Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Badhoevedorp

Tegelwerk 3 badkamers - Tegels - Badhoevedorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelwerk 3 badkamers

Ik zoek iemand voor het tegelen van 3 kleine nieuwe badkamers, wand en vloer (met gebruik van 1 soort gres vloertegel) 50 m2 totaal. Graag z.s.m.


Tegelzetter Badhoevedorp

Offertes tegels in Badhoevedorp aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Badhoevedorp

maandag 14 december 2020

Douchecabine betegelen

In mijn douchecabine heb ik een aantal tegels die loszitten. Deze kunnen eraf gehaald worden en vervolgens weer stevig bevestigen. Is dit niet moggelijk dan heb ik nog wat extra tegeltjes. Gaat ca. om 2 m2 aan tegels.


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
vrijdag 12 januari 2018

Tegelwerk badkamer en toilet

Ik wil graag de badkamer en toilet laten betegelen. De wanden dienen tot 1.50 meter hoogte betegeld te worden en het douchegedeelte tot 1.80 meter. De tegels die ik heb aangeschaft zijn 60 bij 60 cm groot. Het gaat bij elkaar om 20 m2.


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
woensdag 10 januari 2018

Hal, toilet en badkamers laten betegelen

Wij willen de vloer in de hal, het toilet en de 2 badkamers laten betegelen. Tevens in de badkamers deels tegels op de wand laten aanbrengen. Het gaat om ca. 110 m2 tegelwerk van plavuizen 120 x 120 x 1 cm op een gestorte dekvloer. We willen graag snel starten bij voorkeur in de week van 22 januari.


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
dinsdag 03 mei 2016

Keukenwanden betegelen

Ik wil graag de muren boven het aanrechtblad en een stukje muur naast de keuken laten betegelen. Het gaat om een gestucte ondergrond van in totaal ongeveer 5 m², die ik wil laten betegelen met kleine witte tegels van ongeveer 10 x 10 cm. Ik zal deze zelf aanschaffen. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een prijsopgave.


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
maandag 21 januari 2008

Tegelzetter

Badkamer. De oude tegels kunnen blijven zitten. Alle leidingen worden ingefreesd (al uitbesteed) en de nieuwe tegels komen er overheen. Vloer en wanden!


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
vrijdag 13 april 2007

Tegelzetter

Het betreft het aanbrengen van een leisteen plint in alle vertrekken (ca. 50 meter); vloer is reeds uitgevoerd in leisteen: plintstroken 7cm te zagen uit tegels. Tevens ook balcon (ca. 8m2) v.v. deze plavuizen (tegels al aanwezig). Voorts enige tegels vervangen.


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
woensdag 04 januari 2006

Tegelzetter

De bestaande tegels zullen er wel vanaf moeten. Het is door de vorige bewoner er erg lelijk opgezet. Verder zou ik een wastafelmeubeltje met verlichting willen laten plaatsen. Als dat mogelijk is want het is erg klein


Tegelwerk en betegelen Badhoevedorp
Offertes aanvragen