Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Barendrecht

Tegels zetten in keuken - Tegels - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegels zetten in keuken

Ik wil graag mijn keukenvloer laten betegelen. Betreft ongeveer 10 vierkante meter.


Tegelzetter Oud Beijerland

Offertes tegels in Barendrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Barendrecht

zondag 03 september 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Tuin: marmertegels en grind verwijderen, buxushagen weghalen, grond egaliseren, tegels plaatsen Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
maandag 11 mei 2020

2 muren toilet betegelen

We zijn niet tevreden over geleverde tegelwerk. Daarom opnieuw betegelen. Gaat om 2 wanden. Ongeveer 5 m2. Alleen als het over bestaande tegels betegeld kan worden.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
woensdag 18 december 2019

Tegels badkamer plaatsen

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen, het gaat om de vloer en de wanden. Bestaande tegels sloop ik er zelf af en alle leidingen zijn al verplaatst en alles is gestuct. Afmeting 2,10 m x 1,70 m x 2,40 m (l x b x h). Er komt ook nog een nieuw gipsblokken muurtje in van 35 cm breed en ongeveer 2 meter hoog, deze moet ook betegeld worden inclusief hoekprofielen. Vloertegels sloop ik er ook zelf uit, vloer is weer glad getrokken voor de nieuwe betegeling. Qua tegels komen er grote tegels op de vloer (60 x 60 cm) en voor 3/4 van de badkamer 30 x 60 cm op de muur (liggend) en de andere helft wildverband qua hoogte (ik dacht 5 cm, 10 cm en 15 cm). 1 februari worden de leidingen verlegd en 3 februari gestuct dus het werk hoeft pas vanaf 4 februari uitgevoerd te worden.


Tegelwerk en betegelen Oud Beijerland
vrijdag 29 maart 2019

Balkon betegelen

Mijn balkon van 70 vierkante meter moet betegeld worden met keramische tegels die op verstelbare tegeldragers moeten komen. De tegels zijn 30 x 120 x 2 cm.


Tegelwerk en betegelen Oud Beijerland
donderdag 17 januari 2019

Keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen

Wij hebben al tegels op de vloer liggen. We willen graag dat daaroverheen wordt betegeld. Circa 50 m2 met lange tegels (houtlook) met formaat 120 x 23,3 cm. De tegels dienen zo dicht mogelijk langs elkaar gelegd te worden, maar zijn niet gerectificeerd. We willen ook graag advies over de benodigde voorbehandeling van de vloer. Wij hebben twee convector putten, dus er moet daar omheen betegeld worden.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zondag 29 juli 2018

Vloer nieuwbouwwoning betegelen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning voor 110 m2 aan vloertegels laten zetten. Afmetingen zijn 60 x 60 cm en 25 x 150 cm. Deze verzorgen wij.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zaterdag 28 juli 2018

Tegels zetten in de badkamer

Ik zoek een partij die mijn badkamer, wat 30 vierkante meter betreft, kan betegelen over bestaande wand en vloertegels. We halen zelf de badkamer leeg. Zorgen zelf voor materiaal zoals tegellijm en voegsel. We doen zelf voorstrijk en tegels snijden.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zondag 03 juni 2018

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in de badkamer. De afmeting is lengte 2.40 meter x breedte 1.70 meter x hoogte 2.43 meter. De muren en de vloer, tegels op de vloer heb ik verwijderd.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zondag 29 april 2018

Tegelzetten in de gang

Het gaat om een gangetje van 4 m2 oppervlakte die we halfsteens op de vloer willen leggen. Tegels zijn 30 x 30 cm. De houten ondergrond moet eerst geëgaliseerd worden. Eventueel ook verstevigd. Wat zou dit kosten? En wanneer kan dit?


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
dinsdag 17 april 2018

Balkon betegelen

Graag willen wij dat ons balkon op korte termijn betegeld gaat worden. Het gaat om 15 m2. De 60 x 60 cm tegels zijn al aangeschaft.


Tegelwerk en betegelen Oud Beijerland
zaterdag 24 februari 2018

Vloertegels leggen

Ik wil op de vloer 50 m2 tegels leggen van 60 x 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zaterdag 24 februari 2018

Keukenvloer laten betegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De totale oppervlakte is netto 9 m2. Aan één zijde moeten de tegels gaan aansluiten tegen een laminaatvloer. De vloer is al redelijk vlak en wordt op op een bestaande tegelvoer geplaatst. Hebben nog geen tegels uitgezocht, maar zitten te denken aan het formaat 60 x 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
dinsdag 05 december 2017

Tegelvloer leggen over bestaande tegels op de benedenverdieping

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan in februari de sleutel. We willen daar in week 9 laten starten met het leggen van een tegelvloer over de bestaande tegels in de woonkamer, hal en keuken. We zullen zelf tegels aanschaffen van 60 x 60 cm. Overige materialen laten we graag door de vakman leveren. Er ligt overigens vloerverwarming onder de tegels. Voor de maatvoering heb ik een plattegrond bijgevoegd. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.


Tegelwerk en betegelen Oud Beijerland
zondag 01 oktober 2017

Tegels leggen na lekkage

Wij hebben in onze woning laten tegelen met elesgo hoogglans tegels. Helaas heeft de koelkast een lekkage en moet deze opnieuw worden gelegd. Zie graag een offerte tegemoet.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
zondag 06 augustus 2017

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.


Tegelwerk en betegelen Barendrecht
Offertes aanvragen