Hoe makkelijk werkt Casius?

Recent ontvangen offerte aanvragen:

woensdag 16 oktober 2019

Laminaat schade herstellen

Ivm waterschade aan mijn vloer in de keuken/woonkamer moet ik een offerte opvragen voor de verzekering. Mijn hele laminaat loopt door van keuken tot woonkamer en de schade bevind zich in het midden van beide ruimtes. Totale opp vd woonkamer is 28 m2.
dinsdag 15 oktober 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga binnenkort de badkamer verbouwen. Om dit mogelijk te maken moet de huidige "normale' binnendeur eruit, want deze draait naar binnen (stalen kozijnen). Daar is geen plek voor in het nieuwe badkamer design vanwege ruimte gebrek. Dit wil ik oplossen met twee louvre-deurtjes die alleen naar binnen kunnen openen en wegvallen bij 'gesloten stand' in de huidige kozijnen. Graag louvre-deurtjes met een middenprofiel/lat op heuphoogte waar een slot en twee deurknopjes te monteren valt. De binnen maten van het kozijn: 776 x 1935. Dus graag louvredeuren van elk 384 x 965 incl omranding. (hierbij zit wat speling in om de draai te maken en te sluiten)
dinsdag 15 oktober 2019

Aanpassen aarding en aardlekschakelaar

Onze elektrische installatie lijkt nog geaard te zijn via de metalen waterleiding. Aangezien deze aangepast gaan worden naar kunststof leidingen moet onze aarding aangepast worden. Ook hebben we geen aardlekschakelaar. Dit willen we beiden aan laten passen.
dinsdag 15 oktober 2019

Boeiboorden vervangen van hout naar trespa

Ik wil graag het overboord van de schuur vervangen. Met houten planken of een kunststof boeiboord. De kleur is groen. Is hooguit 5 m2 .
dinsdag 15 oktober 2019

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen i.v.m. lekkage

Zou u mij een offerte kunnen geven voor het vervangen van de tegelvoegen en de kitranden in onze doucheruimte? De wanden hebben de volgende afmetingen: 1 x 60 bij 200 1 x 65 bij 200 1 x 100 bij 235 met uitsparing raam van 55 bij 55 1 x 100 bij 235 De tegelmaat is 25 bij 35 cm.
dinsdag 15 oktober 2019

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik wil een nieuwe beschoeiing laten plaatsen in mijn achtertuin. De beschoeiing moet in de sloot geplaatst worden aan het eind van de tuin. U kunt alleen met een bootje of een ponton de werkzaamheden verrichten. Lengte is ca 9 meter en de hoogt ca 1,5 meter. Het oude materiaal ook graag afvoeren.
dinsdag 15 oktober 2019

Onderheid terras maken

I.v.m. verzakking terras en overkapping met bevestiging op niet zakkende ondergrond zoek ik naar permanente oplossing voor onderheid terras.(10 x 3,5 mtr). Fundering/bekisting (meerwerk) hangt of van betontegels of houten of composiet terraspanelen/vlonders worden neergelegd. Grondtechniek onderzoek is al een aantal jaren geleden gedaan door een buurman. Palen zouden gemiddeld 22 mtr lang moet zijn.
dinsdag 15 oktober 2019

Contactgeluid verminderen met buren

Ik ben op zoek naar iemand die m’n slaapkamer van ongeveer 6 x 4 meter goed kan isoleren tegen geluiden van de buren. Er mag een voorzetwand geplaatst worden, nieuwe vloer en ook plafond in. Bij tevredenheid volgt meer werk en willen we de woonkamer ook isoleren. Graag willen we alles bespreken.
dinsdag 15 oktober 2019

Plafond vochtschade herstellen

Achter de keukenkast is een lekkage ontdekt. 2 koudwaterkranen lekken en wanneer de keukenafvoer vol wordt belast stroomt deze over t.p.v. de wasmachineaansluiting. In het appartement onder mij is er vochtschade geconstateerd aan het plafond. Dit is precies onder waar de lekkage is geconstateerd. Er is een lekdetectie bedrijf ingeschakeld om de lekkage te detecteren. Ik voeg het rapport erbij. Ik wil een offerte om de schade aan het plafond van de onderburen te herstellen. Ik voeg het rapport van de lekkage inspectie.
dinsdag 15 oktober 2019

Daklekkage klooster

Wij hebben een voormalige klooster. Hier hebben onderhand 9 meldingen van lekkages ontvangen, die wij graag gerepareerd willen hebben. Daarom willen wij graag z.s.m. met u op locatie afspreken om de schade op te nemen en aan de hand daarvan een offerte te ontvangen. Graag zie ik uw reactie tegemoet wanneer dit mogelijk is. Oppervlakte niet bekend, is een plat dak.
dinsdag 15 oktober 2019

Puntdak op garage maken

Prijsopvraag voor aanvang verbouwing: Ik wil graag op mijn garage van 6 bij 7,60 meter een puntdak (laten) zetten. De nok dient over de lengte van 7,60 door het midden van de 6 te lopen. Aan 3 zijden een bakstenen muur van 2,15 aanwezig. Vierde zijde zal een metalen H-balk of houten balk worden, ondersteund door poten. Aan 3 zijden vrijstaand. De 4e (6 meter) zijde aangrenzend aan garage buren welke plat dak zal blijven.
dinsdag 15 oktober 2019

Dorpel en neuten van de buitendeur vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van onze voordeurdorpel plus het onderste stuk van het kozijn aan beide kanten van de deur. Het liefst een dorpel ( plus neuten) van kunststof of natuursteen. De bestaande dorpel/neut zijn van hout.
dinsdag 15 oktober 2019

Een stuk bitumen vervangen door EPDM

Ik zoek een dakdekker voor het reparatie aan mijn dak. Bij spoedreparatie is over EPDM laag een strook bitumen gebrand. Nu ben ik erachter dat dit niet correct is. Daarom wil ik de spoed strook bitumen laten verwijderen met marge van 10 cm EPDM eromheen en dan met marges van 30 cm nieuw EPDM laten plakken. Het betreft een kleine 1-2 m2 en het gaat om de 3e verdieping van een pand wat goed bereikbaar via het dakterras.