Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Gouda

Sanitaire installaties - Tegels - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Sanitaire installaties

Op zoek naar 1) Plint close-in boiler voor de keuken 2) elektrische boiler voor de badkamer beide incl. Installatie.


Tegelzetter Nieuwerkerk aan den IJssel

Offertes tegels in Gouda aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gouda

zondag 21 augustus 2022

Nieuwe tegels rondom haard

Rondom de open haard tegels verwijderen en nieuwe (Portugese) tegels zetten. Op de verhoogde grond ongeveer 1.5 m2 op de haard ongeveer 0.5 m2. Totaal max 20 tegels, heel of gedeeltelijk.


Tegelwerk en betegelen Gouda
woensdag 02 juni 2021

Keramische tegels leggen

Wij willen in onze tuin graag keramische tegels (met betonnen onderkant) laten leggen. Het zou gaan om 56 tegels van 60x60 (18 m2) De oude tegels zijn eruit gehaald en een laag zand gestort, deze moet nog wel geegaliseerd worden. Voor de voegen hebben wij 2 emmers voeg mortel.


Tegelwerk en betegelen Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 06 maart 2021

Badkamers tegelen 75m2

2 badkamers en 2 toiletten tegelen in 1 huis. Huizen staan er al, huidige tegels verwijderen wij zelf. Aanschaf van de tegels doen wij ook zelf. Totaal 75m2.


Tegelwerk en betegelen Gouda
donderdag 07 januari 2021

6 a 7 m2 badkamervloer opnieuw betegelen

Door slechte montage is er lekkage gekomen in mijn badkamervloer, voegen liepen eruit en bleek onder de tegels zeiknat. Oude vloer kan ik zelf eruit slopen en afvoeren. Graag na kijken en offerte vloer nalopen en waar nodig goed waterdicht maken en nieuwe tegelvloer op nette manier leggen, liefst spoedig zodat ik de douche weer kan gebruiken.


Tegelwerk en betegelen Gouda
dinsdag 17 november 2020

Reparatie tegels badkamer

Beste lezer Door een lekkende voeg is er water in deze bekasting terecht gekomen waardoor zowel de horizontale als de verticale ondersteunende plankjes zijn verrot en de linker twee tegels doorzakten toen ik er tijdens het schoonmaken op leunde. Alle tegels zijn gelukkig nog intact. De klus bestaat uit het losmaken van de resterende horizontale tegels van de bekasting, het vervangen van de twee verrotte plankjes door twee nieuwe en het vervolgens weer aanbrengen van alle de horizontale tegels. Daarnaast moeten de vloertegels in de cabine opnieuw gevoegd worden.


Tegelwerk en betegelen Schoonhoven
maandag 16 november 2020

Tegels leggen begane grond

Begane grond en 50m2. Graag offerte uitbrengen exclusief tegels, inclusief arbeidsuren en materiaal.


Tegelwerk en betegelen Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 16 november 2020

Vloertegels inclusief leggen

Betreft een nieuwbouwwoning waarvan de bouw binnenkort gaat starten. Het gaat om 45 vierkante meter (Hal, keuken, woonkamer). Vloer moet ook geegaliseerd worden.


Tegelwerk en betegelen Gouda
woensdag 15 juli 2020

Vloertegels leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen op onze begane grond. Het gaat om de hal, woonkamer, keuken, en bijkeuken. De oppervlakte is ongeveer 75-80 m2. De tegels die we graag willen laten leggen zijn vloertegels van de Praxis. 30x60 scandinavian wood. Kleur bruin.


Tegelwerk en betegelen Gouda
zondag 21 juni 2020

Opnieuw betegelen van vloer in badkamer

Ik heb een vraag; we hebben onze badkamer gerenoveerd en dachten klaar te zijn. Echter is de afloop van vloertegels naar de drain onvoldoende waardoor het water door de hele badkamer loopt. We willen dus graag de vloertegels opnieuw laten plaatsen met voldoende afloop naar de drain. Ik ben benieuwd wat hier ongeveer de kosten voor zijn. Wellicht goed om te weten; de eerste 120 cm vanaf drain zijn ge egaliseerd, verder hebben we over de oude tegels heen betegeld


Tegelwerk en betegelen Reeuwijk
zaterdag 28 december 2019

Woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming

Vloer van woonkamer, hal 2x, toilet, keuken voorzien van plavuizen, 60x60, kasteeltegels. Vloer wordt glad opgeleverd na aanbrengen van vloerverwarming. Gaat om 80 M2 totaal


Tegelwerk en betegelen Gouda
donderdag 12 december 2019

Tegelwerk badkamer

Betegelen van badkamer van 223 x 238. Hoogte is 239. Vloertegels zijn 60x60, wandtegels zijn 30x60. Zitten wel wat hoeken en nisjes in de badkamer. De tegels regelen wij zelf.


Tegelwerk en betegelen Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 04 november 2019

Vloertegels leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, deze wordt leeg opegeleverd in februari/maart. Het is de bedoeling dat hier een vloer van ongeveer 75m2 wordt gelegd met 90 bij 90 tegels. De tegels gaan wij zelf aanschaffen.


Tegelwerk en betegelen Moordrecht
zaterdag 22 december 2018

Vloertegels leggen

Ik zou graag de benedenverdieping willen betegelen. Het gaat om een oppervlak van 60 m2 (hal, woonkamer en keuken).


Tegelwerk en betegelen Moordrecht
donderdag 13 september 2018

Plavuizenvloer in de serre leggen

Graag willen wij een plavuizen vloer laten leggen in de serre van 6 meter breed en 3 meter lang met tegels van 60 bij 60 cm. In de woonkamer, keuken en gang ligt al een plavuizenvloer met daarom vloerverwarming. Mits mogelijk zou ik over deze vloer dezelfde vloer willen laten leggen al in de serre. De oppervlakte hiervan is 8.50 meter breed en 7 meter lang en een stuk bij de open keuken van 2 bij 2 meter.


Tegelwerk en betegelen Gouda
woensdag 22 augustus 2018

Keuken betegelen

Er moeten 5 vlakken/muren worden betegeld met wat grotere tegels (moet nog uitgezocht worden). Het gaat om ongeveer 6,5 m2.


Tegelwerk en betegelen Gouda
Offertes aanvragen