Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Sneek

Natuursteen vloer leggen - Tegels - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Natuursteen vloer leggen

Het leggen van een natuurstenen basalt of graniet vloer van 55m2. Het gaat om het leveren en leggen van de natuurstenen vloer. Graag wil ik ook weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om het leggen van vloerverwarming hieronder. Op dit moment ligt er parket, dit verwijder ik zelf. Het gaat om de hal, woonkamer en keuken.


Tegelzetter Sneek

Offertes tegels in Sneek aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Sneek

vrijdag 21 juni 2019

Douchevloer betegelen

Ik wil de douchevloer van 1,5 m2 laten betegelen. Een klein oppervlak maar wel erg bewerkelijk omdat de oppervlakte drie schuine wanden heeft. Veel snij en knipwerk dus. Tegels van 30 x 30 al aangeschaft. De vloer is van beton en loopt af naar de nieuw aangelegde afvoer goot. Lijm niet aanwezig. Mag ook op een avond of in het weekend.


Tegelwerk en betegelen Oppenhuizen
woensdag 30 mei 2018

Tegelwerk in badkamer vervangen

Ik wil graag de tegels in de badkamer vervangen. Het gaat om een vloeroppervlakte van 2.5 m² en een wandoppervlakte van 12 m². Huidige tegels van de wand kan ik zelf verwijderen. Vloer kan in principe blijven liggen. Afvoerputje dient wel te worden opgehoogd. Tegels heb ik al aangeschaft, ik zoek iemand die de klus gaat uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Sneek
donderdag 18 januari 2018

Douche en toilet betegelen

Mijn badkamer moet betegeld worden. Tegels aanwezig de douchehoek is al met band besmeerd lijm en voeg zijn ook aanwezig. De wanden zijn zo'n 24 m2 en de vloer 3.25 m2. Geen voorwerk nodig.


Tegelwerk en betegelen Sneek
zondag 25 juni 2017

Badkamers en toiletten aftimmeren en tegelen

Het bad en de douchebak moeten nog betimmerd worden, Drie keer een bad en een toilet. In totaal wanden ongeveer 100 m2, In totaal vloeren ongeveer 40 m2. Er ligt een cementdekvloer. Tegels zijn besteld, lijm en voegsel ook. U kunt direct starten, indien u tijd heeft.


Tegelwerk en betegelen Sneek
dinsdag 29 maart 2016

Tegels zetten volgens nivellering systeem

Op dit moment wordt mijn nieuwbouwwoning gebouwd, welke naar verwachting in oktober zal worden opgeleverd. Ik zoek een goede tegelzetter die gebruikt maakt van een nivellering systeem. Er moet in mijn woning netto 280 m² (zonder snijverlies) keramisch parket worden geplaatst. De tegelmaat zal 20 x 120 cm of 30 x 120 cm zijn. De juiste maat is binnenkort bekend. Het gaat om 1e klasse tegelwerk vanuit Italië, recht gezaagd. Er wordt bij de bouw een extra egalisatie uitgevoerd zodat de ondervloer geheel vlak wordt afgewerkt. Ik ontvang als dat voor u mogelijk is graag een prijsopgave voor de totale plaatsingskosten en geen prijs per m².


Tegelwerk en betegelen Workum
dinsdag 09 februari 2016

Tegels 30x60 tegen de keukenwand plaatsen

Tegel 30x60 tegende keukenwand plaatsen. 4 meter breed. Twee grote tegels op elkaar (60 hoog dan)


Tegelwerk en betegelen Sneek
dinsdag 19 januari 2016

Douchecabine betegelen

Graag laat ik 3 wandjes van 80 cm breed en 2.20 meter hoog betegelen in de badkamer, douchecabine. De grote donkere tegels dienen over de bestaande tegels geplaatst te worden.


Tegelwerk en betegelen Sneek
zaterdag 14 maart 2015

Vloer toiletruimte opknappen

Vloer toiletruimte opknappen: - de parketvloer verwijderen; - de closetpot demonteren; - vloertegels plaatsen; - WC pot monteren; - de vloer voegen en kitten. En een strip plaatsen tussen wc en gang, die strip is nog niet aangeschaft. In de gang blijft de parketvloer liggen. Tegels zijn al aangeschaft. De oppervlakte is ruim 1 m2.


Tegelwerk en betegelen Sneek
zaterdag 22 november 2014

Badkamer betegelen

In de badkamer zit op dit moment een vloer in. Deze vloer vinden we niet mooi en willen we graag vervangen. In de vloer zit een verhooginkje en een afvoerputje. Geen vloerverwarming. Zelf zorg ik voor de tegels, die vrij groot zijn. We hebben kleine badkamer van misschien 15 m2. Als het mogelijk is zou ik ook graag een klein muurtje willen van 60 cm breed en 220 cm hoog die dan ook betegelt moet worden.


Tegelwerk en betegelen Sneek
donderdag 22 mei 2014

Tegelwerk in een duplexwoning

Kunnen beter langs komen voor een offerte is een oude duplexwoning voor opmeten wil graag nieuwe tegels op muur vloer ook wastafel veranderen van plek en plafond.


Tegelwerk en betegelen Sneek
donderdag 19 april 2012

Keuken, bijkeuken en hal afwerken

Het afwerken van de keuken van ongeveer 10m2, bijkeuken van ongeveer 5m2 en hal van ongeveer 15m2. Werkzaamheden: plafond, vloer en betegelen. Tegels leveren in overleg.


Tegelwerk en betegelen Sneek
vrijdag 24 februari 2012

Badkamer betegelen

Badkamer tegelen 7m2 (4m2 vloer) in totaal te betegelen. Ik heb tegels 30x35cm wand en vloer 15x15cm maar weet ik niet precies; u levert lijm en voegmiddel. Vloer en wand.


Tegelwerk en betegelen Sneek
zondag 29 januari 2012

Vloer van woonhuis betegelen

Betegelen 76 m2 in woonhuis van particulier. Kamer met open keuken, hal, wc en bijkeuken. Aangekochte tegel 60 x60cm. Nieuwe tegels worden over de bestaande tegelvloer gelegd. Leggen begin maart. Eventueel wil de eigenaar bij de klus helpen.


Tegelwerk en betegelen Oppenhuizen
maandag 20 december 2010

Badkamer en toilet tegelen

In nieuwbouwwoning ca 50m2 wandtegels en ca 11 m2 vloertegels aanbrengen incl kosten gebruiksmaterialen. Tegels worden aangeleverd. Betreft witte wandtegel ca 25 x 40 cm en zelfde maat vloertegels. Tegelen tot aan plafond, alles rechte wanden.


Tegelwerk en betegelen Balk
dinsdag 07 september 2010

tegelzetten wc en badkamer

Het tegelzetten van de wc en badkamer. Wanden en vloer betegelen. Tegels aanwezig. Aantal m2 weet ik niet precies.


Tegelwerk en betegelen Balk
Offertes aanvragen