Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Diemen

Keukenwand betegelen - Tegels - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand laten betegelen. Hoogte 70 cm, breedte ongeveer 3 meter. De tegels zijn 60 x 40 cm, plus een rand van mozaïektegels van ongeveer 6 cm breed. De tegels zijn al aanwezig, maar lijm en voegmiddel wil ik graag door de vakman laten leveren. Ik wil het werk graag vóór het einde van november laten uitvoeren.


Tegelzetter Diemen

Offertes tegels in Diemen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Diemen

dinsdag 25 juli 2023

Parkeerplaats opnieuw betegelen ivm olie

Goedemiddag, Ik heb ongeveer een maand geleden wat geraakt met mijn auto en daardoor is er olie gaan lekken waardoor er een oliespoor en vlek op de tegels is gekomen. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten als ik deze tegels zou vervangen door dezelfde en of je dan een groot kleurverschil zou zien.


Tegelwerk en betegelen Diemen
woensdag 28 april 2021

Keukenmuur betegelen

De muur achter het aanrechtblok moet betegeld worden, huidige muur is geschilderd en helaas om de kasten heen gestuct. Totale oppervlakte ca 6m2 - enkele uitsparingen voor stopcontacten. Tegels in huis.


Tegelwerk en betegelen Diemen
zaterdag 19 januari 2019

Tuin betegelen

De tuin is tussen de 50 en 80 m2 en die wil ik graag simpel betegeld hebben. De tegels heb ik niet. Wat gaat dit kosten?


Tegelwerk en betegelen Diemen
zondag 11 november 2018

Keuken betegelen met 10x10 handvormlook tegels

Ik wil een onbehandelde oppervlakte van ongeveer 7 m2 betegelen met handvormlooktegels.


Tegelwerk en betegelen Diemen
woensdag 12 september 2018

Keukenwand betegelen

Keukenwand van circa 7 m2 wil ik laten betegelen met tegels van 30 bij 90 cm. Keuken is in een u-vorm. Tegels moeten 70 cm hoog vanaf werkblad. Er zitten twee stopcontacten. Bij voorkeur 21/9 uitvoering.


Tegelwerk en betegelen Diemen
woensdag 18 juli 2018

Spatwand in de keuken betegelen

Wij willen graag een spatwand in de keuken van tegels. Tegels zijn reeds besteld en betreffen handgemaakte Spaanse tegels (merk Alcoceram), 10 x 10 cm. L-vormige keuken: korte wand 1,88 meter, lange wand 3,08 meter. Tegels tot 40 cm boven keukenblad. Keuken wordt geplaatst op 31 juli, werkzaamheden graag zo snel mogelijk daarna uitgevoerd.


Tegelwerk en betegelen Diemen
maandag 04 juni 2018

Keramische tegels zagen

Ik wil graag 9 keramische tegels laten zagen voor de voortuin. De tegels zijn van het merk Geoceramica. 1 cm toplaag en 3 cm beton. 3 tegels moeten om een klein paal van circa 5 cm gelegd worden.


Tegelwerk en betegelen Diemen
woensdag 07 maart 2018

Badkamer van nieuwe tegelwerk voorzien

Graag offerte voor opnieuw betegelen van douchevloer (90 x 90 cm) en badkamervloer (ongeveer 6 à 7 m2) exclusief tegels, maar inclusief legloon en overige materialen. Ook de douchewanden (ongeveer 5 à 6 m2) mogen mee. Oude tegels zullen verwijderd zijn en ondergrond schoon en droog, maar dit mag ook meegenomen worden voor een aantrekkelijk aanbod.


Tegelwerk en betegelen Diemen
dinsdag 28 november 2017

Badkamer laten betegelen

De wanden en de vloeren van de badkamer en het toilet dienen te worden betegeld. Dit mag over de oude tegels heen. Het sanitair dient wel tijdelijk verwijderd te worden en na het werk terug geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.


Tegelwerk en betegelen Diemen
vrijdag 17 februari 2017

Douchecel opnieuw betegelen

In de hoek van een badkamer komt een douchecabine en willen we andere betegeling. We proberen zelf de tegels weg te halen. De grond moet nog gelijk gemaakt worden. De oppervlakte van de grond is rond de 1.5 m2 om de douchebak heen. De wand is 220 x 225 centimeter en dient opnieuw betegeld te worden. De nieuwe douchebak, douchecabine en de de tegels schaffen wij zelf aan. Ook willen wij graag een ventilatie naar buiten laten aanleggen. Dit zal door de muur heen moeten gebeuren want er is geen raam in de ruimte aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Diemen
dinsdag 04 oktober 2016

Tegels leggen in een nieuwbouw woning

Betreft het betegelen van onze (nieuwbouw) eengezinswoning. De begane grond is circa 50 m2 (woonkamer, keuken, hal en opbergruimte), eerste etage heeft drie slaapkamers en is circa 40 m2 groot en de 2e etage is een zolderruimte van circa 50 m2 groot. De tegels heb ik reeds gekocht, dit zijn tegels van 60 bij 60 cm. Graag een kostenopgave inclusief het overige materiaal (lijm, voegmiddel en dergelijke).


Tegelwerk en betegelen Diemen
zondag 18 september 2016

Badkamer betegelen

Ik wil mijn muren en vloer van mijn badkamer betegelen en een enkele douchewand plaatsen. Het gaat om 20 m2 wandtegels en 6 m2 vloertegels. De wandtegels moeten tot aan het plafond geplaatst worden. Optioneel verneem ik ook graag de kosten voor het verplaatsen van de wasbak naar een andere muur in de badkamer, het leidingwerk zal dan ook verlegd moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Diemen
woensdag 24 februari 2016

Vloertegels badkamer verwijderen

Wij hebben lekkage gehad in de badkamer, openstaand kit- en voegwerk. Daardoor is water onder de badkamer vloertegels gesijpeld. We willen de vloer open laten maken zodat we de vloer kunnen drogen, anhydrietvloer. Daarna de tegels weer plaatsen. We zoeken dus iemand die de tegels heel kan verwijderen. Het liefst geen breekwerk. De oppervlakte van de vloer is 5 m2.


Tegelwerk en betegelen Diemen
maandag 30 november 2015

Kalkaanslag van zwarte tegels reinigen

Ik wil mijn badkamer (tegel) vloer weer kalkvrij hebben. Met name in de douche cabine en iets er buiten zit hardnekkig kalkaanslag.


Tegelwerk en betegelen Diemen
donderdag 19 november 2015

Tegelvloer leggen in slaapkamers

Onze nieuwbouwwoning is vorige maand opgeleverd. Wij willen daar graag keramische vloertegels laten plaatsen in de slaapkamers. Het gaat om Marokkaanse tegels van 20 x 20 cm, die op een betonnen vloer met vloerverwarming moeten worden gelegd. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en hebben een totale oppervlakte van circa 32 m2. Ik zal de tegels zelf aanschaffen, maar de tegelzetter kan de lijm en het voegmiddel leveren. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren, e.e.a. afhankelijk van de levertijd van de tegels.


Tegelwerk en betegelen Diemen
Offertes aanvragen