Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Oss

Een aantal badkamertegels plaatsen - Tegels - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een aantal badkamertegels plaatsen

Plaatsen van 6 badkamertegels van 15 bij 15 cm. Er is een gat in de muur, dus wellicht eerst een stukje gipswand plaatsen. Tegels heb ik zelf al. Repareren van lekkende kraan in de keuken. Eventueel vervangen.


Tegelzetter Oss

Offertes tegels in Oss aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oss

vrijdag 05 mei 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Aanleggen terras met keramische tegels in tuinkamer (nog te plaatsen overkapping met glazen schuifwanden). Ongeveer 25m2. In zou graag de prijs willen weten inclusief onderbouw voor tegels van 2 en 3 cm dikte. Ik lees op de site dat daar verschil in zit. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Oss
vrijdag 03 maart 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Terras van 5x6m2. Oude betontegels afvoeren. Plaatsen van keramische tegel 60x60x2cm met opzetbanden langs de schutting link en rechts. Ook plaatsen van extra drainage aan kant van schuur. Graag contact via email voor vrijblijvende offerte Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: andere, namelijk: Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Oss
dinsdag 12 oktober 2021

4M2 tegels zetten

Ik zoek een tegelzetter, die de onderrand van de muur kan betegelen, waardoor de douche ertegen aan gezet kan worden


Tegelwerk en betegelen Uden
donderdag 19 december 2019

Tegel reparatie in toilet

Er is vanaf de achterkant door de tegel heen geboord tijdens het ophangen van een ketel door een installatiebedrijf. Het installatiebedrijf zal dit vergoeden, en ik wil hiervoor graag een nette oplossing, ik weet niet of het mogelijk is de tegel te vervangen, of dat er meerdere tegels voor moeten worden vervangen/het wandje opnieuw moet worden betegeld.


Tegelwerk en betegelen Uden
vrijdag 06 september 2019

Tegellegger gezocht 45 m2 romaans verband 3 maten

Ik ontvang graag een offerte om tegels te laten leggen. Het gaat om keramische tegels. 30 b 60 60 b 60 45 b 45. Ik heb alles al aangeschaft, het gaat echt om de arbeid


Tegelwerk en betegelen Uden
zondag 07 juli 2019

Tegels leggen

Voor ons nieuwbouwhuis wat medio 2020 opgeleverd wordt ben ik op zoek naar iemand de de tegels kan leggen. Wij hebben een houtlook tegel besteld, van 8mm dik, en de afmeting is 23,5 x 120 cm. De tegels moeten in de hal en woonkamer (+ trapkast) met open keuken komen te liggen (+/- 55 m2). De afmeting van de woning is 10,45 m x 5,1 m). Er komt vloerverwarming en de ondergrond is een cementdekvloer.


Tegelwerk en betegelen Heesch
dinsdag 21 mei 2019

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil voor 44 m2 tuin opnieuw tegels laten leggen. De huidige tegels moeten eerst verwijderd worden door de vakman. Er komen 60x60 cm stenen op te liggen. Mogelijk is er ook extra zand nodig. Wat ondergrond betreft ervoor zorgen dat er geen onkruid meer komt. Ik wens verder graag dat de tegels aflopen richting een nog te realiseren afvoer. Hoe dit aan te pakken wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.


Tegelwerk en betegelen Oss
dinsdag 15 januari 2019

Tegelvloer plaatsen

Ik wil tegels plaatsen op onze woonkamervloer. Het totaal is 77 m2 en het gaat om tegels van 30 bij 60 cm. Ik wil graag zelf uitkiezen welke tegels ik wil hebben. Het gaat om een nieuwbouwwoning.


Tegelwerk en betegelen Uden
donderdag 27 september 2018

Badkamerwanden betegelen

Ik wil graag de vloer en de wanden van mijn badkamer laten betegelen. Voor de vloer zijn er tegels van 60 bij 60 cm aangeschaft. De oppervlakte hiervan is 5 m2. Voor de wanden zijn er tegels van 30 bij 60 cm aangeschaft. Er zal ook een deel van 2 m2 betegeld moeten worden met stroken van 5 bij 60 cm, 10 bij 60 cm en 15 bij 60 cm. De oppervlakte van de wanden is totaal 20 m2.


Tegelwerk en betegelen Uden
vrijdag 01 juni 2018

Keukenvloer betegelen

Ik wil de keukenvloer laten betegelen over de oude tegelvloer heen, de oppervlakte is +-10m. Tegels leveren in overleg met de aannemer.


Tegelwerk en betegelen Oss
zaterdag 12 mei 2018

Tegelvloer aan laten brengen

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen. De vloer is 35 m2. De tegels zijn 31 x 62 cm.


Tegelwerk en betegelen Uden
maandag 18 december 2017

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in de douche ruimte. Ongeveer 11 m2. Ook plaatsen van douchebak en douchedeur en alles waterdicht afkitten. Er zitten nu nog tegels op. Verwijderen wil ik eventueel ook door de vakman laten doen.


Tegelwerk en betegelen Oss
zondag 17 september 2017

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.


Tegelwerk en betegelen Uden
maandag 10 april 2017

Voegwerk in de badkamer en het toilet vernieuwen

Ons nieuwbouw huis wordt half mei opgeleverd en wij zijn er 3 weken geleden achter gekomen dat het bouwbedrijf een verkeerde voeg in onze badkamer en WC heeft gebruikt. Een grijze voeg, maar deze moest wit (zilvergrijs) zijn. Het resultaat is afschuwelijk lelijk. Het probleem is dat het fout is gegaan tijdens de offerte tekenen. Wij hadden aangegeven dat we een witte voeg wilde, aangewezen in de showroom, maar er is op de offerte een standaard grijze voeg genoteerd (vrij donker dus voor een witte tegel). Wij hebben toen 15 pagina's tekst moeten ondertekenen en zijn er nu dus achter gekomen dat er standaard grijs opstond in plaats van de gewilde zilvergrijs (bijna wit) wij hebben nu dus geen poot om op te staan omdat wij toch getekend hebben. Daarom willen wij nu graag een oplossing, en de wc en badkamer opnieuw gevoegd hebben met een lichte voeg indien mogelijk. Vandaar deze aanvraag wat jullie eventueel voor ons kunnen betekenen. Afmeting badkamer ongeveer 3.50 x 2.50 meter en normale hoogte. De tegels zijn 30 x 15 cm. Er zijn foto's van. Het gaat om 4 muren. En de toiletruimte, standaard maat nieuwbouwhuis. Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen. Alvast bedankt.


Tegelwerk en betegelen Schaijk
dinsdag 04 april 2017

Vloer betegelen in een nieuwbouwwoning

Wij overwegen om een nieuwbouwwoning te gaan kopen en gaan daarover binnenkort met een makelaar praten. Het betreft een nieuwbouwplan in Berghem waarmee dit jaar zal worden gestart. We willen nu wat inzicht krijgen in prijzen voor de afwerking. We willen graag weten wat het kost om 55 m² vloertegels te leggen van 20 x 50 cm. De tegels kopen wij daarvoor zelf.


Tegelwerk en betegelen Oss
Offertes aanvragen