Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Venray

Tegelen van badkamer - Tegels - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelen van badkamer

badkamer is 300 x 150 (totaal vloeroppervlak), hierin komt een douchegedeelte van 150 x 87, één tegelhoogte verlaagd met randje tussen douchegedeelte en vloer, afvoerput (geen drain) in het midden. Hoogte wanden ca. 220 cm, aan een zijde klapramen 210 breed, ca 40 cm hoog inclusief kozijn. Tegelmaat 60 x 30. In een van de muren twee inbouwnisjes, zaagwerk kunnen wij doen. Er komt een hangtoilet, wij zorgen voor omkasting. Muren en vloeren zijn vlak en tegelklaar.


Tegelzetter Bergen

Offertes tegels in Venray aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Venray

vrijdag 04 augustus 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Oude tegels eruit slopen en nieuwe leggen. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Boxmeer
donderdag 22 juni 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Terras van 20 m2 keramische tegels Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Venray
zaterdag 10 juli 2021

Sanitaire installaties en tegelwerk

Toilet vervangen met inbouw toilet, nieuwe wasbak en half hoog de ruimte betegelen. Er dient een kleine aanpassing aan de afvoer te gebeuren. Wij zorgen voor de tegels en sanitair en willen de rest graag professioneel uit besteden.


Tegelwerk en betegelen Venray
vrijdag 29 mei 2020

Keramische tegelvloer leggen (57 m2) en vloerverwarming infrezen

Het betreft circa 57 m2. vloer op de begane grond. Infrezen van vloerverwarming en daarna keramische tegels van 60 x 60 of 80 x 80 cm. leggen. Deze moeten nog aangeschaft worden.


Tegelwerk en betegelen Venray
donderdag 13 februari 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik zou graag de badkamer opnieuw willen laten kitten en voegen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Door de slechte voegen is er waterschade ontstaan, dus de muren zouden ook gedroogd moeten worden. De tegels zijn redelijk groot 50cm X 50 cm en 40 cm x 30 cm. Zie foto's


Tegelwerk en betegelen Afferden
zondag 28 oktober 2018

Tegels leggen in keuken, woonkamer en hal

Wij willen tegels laten leggen over nieuwe gefreesde vloerverwarming. Over de gehele onderverdieping van 60 m2. Dit is de keuken en woonkamer en de hal met wc.


Tegelwerk en betegelen Bergen
vrijdag 03 augustus 2018

Vloertegels leggen

Ik zoek een partij voor het lijmen van hardsteen vloer 600 x 600 dik 15 mm (gezoet en getrommeld) op een nieuwe vloer van de woonkamer met vloerverwarming. Het gaat om een totaal oppervlakte van 45 m2. De woning is goed bereikbaar.


Tegelwerk en betegelen Bergen
zaterdag 03 februari 2018

Toilet betegelen

Ongeveer totaal 2 vierkant meter. In beneden toilet Ik heb tegels. Opdracht verwijder vloer tegels en plaats nieuw op vloer en een wand


Tegelwerk en betegelen Bergen
woensdag 15 november 2017

Badkamer betegelen

Badkamer van 2,67 x 2,26 meter betegelen: - betegelen wanden tot aan het plafond van 2,45 meter. - betegelen vloer - afkitten Laat alstublieft weten wanneer en voor welke prijs u dit zou kunnen doen. De tegels kan ik zelf bestellen. Voor de jaarwisseling zou ik het uitgevoerd willen hebben. Als dat niet lukt dan is er een kleine uitloop mogelijk.


Tegelwerk en betegelen Venray
woensdag 04 oktober 2017

Woning op begane grond tegelen

Wij willen graag de begane grond betegeld hebben. Hal, woonkamer/ keuken, bijkeuken, toilet. Tegels zijn 60x60 cm. Alvorens wordt er vloerverwarming met een toplaag voor de tegels gestort. De gehele onderverdieping bedraagd 55/ 60 m2. Wij krijgen pas 22 december de sleutel, eerdere bezichtiging niet mogelijk. Graag per email offertes toezenden.


Tegelwerk en betegelen Holthees
dinsdag 12 september 2017

Achterwand van een hangend toilet betegelen

Het gaat om het betegelen van de achterwand van een hangend toilet, afmeting 1,00 x 1,25 meter, met een op een matje gelijmde stroken-tegels met als afdekking een hardstenen plint (1,00 x 0,16 meter) alsmede invoegen en daarna monteren van het toilet met druk-spoel mechanisme. Spullen reeds aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Bergen
vrijdag 10 maart 2017

Deel van badkamer opnieuw tegelen

De tegels van de onderste lagen in de badkamer zitten niet meer vast. De tegels dienen los gehaald te worden en opnieuw vastgezet. Het is ongeveer 2.5 m2 groot.


Tegelwerk en betegelen Bergen
woensdag 15 februari 2017

WC-ruimte betegelen

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn toilet laten betegelen. Hij is 1.25 meter lang en 90 cm breed. De vloer en de zijkanten en achterwand van de toilet moeten betegeld worden. De zijkanten wil ik tot de helft betegeld hebben. De tegels heb ik al gekocht. Ik hoop dat iemand een mooie offerte hiervoor heeft. Er kan over de huidige tegels heen betegeld worden.


Tegelwerk en betegelen Bergen
maandag 13 februari 2017

Tegels op de benedenverdieping leggen

In maart willen graag de beneden vloer opnieuw betegelen met 60 x 60 tegels. Dit is gehele beneden vloer woonkamer, keuken, hal en WC. Dit is een doorlopend geheel. Wij willen de bestaande tegelvloer met vloerverwarming laten liggen en hierover heen tegelen. Wij willen de tegels in maart gelegd hebben en de tegels zijn aanwezig vanaf 6 maart. Alleen de lijm en egalisatie moet nog besteld worden in overleg.


Tegelwerk en betegelen Blitterswijck
zondag 02 oktober 2016

Tegels inclusief ondervloer verwijderen

Ik wil graag de wandtegels die in het cement geplaatst zijn laten verwijderen. Dit dient voorzichtig te gebeuren zodat de wand heel blijft. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Verder dient er nog ongeveer 7 m2 vloertegels met ondervloer verwijderd te worden.


Tegelwerk en betegelen Sint Anthonis
Offertes aanvragen