Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Leiderdorp

Steenstrips laten plaatsen - Tegels - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 1.93 x 2.40 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.30 centimeter; - 1 muur van 3.50 x 2.40 centimeter; - 1 muur van 1.10 x 2.40 centimeter. Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden. Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?


Tegelzetter Leiderdorp

Offertes tegels in Leiderdorp aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leiderdorp

donderdag 16 september 2021

Vloer en wand tegelen

33 m2 vloer betegelen en 2 m2 muur, de tegels zijn in huis en zou ik graag op korte termijn laten plaatsen.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
zaterdag 12 september 2020

Douchemuren betegelen

Betegelen van 3 muren douche begane grond. Vlakke muren. Alles recht toe recht aan. Geen muurtjes e.d. 11,5 m2 muur. Grote tegels 25x33cm ( koop ik zelf). Inclusief voegen en kitten.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
zaterdag 09 mei 2020

Toilet betegelen

Ik wil graag mijn toilet laten betegelen. De afmetingen zijn 82cm breed, 112cm lang en ongeveer 240 cm hoog. De tegels zijn 30x60 en moeten over de vorige tegels heen. Het werk moet uitgevoerd worden tussen 3 en 8 juli.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
maandag 29 juli 2019

Hal betegelen

Graag zouden wij onze hal laten betegelen. Er moeten eerste twee lagen tegels uit en daarna de nieuwe erin. 3 m2


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
zondag 31 maart 2019

Badkamer herstellen over bestaande tegels

Bij het douchegedeelte hebben wij lekkage. Het bestaande tegelwerk is goed, echter de voegen in de douche waren slecht. Wij zoeken zo snel mogelijk een tegelzetter die circa 25 m2 wandtegels en 3 m2 vloertegel wilt lijmen over de bestaande. Inclusief het aanbrengen van een primerlaag.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
dinsdag 12 februari 2019

Vloertegels leggen in de gang

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de gang. Afmetingen 486X119. tegels 60x30 niet in verband Vloer is cementlaag op hout. Tegels en evt montage materiaal zullen aanwezig zijn.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
dinsdag 19 juni 2018

Wandtegels zetten in de keuken

Wij hebben een wandtegelloze L-vormige keuken die wij betegeld willen hebben boven, tussen en naast de kastjes met tegels van Praxis (deze zijn nog niet aangeschaft). Er zitten 2 stopcontacten, een afzuigkap waar omheen betegeld moet worden (zie foto's). Schatting van de oppervlakte wat betegeld moet worden: 6 vierkante meter. Graag zelf correct opmeten. Tevens is er een gaatje in het plafond naast de afzuigkap, mocht het mogelijk zijn dan zouden wij graag een sierstrip of iets dergelijks geplaatst hebben.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
woensdag 17 januari 2018

Vloertegels leggen

Wij willen 60 m2 vloertegels laten leggen van 30 x 85 cm. Er komt eerst vloerverwarming in en dan gaan de tegels er op. Tevens willen wij het afgewerkt hebben met plinten. Wij schaffen zelf de materialen aan en zoeken dus iemand die het kan plaatsen voor ons.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
dinsdag 09 januari 2018

Wanden in badkamer betegelen

Ik heb naar mijn idee een kleine badkamerklus. Het gaat om 4 m2 tegelwerk,de afmeting tegels is 30x90cm. Het gaat om 2 wandjes van elk 7 tegels hoog(een hoek dus van 90x 90 cm) en in 1 wandje moeten 2 gaten komen voor de douchekraan. Lijm en voeg materiaal is aanwezig. Ik durf de klus zelf niet aan. Mijn vraag wat zijn hiervoor de kosten?


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
dinsdag 02 januari 2018

Tegels leggen in woonkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van tegels in de woonkamer, keuken en 2 halletjes. In 1 van de hallen bevindt zich een luik voor de kruipruimte. De ondervloer is beton. De ruimte is in totaal maximaal 40 m2. Ik kies voor een tegel van 60 bij 60 cm. Lijm en voegsel in overleg. De klus moet plaatsvinden in de laatste week van mei op de begane grond van een huis in Leiderdorp.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
donderdag 06 april 2017

Vloeren en wanden betegelen in de badkamer en toiletruimte

Ik wil de wanden en vloeren in mijn badkamer en toiletruimte laten betegelen. Het gaat in de badkamer om 18.60 m² wanden en 3.40 m² vloer. In de toiletruimte gaat het om 10.50 m² vloer en 1.10 m² wand. Ik heb al tegels gekocht bij Praxis, de tegellijm en voegmiddel laat ik graag door de tegelzetter meebrengen. De muur van de badkamer is net gestuukt en moet nog drogen. De muur van de toiletruimte en ook de vloeren zijn klaar om betegeld te worden. Ik heb wandtegels van 15 x 15 cm en vloertegels van 30 x 30 cm (Salt en Pepper). Ik laat het werk graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerteprijs. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
woensdag 05 april 2017

Granieten vloer herstellen en aanvullen

Wij willen onze granieten vloer vanuit de hal doorzetten in het toilet. Het toilet is circa 1.5 m2. Daarnaast zijn er ook wat herstelwerkzaamheden in de hal nodig. De vloer is te zien tot bij het toilet. In het toilet liggen tegels, mogelijk over de granieten vloer heen.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
zondag 17 april 2016

Balkon betegelen

Op het balkon hebben wij een houten vloer liggen. Deze wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna wil ik graag tegels laten lijmen op het balkon. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
maandag 04 januari 2016

Douche betegelen

Situatieschets. In de douche zijn de tegels aan vervanging toe. Er zitten barsten in en het voegwerk is vergaan. Er staat een douchevloer op ongeveer 20 centimeter van de vloer daarop staat de cabine. Het kitwerk van de cabine op de douchevloer lekt omdat de wand achter de tegels (gips) door de lekkage is gaan uitzetten. Onderaan de douchecabine is een rij tegels weggehaald zodat de rand van de douchevloer er onder valt. De vloer van de badkamer is onder de douchevloer niet doorgetegeld. gewenste situatie. Douche opnieuw betegelen en 100 % waterdicht maken. Douchevloer vernieuwen/aanpassen. Tegels zijn aanwezig. Het totale oppervlak is 4.5 m2. Er mag ook gewerkt worden met wediplaat. We willen graag een douche zonder lekkage et cetera. Vast dank voor uw reactie. Afspraak voor bezichtiging is denk ik wenselijk. Ik ben 's middags het best bereikbaar.


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
maandag 07 september 2015

Praxis vloertegels laten leggen

Wij willen vloertegels in de huiskamer/open keuken en gang. Wie kan voor ons deze klus klaren? Vloertegels en benodigdheden zijn nog niet gekocht maar worden bij Praxis aangeschaft. De tegel die wij op het oog hebben is Liverpool, 15,5 x 62 cm. Momenteel ligt er geplakt parket in de huiskamer en plavuizen in de keuken. Beiden willen wij er zelf uithalen maar de vloer zal ook moeten worden geëgaliseerd. Graag een meerprijs van verwijderen parket/plavuizen en egaliseren. Het gaat om ongeveer 40 m2. Bij voorbaat


Tegelwerk en betegelen Leiderdorp
Offertes aanvragen