Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Laminaat Leggen 2 Maastricht

Laminaat incl. ondervloer 60m2 - Vloer - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Laminaat incl. ondervloer 60m2

Ik wil graag ondervloer en laminaat laten leggen in mijn keuken en woonkamer. Oppervlakte keuken en woonkamer totaal +- 60.4 m2. Eventueel ook de gang, dit is ongeveer 10m2. Laminaat en ondervloer hebben we bij de praxis gekocht.


Vloerlegger / parketteur Maastricht

Offertes voor een vloerlegger in Maastricht aanvragen

Recente vloerklussen uit Maastricht

dinsdag 19 september 2023

Vloerbedekking leggen of vervangen

Trap bekleden 14 treden en de overloop Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 10 en 30 m² Wat wil je bekleden?: trappen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Meerssen
woensdag 13 september 2023

Realiseren van een veranda/wintertuin

Ik ben van plan een nieuwe veranda/wintertuin aan te leggen voor de achterkant van mijn huis en zodra deze geplaatst is, zal ik er een stevige vloer in moeten leggen. Het huidige plan is om gepolijst beton te gebruiken. De huidige tuintegels die op zand zijn gelegd, ga ik zelf verwijderen en hebben een stevige betonnen basis nodig, sterk genoeg om er aan de rand van de veranda een glazen schuifwand aan te bevestigen. De afmetingen zijn 3 x 5,5 meter.


Vloer leggen en vloeronderhoud Eijsden
zaterdag 09 september 2023

Opnieuw betegelen van de vloer en douche-installatie

Ik wil de vloer en wanden van mijn badkamer opnieuw betegelen en een inloopdouche installeren. Misschien wil ik ook de gootsteen vervangen. Het gaat om in totaal 45 m².


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
zaterdag 19 augustus 2023

30 a 35 m2 egaliseren

We hebben een ruimte van 30m2 waar op 5 sept vloerverwarming in komt daarna zullen er tegels op komen maar willen de vloer eerst laten egaliseren en vroegen ons af wat daar de kosten van zijn?


Vloer leggen en vloeronderhoud Eijsden
maandag 14 augustus 2023

Vloer in appartement leggen

Ik wil graag een vloer in mijn appartement. Bouwjaar is 1969. Het appartement is gelegen op de 6e verdieping en een lift is aanwezig. Het gaat om klik laminaat of pvc (nog niet gekozen). Naar boven afgerond is alles bij elkaar 46m2. Dat is de entree (6m2) die doorloopt naar de woonkamer (30m2) met open keuken (10m2). Er ligt enkel een betonvloer dus een geluidsdempende ondervloer is nodig. Idealiter nog in de maand augustus en anders september. Indien mogelijk hoor ik graag wat het prijsverschil is tussen een recht patroon en een visgraat patroon/Hongaarse punt. LET OP: niet alles op de plattegrond klopt! 1) De keuken is open ipv gesloten. 2) De hal is 6m2 ipv 2,73m2 zoals op de tekening. Daar heeft vermoedelijk een inbouwkast gestaan die nu weg is. Vriendelijk bedankt voor uw tijd! Ik kijk uit naar de offertes. Groet, Yala Claessens


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
maandag 07 augustus 2023

Tegelvloer verwijderen en laminaat leggen 100m2

Graag wil ik mijn tegelvloer laten verwijderen en deze vervangen door een laminaatvloer. De laminaatvloer moet doorlopen naar de gang, keuken en eetkamer. Deze ruimtes liggen aaneengesloten. Om de laminaat te kunnen leggen zal egaliseren van de vloer waarschijnlijk noodzakelijk zijn. Afwerking op de muur met een hoge plint en bij keukenblok en bij deuren met lage plint. De totale vloeroppervlakte is circa 100m2. Ideaal zou zijn als dit in de tweede week van september 2023 zou kunnen plaatsvinden, of zo spoedig mogelijk daarna ivm verhuizing/inrichting.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ulestraten
zaterdag 05 augustus 2023

Laminaat boven leggen

Slaapkamer 1 16m² Slaapkamer 2 15m² Slaapkamer 3 10m² Overloop. 9m² Ondervloer ligt er


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
vrijdag 21 juli 2023

Vloerzeil of laminaat leggen 59m2

Ivm verhuisdatum (zondag 6-8) zoek ik met spoed iemand die zeil of laminaat kan leggen in Maastricht. Betreft appartement (59 m2) maar verwacht dat het minder is omdat badkamer en toilet niet gedaan hoeft te worden. Dus liefst ergens in week 31.


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
vrijdag 07 juli 2023

Laminaat leggen in een nieuwbouwappartement met vloerverwarming.

Het betreft de kamer inclusief keuken de hal en de 2 slaapkamers. Oppervlakte ongeveer 70 vierkante meter Zo ook de plinten plaatsen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Margraten
dinsdag 20 juni 2023

Laminaat leggen 55m2

We hebben een nieuwe sociale huurwoning en moeten ca 55m2 aan laminaat laten leggen incl ondervloer, geen plinten nodig. De laminaat die wij willen is van Praxis.


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
dinsdag 06 juni 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Garagevloer, slecht afgewerkte zand-cementmortel. De vloer is niet geseald en is niet goed geëgaliseerd. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: garage / kelder Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Meerssen
dinsdag 09 mei 2023

Vloer egaliseren 100m2

Vloer egaliseren 0 tot 20mm en 100m2 opp


Vloer leggen en vloeronderhoud Cadier en Keer
dinsdag 09 mei 2023

Betonvloer egaliseren

Betonvloer maximaal 5 mm egaliseren


Vloer leggen en vloeronderhoud Eijsden
dinsdag 02 mei 2023

Vloer egaliseren

Ik wil graag een chape vloer laten leggen over de vloerverwarming heen, die leg ik zelf Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 38 Wat is de gewenste dikte van de chape?: 7cm Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Gronsveld
dinsdag 25 april 2023

Cementdekvloer leggen (38m2)

Ik wil een cementdekvloer laten leggen over onze vloerverwarming. De vloer moet 4 cm dik worden. Het gaat om een vloer van 38 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
Offertes aanvragen