Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Waddinxveen

Tegelvloer leggen in nieuwbouwhuis - Tegels - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer leggen in nieuwbouwhuis

Ons nieuwbouwhuis wordt in 1e a 2e kwartaal van 2023 opgeleverd. Hiervoor willen wij een tegelvloer in de gang en woonkamer/keuken en aangrenzende tuinkamer. Het totaal oppervlak van al die ruimten komt op 72m2.


Tegelzetter Waddinxveen

Offertes tegels in Waddinxveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Waddinxveen

donderdag 12 november 2020

Betegelen keukenwand

In de keuken willen wij boven het aanrecht tegels hebben. Dit betreft een oppervlakte van +/- 3m x0,75m


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
dinsdag 08 september 2020

Keuken laten betegelen

Graag laten wij onze achterwand betegelen met de door ons al aangeschafte handvorm wandtegels (7.5 x 30 cm). Het betreft een nieuwbouw waarin de keuken wordt geplaatst op dinsdag 22 september (week 39). Boven het aanrechtblad komt een bijpassende spatrand van 12 cm hoog en daarboven moeten de genoemde tegels worden betegeld tot een hoogte van 150 cm. Dit geldt tevens voor de korte wand aan de hal zijde. Deze moet worden betegeld tot aan het kozijn van de deur. Het raampartij aan de voorzijde, dus korte zijde van de keuken, grenst aan de straatkant van de woning. het betreft een oppervlakte van +/- 4 m2 aan tegels.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
vrijdag 27 april 2018

Muur betegelen

In de keuken wil ik mn achterwand laten betegelen met marrokaanse kalk tegels van de keukenblad tot de hoogte van de afzuigkap. Verder wil ik in de hal 1. 5m hoog tegelen aan 1 kant van de muur. Deze muur is 3. 5m meter lang. De tegels voor de gang zijn witte rechthoekige tegels van de Karwei. Dit moet in de 2e week van Juni gebeuren.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
zaterdag 24 februari 2018

Vloer met een houtlook tegel betegelen

Ik wil graag de woonkamer / hal / keuken laten tegelen. Houtlook tegel. Cementdekvloer aanwezig. 52 m2. Tegels al aanwezig. geen voorwerk


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
dinsdag 16 januari 2018

Tegels in huiskamer en gang leggen

In onze nieuw bouwwoning de huiskamer en gang laten betegelen ongeveer 40 m2, alles is al geheel glad op de ondergrond.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
vrijdag 12 januari 2018

Tegel zetten

Het gaat om 5 M2 tegels zetten in de keuken de nieuwe keuken word t week 9 geplaatst Voor die tijd. Week 7 12 februari wordt de oude keuken verwijderd en de muren en plafond gestuct daarna kunnen de tegels gezet worden heb. De tegels gekomen van tvformat 7,5x15 la Porta. Kent en ongeveer 6 misschien 7 tegels met decor (text) gaat om achterwanden van de keuken en een gedeelte onder. Het raam raam is Aan oostzijde


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
woensdag 10 januari 2018

Tegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Graag zou ik een tegelvloer in de woonkamer, keuken en hal willen laten leggen. De tegels zijn reeds besteld. Het zijn tegels van 60 x 60 cm. Het zou gaan om een totale oppervlakte van circa 44 m2. Omdat het een nieuwbouwhuis betreft, moet dit zodra het mogelijk is even worden nagemeten.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
zondag 24 september 2017

Natuursteen in de woonkamer leggen

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten over ongeveer 1 maand de sleutel te krijgen. We willen in de woonkamer op de zandcementvloer graag 43 m² granieten tegels laten leggen van 1,5 cm dik. We hebben de tegelmaat nog niet bepaald. We ontvangen graag een offerte voor het leggen van de tegels.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
maandag 11 september 2017

Tegelvloer leggen in woonkamer

52,5 m2 Tegelvloer in nieuw opgeleverde woning. Woonkamer, keuken en hal aansluitend gelegd. Tegels 15x90cm


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
maandag 22 mei 2017

Grote tegels leggen in een patio

Wij hebben een patio van 6 x 3 meter waar tegels liggen in een cementbed. Aan 1 zijde is het tegelwerk wat verzakt. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op herstelwerk en nieuwe tegels in een grote maat van bijvoorbeeld 50 x 50 cm. Misschien kunnen de nieuwe tegels over de bestaande tegels heen, dat wil ik hier even laten beoordelen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
dinsdag 21 maart 2017

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, hal en keuken laten betegelen met een 60 x 60 cm stenen vloer. Al het materiaal zal reeds aanwezig zijn en het gaat hier puur om de arbeidskosten voor het betegelen. Ongeveer 52 m2 zal er betegeld moeten worden. Gelieve te contacten via email.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
maandag 29 februari 2016

Keuken betegelen

Het betreft het betegelen van de keuken (5 m2). Tegels liefst glanzend wit (formaat 40*20 of 40*25). Liefst deze week nog. Tegels moeten nog wel besteld worden, de tegels zullen we zelf bestellen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd worden. Er moet nog wel een gat geboord worden voor bedrading.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
maandag 25 februari 2013

Tegels leggen

tegels leggen in woonkamer, open keuken en aangrenzend halletje, totaal 42 m2. oude tegels verwijderen en afvoeren vloer egaliseren en nieuwe tegels leggen tegels hebben wij al, rest wordt door vakman geleverd.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
donderdag 13 oktober 2011

Plateau openhaard

De openhaard krijgt een opknapbeurt. Het metselwerk is reeds gladgestuukt. Over de oude tegels/plavuizen willen wij nieuwe gelegd hebben. Tegels zijn reeds aangeschaft, maar het zelf snijden en leggen is voor ons te specialistisch. De openhaardpartij staat op een plateau van 140 x 80 cm. De tegels zijn wat groter, ik denk 40 x 20 cm. Ik heb de tegels al in huis.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
zondag 07 september 2008

Tegelzetter

Oude tegels rondom het bad zijn kapot. Nieuwe tegels er overheen plakken. Slechts één rij tegels vanaf de vloer tot halverwege de hoogte van het bad. De reeds bestaande tegels blijven dus deels zichtbaar. Nieuwe tegels plakken over bestaande tegelrand van ongeveer 1,5 meter lang en 20 cm diep en 28 cm hoog. Achter deze tegelrand bevindt zich de afvoer van de wc. Oude voegen tussen de vloertegels verwijderen en opnieuw voegen. En de kitranden in de badkamer vervangen. Wij willen het huis gaan verkopen en willen dus niet al te veel geld uitgeven aan de opknapbeurt. Er is wel haast bij.


Tegelwerk en betegelen Waddinxveen
Offertes aanvragen