Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Oosterhout

Badkamer in caravan tegelen - Tegels - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in caravan tegelen

Ik wil de badkamer in mijn caravan laten betegelen.


Tegelzetter Hank

Offertes tegels in Oosterhout aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oosterhout

maandag 25 februari 2019

Tegelvloer leggen

Ik wil graag de vloer in de kamer en keuken laten betegelen. Het gaat om houtlook tegels maat 23 x 120 cm. De oppervlakte van het totaal is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
dinsdag 04 december 2018

Betegelen nieuwbouw huis

Ik zou graag 102 m2 vloer laten betegelen in mijn nieuwbouw woning. De tegels zijn 60 bij 60 cm en deze regel ik zelf. Lijm en voeg moet wel geregeld worden.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
zaterdag 16 juni 2018

Badkamervloer betegelen

Badkamervloer betegelen, tegels over tegels, 6 m2. Tegels zijn 30 bij 60. Nog geen lijm ed.


Tegelwerk en betegelen Dongen
woensdag 06 juni 2018

Vloertegels aanbrengen

Ik wil graag 60 m2, 11,2 meter x 5,4 meter rechthoekig, vloertegels gelegd hebben inclusief lijm in woonkamer en hal in nieuwbouwwoning. 2 zijde pas maken inclusief scheiding tussen hal en woonkamer pas maken. Tegels 70 x 70 cm met verbruik van ongeveer 4 kg/m2 lijm ivm cementdekvloer niet helemaal vlak. Tegels grijs invoegen. Voor tekening zie bijlage. Gaat om middelste woning met uitbouw van 2,40 meter. Tegels zijn al reeds in ons bezit. Graag een totaalprijs voor de werkzaamheden of m2 prijs. Uitvoering eind week 28-2018


Tegelwerk en betegelen Waspik
donderdag 08 maart 2018

Tegelen van een wand

Het gaat om het maken van een gat in de muur in de wasmachineruimte op de 3e verdieping. De totale afmeting van dit gat is 6 wandtegels, dus 60 cm breed en 50 cm hoog. De wandtegels zijn namelijk 20 cm breed en 25 cm hoog. Het gat weer dichten. Het betreft een gipswand. Weer betegelen met 6 witte wandtegels en wit voegen. Dit gat is nodig om via de koker/schacht een reparatie aan het rookkanaal van de ketel/dakdoorvoer uit te kunnen laten voeren.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer betegelen

Ik heb een klein klusje. We hebben tijdens een eerdere verbouwing een kleine badkamer reeds helemaal voorbereid, maar niet afgemaakt. De muren zijn al helemaal vlak gezet door een stucadoor, kan direct betegeld worden. De vloer is reeds gedaan, gaat dus alleen om de muren. Betreft ongeveer 28 m2 aan wanden met 1 raam ( totaal omtrek 2,5 meter voorzien van hoekstrip) erin en 1 douchewand van 2 meter hoog waar ook 2 hoekstrips op moeten komen. Tegels mat wit van 60 bij 30 cm met een licht grijze voeg.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
dinsdag 07 november 2017

Vloertegels leggen in cement

Het leggen van 4 m2 vloertegels in ruimte waar keuken stond. Het betreft het gedeelte rond de tegels die er liggen. 60 x 60 cm Mosa keramische tegels in cement met gedeeltelijk vloerverwarming. Tegels heb ik al in huis. Alleen het plaatsen dus.


Tegelwerk en betegelen 's-Gravenmoer
donderdag 29 juni 2017

Tegelwerk in huis

Ik wil graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen. De tegels moeten over bestaande tegels gelegd worden. Wij moeten nog tegels uitzoeken. Ik schaf deze zelf aan, ze zullen 30 bij 60 cm worden. Het is ongeveer 60 m2. Het toilet (9 m2) moet ook opnieuw betegeld worden, zowel de wanden als de vloeren. Ook hier moeten de tegels over de bestaande tegels heen gelegd worden. Wij krijgen 1 november de sleutel en 6 november moet de vloer gelegd worden.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
woensdag 01 februari 2017

Badkamer betegelen

Wij willen onze badkamer aanpakken. Wij slopen zelf het oude materiaal eruit. We leveren zelf de muur- en vloertegels. Het gaat dus om eventueel aansmeren van de muren en vloer, een douchedrain plaatsen en de muur en de vloer tegelen. Het vloeroppervlak is 4.5 m2. De muur is geloof ik ongeveer 15 m2. En eventueel moet er ook een hangend toilet komen. Er is nu al een staand toilet.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
woensdag 11 januari 2017

Vloer begane grond betegelen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht, waarvan de overdracht op 1 april zal plaatsvinden. Ik ga de woning helemaal strippen en zal ook de vloer op de begane grond helemaal kaal maken. Er wordt daarna vloerverwarming in gelegd en de vloer wordt geëgaliseerd. Ik wil er hierna in totaal 60 m² vloertegels laten leggen. Het zal gaan om ongeveer 40 m² tegellaminaat en 20 m² tegels van 40 x 40 of 60 x 60 cm. Ik heb de tegels inmiddels besteld. Voor deze tegelklus zoek ik een vakman die hiermee vanaf de 2e week van april kan starten. Ik ontvang graag uw offerteprijs.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonk
vrijdag 30 september 2016

Wand herstellen of opnieuw betegelen

Ik heb een muur waar de oude kachel heeft gezeten en mijn kinderen hebben daar een paar tegels uitgesloopt. Er moet nu een hele nieuwe muur op komen. Ik wil graag de kosten ervan weten en wat de opties zijn. De wand is 1.13 meter breed en van vloer tot plafond.


Tegelwerk en betegelen Teteringen
woensdag 25 maart 2015

Vloertegels in de badkamer leggen

Er dient 5 m2 vloertegels van 60 x 60 cm verwijderd te worden en daarna opnieuw gelegd.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
dinsdag 23 december 2014

Wandtegels laten zagen

Ik wil graag van 9 wandtegels van 40x20 cm graag 18 strips van ca 5 cm hoog laten zagen. Van de wandtegel moet dus de boven en anderkant als strip van 5 cm hoog worden gezaagd.


Tegelwerk en betegelen Wagenberg
zondag 20 juli 2014

Leisteen vloer in specie leggen

Vanwege onderhoud aan onze aanbouw hebben we de leisteen vloer van ongeveer 17 m² hier moeten verwijderen. Nu willen we de vloer graag weer terug geplaatst hebben. Een paar tegels zijn door het verwijderen gebroken maar kunnen wat ons betreft gewoon terug geplaatst worden. De klus zal plaats vinden in Raamsdonksveer. De tegels zijn eruit door de voegen uit te slijpen en ze eruit te tikken. De smeervloer ligt er nog in maar deze slopen wij er zelf nog uit.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
maandag 21 mei 2012

Tegel vloer 40 m2

Tegelvloer van ongeveer 40 m2. Vloer moet nog licht geëgaliseerd worden, in woonkamer/keuken. Tegels kopen we zelf. Langwerpige tegels, niet heel groot.


Tegelwerk en betegelen Raamsdonksveer
Offertes aanvragen