Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Doetinchem

Tegelvloer zetten of vervangen - Tegels - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer zetten of vervangen

Badkamer muur en vloer betegelen.


Tegelzetter Hengelo

Offertes tegels in Doetinchem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Doetinchem

vrijdag 16 juni 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

alle onkruid verwijderen en klaar maken van het leggen voor tegels en kunstgras Verder sta ik onder een beheerder en heb daaorm eerst een offerte voor nodig ? En dan is het oude grond afhalen en nieuwe zand om het plaatsen van kunstgras en grindtegels Voor welke toepassing dient de natuursteen?: oprit / parking Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Om welke werken gaat het?: kunstgras plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Doetinchem
zaterdag 19 november 2022

Tegelvloer aanleggen (~15m2)

In de keuken en een kleine gangetje wil ik tegelvloer laten leggen, ongeveer 15 vierkante meter in totaal. De tegels zal ik zelf aanschaffen. Momenteel liggen er plavuizen, hier kan het overheen gedaan worden indien dat mogelijk is.


Tegelwerk en betegelen Doetinchem
maandag 30 mei 2022

Badkamer installatie en tegels leggen

In onze nieuwe bouw woning is de badkamer van 6,6 m2 casco opgeleverd. We zouden deze graag laten maken door een gerenommeerd bedrijf/persoon


Tegelwerk en betegelen Didam
maandag 08 november 2021

De keukenwand egaliseren en betegelen

Graag vragen wij bij u een offerte aan voor het tegelen van onze keukenwand van circa 6 m2. De ondergrond hiervan bestaat uit cement. Dit moet eerst glad gemaakt worden. De tegels zijn aanwezig en zijn 10 bij 10 cm


Tegelwerk en betegelen Doetinchem
dinsdag 12 oktober 2021

36m2 vloertegels 600x600 zetten

ik zoek een tegelzetter die 2 of 3 december 36 m2 600x600 keramische vloertegels kan zetten in Hengelo op een nieuwe vloerverwarming vloer


Tegelwerk en betegelen Hengelo
vrijdag 11 juni 2021

5m2 hal betegelen op bestaande tegelvloer

Zie titel. Tegels en voegsel reeds aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Hengelo
maandag 15 maart 2021

10,8 m² parketvloer verwijderen en tegels leggen (al in bezit)

Ik heb momenteel parket in huis liggen. Ondergrond is een gladde betonnen vloer. Ik wil dit parket laten verwijderen en in de keuken 10,8m² tegels laten leggen (keramiek, 60x60 cm en 0,7 cm dik). Er gaan precies 30 tegels in. Tegels heb ik al in bezit dus er kan gemakkelijk op korte termijn gestart worden. Ik zou het werk graag voor eind april uitgevoerd willen hebben.


Tegelwerk en betegelen Zeddam
dinsdag 21 juli 2020

Begane grond tegels verwijderen en alles nieuw betegelen

Bestaande tegels verwijderen en de hele begane grond opnieuw betegelen (woonkamer, wc, keuken en bijkeuken). De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en de totale oppervlakte is 49 m2. Nieuwe tegels eventueel samen met de vakman aan te schaffen.


Tegelwerk en betegelen Hengelo
zondag 19 juli 2020

Tegelwerk in badkamer

Wij willen de badkamer opnieuw betegelen plus minus 28 m2 plus vloer 8 m2. De tegels zijn aanwezig. Tegelwerk (tegel over tegel)


Tegelwerk en betegelen Didam
dinsdag 12 mei 2020

Badkamer en toilet laten betegelen

Wij willen een badkamer en toilet laten betegelen zowel wand als vloer tegels. Graag willen we ook de vloer in badkamer storten en eventueel leiding werk laten doen. Het aantal vierkante meter wat betegeld moet worden is ongeveer 34 m2 in totaal. De badkamer is betreft een nieuwe aanbouw en toilet is een bestaand toilet. De tegels hebben we al in huis!


Tegelwerk en betegelen Ulft
donderdag 30 april 2020

Douchewand en toilet laten betegelen

Totale klus ca 18m2. Dient te worden uitgevoerd in de week van 8 juni. Douchewanden in 60x60 met randtegel 7,5x30. Toiletruimte in wandtegels 60x60 met randtegel 7,5x30 en vloertegel in patroon te leggen 20x20. Tegels al in huis, maar lijm, afwerkranden, strips, profielen,hoeken etc graag in offerte.


Tegelwerk en betegelen Laag Keppel
woensdag 14 augustus 2019

Het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning

Wij willen graag onze hele huis betegelen. De oppervlaktes van de kamers zijn: woonkamer 37m2, slaapkamer 12 m2, slaapkamer 10 m2 , hal 20 m2, berging 5m2. Keramische tegels van 60 bij 60 schaffen wij zelf aan.


Tegelwerk en betegelen Azewijn
maandag 15 juli 2019

Tuin betegelen waar al beton ligt

Ik heb keramische tegels voor mijn terras besteld van 2 cm dik en een grootte van 60 x 60 cm. Het gaat om een betonnen terras in mijn achtertuin van 45 m2.


Tegelwerk en betegelen Hengelo
maandag 04 februari 2019

Tegels plaatsen in badkamer

Ik wil graag nieuwe tegels over een bestaande tegelvloer en wanden van de badkamer laten leggen. De vloer is 8m2 en wand 33 m2


Tegelwerk en betegelen Doesburg
dinsdag 30 oktober 2018

Betonlook tegels plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een tegelvloer op de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 48 m2. Ik zou graag betonlook tegels XXL laten leveren en plaatsen. De bouw van mijn nieuwbouwwoning is nog niet begonnen.


Tegelwerk en betegelen Doetinchem
Offertes aanvragen