Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Houten

Badkamer betegelen - Tegels - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen, zowel wand als vloer. Ruimte is ongeveer 12 m2.


Tegelzetter Houten

Offertes tegels in Houten aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Houten

woensdag 27 mei 2020

Badkamervloer opnieuw voegen, kitwerk vernieuwen

Opgeteld zijn er in onze badkamer ca. 21 meter voegen (vloertegels 60 x 60), die vervangen moeten worden. Bij het bad en de douchebak zou ca. 7 meter kitwerk vervangen moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Houten
maandag 20 mei 2019

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

De voegen tussen de tegels in de douche moeten opnieuw gevoegd worden. De douche is een ruimte van +- 1.5 m2. De tegel die in de douche ligt is 60/60 en 40/60 cm. Het gaat op basis van wat wij kunnen waarnemen om 2x een halve tegel (60/60). De douche en het tegelwerk is +/- 8 jaar geleden nieuw geplaatst. Eén jaar geleden hebben wij dezelfde tegel in de douche ook opnieuw laten voegen door een tegelzetter. Echter laat dit dus opnieuw los. Tevens moet het kitwerk aan de zijkant van de douche opnieuw gedaan worden. Ook de douchedeur moet opnieuw ingehangen worden omdat deze momenteel water doorlaat.


Tegelwerk en betegelen Houten
zondag 27 mei 2018

Balkon betegelen

Op mijn betonnen balkon van ongeveer 15 m2 ligt een coating die op sommige plaatsen los laat (zie foto). Deze coating moet worden verwijderd. Daarna moeten tegels worden gelegd, die ik al heb.


Tegelwerk en betegelen Houten
woensdag 28 maart 2018

Tegelvloer over tegelvloer in badkamer

Graag zou ik willen weten wat het kost als ik in mijn badkamer over mijn huidige tegels een nieuwe tegel laat leggen? Het gaat om ongeveer 4 m2 en bij de douchecabine loopt het beetje schuin af.


Tegelwerk en betegelen Houten
dinsdag 16 januari 2018

Vloer betegelen in hal en keuken

Ik wil graag de hal 5 m2 en keuken 13 m2 laten betegelen met 60 x 60 cm. De ondervloer is al geëgaliseerd. In hal moet op het kruipluik een droge loopmat komen. De keuken grenst aan de woonkamer, dus de tegelvloer moet even hoog worden. De tegels kopen wij zelf.


Tegelwerk en betegelen Houten
maandag 06 november 2017

Keramische tegels leggen

Wij zijn opzoek naar een tegelzetter. Wij verhuizen in december naar een nieuwbouwwoning. Het gaat om het leggen en eventueel leveren van een keramisch parket voor de woonkamer en hal. De oppervlakte zal ongeveer 35 m2 - 40 m2 zijn. Wat zou de prijs zijn?


Tegelwerk en betegelen Houten
zondag 22 oktober 2017

Keramische vloertegels leggen

Wij willen graag het volgende laten leggen: 60 x 60 keramische vloertegels met gezaagde kanten en dus kleine voeg. De ondergrond is een vlakke anhydriet vloer. Ik zorg ervoor dat de anhydrietvloer geschuurd wordt en met primer voorbehandeld. U zorgt voor de rest. Verwachte uitvoerdatum zal 1e of 2e week december zijn. Het betreft 90 m2 totaal oppervlakte.


Tegelwerk en betegelen Houten
vrijdag 29 september 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil de keukenwand laten betegelen. Het zijn tegels van 10 x 20 cm, en er moet ongeveer 2,5 m2 betegeld worden, waarvan 3 hoeken en ook een vensterbank, in 2 kleuren. Tegels worden door ons geleverd, overig materiaal graag mee berekenen in offerte.


Tegelwerk en betegelen Houten
zondag 17 september 2017

Badkamertegels opnieuw voegen

Klus betreft het hervoegen van de doucheruimte. De douche is 1.60 breed, 2.30 hoog en 1.20 diep (9.20 m2). De tegels zijn 60 x 20 cm, afgewisseld met 60 x 10 cm. Het zijn ongeglazuurde tegels.


Tegelwerk en betegelen Houten
woensdag 30 augustus 2017

Douche na lekkage kitten en opnieuw tegelen

Lekkage gehad vanuit de douche door slechte kit en voegen. Douchevloer opnieuw tegelen (circa 1 m2; tegels 30 x 30 cm aanwezig) en badkamer (met name doucheruimte) opnieuw kitten. De oppervlakte is nog geen 1 m2.


Tegelwerk en betegelen Houten
maandag 17 april 2017

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.


Tegelwerk en betegelen Houten
dinsdag 10 januari 2017

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer en toilet opnieuw laten betegelen . Sloopwerk (oude tegels eraf en afvoeren in overleg ) Dat kan ik eventueel zelf . Badkamer vloer 2x3 meter . Hoogte plafond 2,4 meter . Er staan twee douche muurtjes in van 60 cm tot aan het plafond . Er moet een nieuw hang toilet in . Wastafel meubel maak ik zelf . Tegels leveren we zelf . Waarschijnlijk 60x30 voor de wand , en 30x30 voor de vloer . Toilet beneden is 1x1 meter ,hoogte 2,4 meter . Zelfde tegels , ook nieuw toilet erin . Geen wastafel. Reacties via mail ! Ben telefonisch slecht bereikbaar .


Tegelwerk en betegelen Houten
donderdag 06 oktober 2016

Badkamertegels vervangen op twee wanden

Graag zou ik twee wanden in mijn badkamer opnieuw willen laten betegelen, waarbij de oude tegels verwijderd dienen te worden. Totaal ongeveer 13 m2.


Tegelwerk en betegelen Houten
maandag 13 juni 2016

Toiletruimte renoveren

De tegels in mijn toilet beginnen los te laten, dus alle wanden moeten opnieuw betegeld worden. Uiteindelijk wil ik alles nieuw, dus ook de vloer wil ik eruit en opnieuw (zit vloerverwarming onder). Ook moet er een nieuw toilet + fonteintje geplaatst worden (toilet moet hoger gehangen worden dan nu). Ik heb al wel tegels gezien die ik leuk vind, maar nog niet gekocht, omdat ik eerst met de tegelzetter een gesprek wil. De ruimte is 1 bij 1.20 meter en 2.63 hoog.


Tegelwerk en betegelen Houten
woensdag 11 november 2015

Achterwand keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand in de keuken opnieuw laten betegelen. Het gaat om ongeveer 5 m2 meter schat ik. Er hangen kastjes en een afzuigkap. Er mag over de tegels heen betegeld worden of de oude tegels verwijderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering van nieuwe tegels, dit uiteraard in overleg.


Tegelwerk en betegelen Houten
Offertes aanvragen