Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Noordwijk

Ongeveer 1m2 tegelwerk in keuken - Tegels - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ongeveer 1m2 tegelwerk in keuken

Door vernieuwing keuken en andere afzuigkap oud tegelwerk verwijderen en opnieuw tegelen. Ongeveer 2m2.


Tegelzetter Voorhout

Offertes tegels in Noordwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Noordwijk

zaterdag 14 maart 2020

Winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon

We willen graag 10 X 10 cm Winkelman tegeltjes laten leggen in onze hal en keuken. Allebei hebben ze een patroon. De vloer dient nog geëgaliseerd te worden. Verder in de keuken graag nog een kleine strip mozaïek tegeltjes als achterwandje monteren. De tegels hebben we al in huis. Het is een mooi klus voor een niet- alledaagse tegelaar.


Tegelwerk en betegelen Voorhout
maandag 20 januari 2020

Tegelen badkamer: wanden en vloer

Wij zoeken een tegelzetter voor onze badkamer van 20 m2. (5 m2 vloer en 10 m2 muur) tegels 33 bij 33 cm. De muren zijn glad gestuct, op de vloer liggen tegels die in de primer zijn gezet, zodat de nieuwe tegels eroverheen geplaatst kunnen worden. De tegels hebben, voeg ook. Graag laten wij deze klus op redelijk kort termijn uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
zaterdag 02 maart 2019

Plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning

Ik wil een plavuizen vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 45 m2. Dit zijn het toilet, de gang en woonkamer bij elkaar. In de gang en toilet zijn het tegels met patroon en in de woonkamer grote grijze tegels. De tegels heb ik al, het gaat alleen om de legkosten en het materiaal wat hiervoor nodig is.


Tegelwerk en betegelen Voorhout
zaterdag 23 februari 2019

Keuken wandtegels leggen

Ik mijn keuken wil ik graag wandtegels laten leggen. De tegels heb ik reeds gekocht. Echter heb ik geen materiaal voor het voegen en kitten. Betreft circa 1,6 m2. Graag de tegels leggen, voegen en kitten.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
zondag 17 februari 2019

Badkamer voorzien van tegelwerk

De oude tegels in de badkamer worden verwijderd. Hierna zullen de wanden gestuukt worden en de vloer voorzien van een betonvloer. De vakman zal dan de ruimte moeten betegelen. De afmeting van de badkamer is 2.50 bij 2 meter.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
maandag 19 februari 2018

Tegels in de badkamer opnieuw voegen

Het eventueel verwijderen van oude voegen en het aanbrengen van nieuwe voegen in badkamer


Tegelwerk en betegelen Voorhout
dinsdag 30 mei 2017

Wandtegels in de keuken plaatsen

Graag verschillende type wandtegels plaatsen in de keuken, op een oppervlakte van circa 2 a 3 vierkante meter. Het zijn tegels met 3 verschillende formaten, en deze moeten in een "motief" geplaatst worden. Betreft een nieuwbouw woning en de wand is gestuukt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Voorhout
woensdag 04 mei 2016

Tegelvloer over bestaande tegels leggen

Ik wil graag 11.5 m2 tegelvloer laten leggen, 60 x 60 cm, over bestaande tegels heen, inclusief lijm en voegmateriaal.


Tegelwerk en betegelen Noordwijkerhout
woensdag 04 mei 2016

Vloertegels leggen

Gaarne een totaalprijs inclusief btw voor het betegelen van 11,5 vierkante meter. Het betreft een uitbouw en de nieuwe tegels (60 x 60 cm) zijn reeds in het bezit. De vloer is al geëgaliseerd en wordt aansluitend op de tegelvloer in de woning. Graag een prijs inclusief voorstrijk, lijm en voegmateriaal. In het midden van de vloer zit een luikje richting de kruipruimte.


Tegelwerk en betegelen Noordwijkerhout
zaterdag 30 april 2016

Voegen van tegelvloer vernieuwen

Wij hebben in onze woonkamer, keuken en hal in totaal 53 m² keramische vloertegels liggen van 33 x 33 cm. De voegen van dit tegelwerk zijn slecht en we willen laten beoordelen of deze vervangen kunnen worden. Er ligt geen vloerverwarming onder. De tegels zijn geplaatst op een kurkvloer. Wij ontvangen graag een prijsopgave.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
zondag 24 februari 2013

Tegelzetter gezocht

Ik ben op zoek naar een vakkundig tegelzetter voor een nieuwbouw woning. Klus: Het betegelen van de beganegrond vloer boven op vloerverwarming. Oppervlakte: 40m2 tegels: 30*60 het gaat hier om een L vormige vorm. Graag een prijsopgave voor deze klus. Ik ben ook op zoek naar iemand die gelijk aan de slag kan.


Tegelwerk en betegelen Noordwijkerhout
dinsdag 04 september 2012

Badkamer tegelen

Het betreft de badkamer waarbij er een lekkage is geweest onder het bad en het toilet. Door het breekwerk is er schade ontstaan en zal er opnieuw getegeld moeten worden. De afmeting van de badkamer is 3 bij 2 en het bad is ook meegetegeld. De tegels zullen door ons zelf aangeschaft worden.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
zaterdag 03 december 2011

Tegels opnieuw voegen

De voegen in de badkamerwand zijn poreus en vertonen scheurtjes, waardoor het lekt in douche en keuken. De muren blijven nat. Deze voegen moeten eruit gehaald worden en opnieuw gevoegd worden. De tegelwand bestaat uit drie muurtjes van 1 meter breed en 1,80 hoog en de tegels zijn 0,20 x 0,25 cm.


Tegelwerk en betegelen Sassenheim
vrijdag 26 november 2010

Viktoryberg

Ongeveer 120m2 vloer 60x60 tegels leggen + plint (zelfde steen) 40 m2 wanden tegelen 30x60 tegels + 5 m2 kiezel mat plakken achterwand. Gaat alleen


Tegelwerk en betegelen Noordwijkerhout
dinsdag 05 april 2005

Tegelzetter

Nieuwbouwwoning recht toe recht aan graniet tegels 30 * 30 cm en een badkamertje zit bij de 70 m2 ik beschik over en diamant gekoelde tegel snijder.


Tegelwerk en betegelen Voorhout
Offertes aanvragen