies een  categorie, selecteer een plaats in de buurt en vind de juiste vakman.

Ben jij een vakman?

Ben jij een vakman?

Casius helpt zelfstandige vakmannen in de bouwsector hun rendement te verhogen. Ontdek vrijblijvend onze diensten.

Recent ontvangen offerteaanvragen

vrijdag 11 juni 2021

Nieuwe houten trap plaatsen

Voor de renovatie van onze woning uit 1880 willen wij een mooie klassieke trap plaatsen die van de begane grond naar de 1e verdieping gaat. Het is echt een maatwerktrap die met wat bredere treden begint en met wat smallere treden boven eindigt. De trap loopt rond maar het is geen standaard wentel trap - onderaan en bovenaan de trap zal deze wat meer draaien. Het is de bedoeling dat de trap een mooie blikvanger wordt in de gang. We zijn op zoek naar iemand die z'on trap kan maken en die op korte termijn (over 2 - 3 weken) beschikbaar is. Waar moet de trap geplaatst worden?: binnen Naar welk type trap ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk trap Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie Abcoude
vrijdag 11 juni 2021

aardpen slaan

Ik zou graag een aardpen in de meterkast willen laten slaan die ontbreekt nu.


Elektra en groepenkast Noordwijkerhout
vrijdag 11 juni 2021

Repair roof

Hello, we would like to ask your help to repair our roof which is leaking. We would have I think that type of preparation. Verwijderen en laten plaatsen zinken dakgoot 800-1300 euro. And the other side of the roof(wood) also damaged and you might help to fix it, please see photo about it.


Dakdekken en dakreparaties Haarlem
vrijdag 11 juni 2021

Dakgoot inkorten

Wij zijn een uitbouw aan het plaatsen maar er hangt een dakgoot in de weg die ingekort moet worden. Hij is van zink. Is volgens mijn een kwestie van het kopschot verplaatsen.


Dakgoot en regenpijp Amersfoort
vrijdag 11 juni 2021

Maken trapgat in betonvloer + plaatsen trap

Ik zoek een bedrijf die voor mij een trapgat in een gewapende betonvloer wil maken, zonodig een versteviging aanbrengt en er een dichte trap in plaatst. Het gaat om een portiekflat op de 3e verdieping. Een lift is niet aanwezig.


Verbouwing Hengelo
vrijdag 11 juni 2021

Vervangen groepenkast

Zit nu nog groepenkast met stoppen maar wil naar automaten. Hoofdaansluiting 1 X 35A, behoefte is 8 x 16A.


Elektra en groepenkast Rotterdam
Offertes aanvragen