Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Bussum

Keramische tegel in de badkamer leggen - Tegels - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keramische tegel in de badkamer leggen

Over de huidige tegelvloer wil ik graag een dunne keramische tegel laten leggen. De oppervlakte is 21 m2.


Tegelzetter Bussum

Offertes tegels in Bussum aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Bussum

woensdag 24 juni 2020

Keramische tegels in achtertuin leggen

Het gaat om de kale achtertuin waar onze keramische tegels in gelegd moeten worden. Het gaat om circa 60 m2. Legoppervlakte is al kaal. Het voegmortel hebben we al van de tegelleverancier gekregen. Het betreft een hoekwoning met garagepad waardoor de achtertuin goed bereikbaar is.


Tegelwerk en betegelen Bussum
vrijdag 13 oktober 2017

Tegels boven aanrecht

Ik wil tegels laten zetten boven het aanrecht, is 3.60 meter lang en 60 cm hoog. De nieuwe tegels kunnen gewoon over de oude tegels heen, maar er zijn 3 stopcontacten. Ik heb de nieuwe tegels al binnen, overige materialen niet.


Tegelwerk en betegelen Bussum
maandag 26 juni 2017

Tegels zetten in de badkamer

Het betreft tegelwerk van de "natte" ruimte: douchecabine 90 bij 90 cm. Hoogte tot plafond 260 cm. Tevens tot hoogte van 130 cm rest muren badkamer. Plus vloer circa 3,5 m2. Wij halen waarschijnlijk zelf de oude tegels weg maar als de vakman dit voor een leuke prijs ook kan doen staan wij daarvoor open. Het liefst zie ik twee offertes, één met en één zonder het verwijderen van de oude tegels. Graag voor 1 augustus uitgevoerd hebben.


Tegelwerk en betegelen Bussum
zaterdag 17 juni 2017

Betegelen van de keukenvloer

Wij willen de keukenvloer van 2.90 x 1.55 meter laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm. Wij hebben de keramiektegels al. Er ligt nu een zeil in de keuken met daaronder beton/granito. Wij halen het zeil eruit en er kan over de betonnen/granito vloer heen getegeld worden. DE overige materialen (lijm, voegsel, kit etc.) graag meenemen in de offerte. Betreft 4.5 m2.


Tegelwerk en betegelen Naarden
zondag 11 juni 2017

Tegels op de badkamermuren aanbrengen

Ik wil tegels laten zetten op bestaande tegels. Douche 3 meter bij 90 centimeter en 2 meter hoog en 2 keer een muur van 1 meter 60 en ook 2 meter hoog. Totaal 12 vierkante meter.


Tegelwerk en betegelen Bussum
vrijdag 07 april 2017

Vloerverwarming plaatsen en vloer betegelen

Ik heb een elektrische vloerverwarmingsmat van 7 m² gekocht van het merk Magnum en wil die laten plaatsen en aansluiten in mijn gang en toiletruimte. Daarna moet de vloer van ongeveer 10 m² geëgaliseerd worden. Als afwerking wil ik er vloertegels van 45 x 45 cm en tegelplinten van 45 x 9,5 cm laten plaatsen. Er moet bij de voordeur een sparing in de vloer worden gemaakt voor een droogloopmat.


Tegelwerk en betegelen Bussum
dinsdag 17 januari 2017

Douche laten betegelen

De vloer van onze douche moet opnieuw worden voorzien van tegels. Zoals op de foto's is te zien zijn de oude tegels eruit. De voegen waren op sommige plaatsen slecht, waardoor er lekkage was ontstaan. Ik heb me laten adviseren en daarbij kwam naar voren dat de vloer waarop de tegels liggen niet goed zou zijn. Daardoor zou de vloer niet stabiel hebben gelegen waardoor de voegen kapot zijn gegaan. Wat ik graag wil is een advies over de ondervloer en vervolgens een offerte voor het opnieuw betegelen van mijn vloer en indien nodig, het aanbrengen van de juiste ondergrond om de tegels op te kunnen leggen. Tegels heb ik nog genoeg liggen.


Tegelwerk en betegelen Bussum
dinsdag 13 december 2016

Vloertegels in de hal en keuken leggen

Wij willen graag vloertegels laten leggen in onze hal en keuken. Het gaat om ongeveer 20 m². De tegels gaan wij zelf aanschaffen, de maat is nog niet helemaal bekend. Ik ontvang graag uw aanbod met de kosten per m² per email.


Tegelwerk en betegelen Bussum
maandag 25 april 2016

Vloer badkamer betegelen

Vloertegel leggen in douchegedeelte van de badkamer. Hoge Nood !! zijn al 3 ,maanden bezig met de badkamer !!! en nu lukt het ook niet met de tegels in het douche gedeelte HELP !!!


Tegelwerk en betegelen Bussum
zaterdag 23 april 2016

Buitenbordes en keukenwand tegelen

Wij willen graag ons buitenbordes (1,85 m x 0,75 m x 0,1 m) laten betegelen. Er liggen al tegels, die kunnen als ondergrond dienen. We hebben tegels aangeschaft van 30 x 60 cm. Verder willen wij een gestuukte wand in de keuken laten betegelen met tegels van 30 x 90 cm. Het is een oppervlakte van ongeveer 0,6 x 5,0 meter. Wij ontvangen graag een offerte. De werkzaamheden dienen bij voorkeur begin juni te worden uitgevoerd.


Tegelwerk en betegelen Naarden
maandag 05 oktober 2015

Egaliseren en tegelen van vloer in de schuur

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van de vloer in onze schuur. De betonvloer moet eerst geëgaliseerd worden (zand/cementvloer). Vloertegels daarna in specie/mortel aanleggen en waterdicht afvoegen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 7 vierkante meter en het worden waarschijnlijk antraciet tegels van 60 bij 30cm. Daarnaast moet er tevens een dorpel worden geplaatst. Graag eerst nader overleg.


Tegelwerk en betegelen Bussum
dinsdag 28 oktober 2014

Keukenvloer betegelen

Ik heb laminaat op de vloer liggen en ik wil het laminaat vervangen door tegels. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat kosten om de keukenvloer te betegelen.


Tegelwerk en betegelen Bussum
zaterdag 27 september 2014

Tegelwerk in huis

Renovatie van appartement van 2005: Badkamer overtegelen (lijmen) muren&vloer (basis is goed). Afm: 2. 87x2. 20x2. 60 (lxbxh) plus een muur bij de douche 0. 90x2. 60 aan beide kanten. 1 deur aanwezig. WC overtegelen muren&vloer) - hangende Toilet : 1. 20x2x260 Bijkeuken: 2x3m vloer alleen tegelen op beton vloer. Muurtegels: 30x60 cm (21. 99/m2) Vloertegels: 60x60cm. (34. 49/m2) U zorgt voor de Praxis tegels & div. Materiaal (lijm,profielen etc.. ) Graag een gespecifieerde offerte incl. Tegels en legkosten.


Tegelwerk en betegelen Bussum
donderdag 01 mei 2014

Betegelen van badkamer, WC en keuken

Ik wil graag de wanden en vloer in badkamer, WC en keuken half betegelen (ongeveer 35 m2) met 20 bij 20 cm tegels. En een nieuwe spoelbak plaatsen en de waterleidingen aanpassen. Oude tegels zijn al verwijderd.


Tegelwerk en betegelen Naarden
maandag 22 april 2013

Tegelvloer douche opnieuw voegen

De voegen in de tegelvloer van douche zijn aan het afbrokkelen. Voordat er lekkage zou kunnen ontstaan, wil ik de vloer zo spoedig mogelijk opnieuw laten voegen. Vloeroppervlak is ca 1 vierkante meter verdeeld over 24 tegels. De tegels zijn niet beschadigd of gebarsten. Gaarne een offerte.


Tegelwerk en betegelen Bussum
Offertes aanvragen