Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Weesp

Houtkachel en rookkanaal installeren - Verwarming - Weesp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houtkachel en rookkanaal installeren

Gelieve een flexibel RVS rookkanaal in de bestaande schoorsteen plaatsen en aansluiten op de houtkachel. Ik heb een begane grond, een eerste verdieping en een spits dak erop. Dit zal zo'n 8 meter hoog zijn. Er heeft eerder een gaskachel gestaan.


Loodgieter / installateur Nigtevecht

Offertes voor verwarming in Weesp aanvragen

Recente aanvragen uit Weesp

donderdag 01 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Airco op plat dak naast warmtepomp. Binnen twee units aan dezelfde muur, een in de overloop en de andere in de slaapkamer op de 1e verdieping. Huis heeft 2 verdiepingen en een vlizotrap zolder. Unit met besturing via WiFi Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Muiden
dinsdag 30 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Airco in de slaapkamer Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Muiden
woensdag 24 mei 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud


CV en verwarming Weesp
zondag 22 januari 2023

Installeren inducitiekookplaat

Recentelijk heb ik een woning gekocht aan de Jan Prinsstraat in Weesp. Hier zou ik graag zodra ik de sleutel heb ontvangen (dat gebeurd op 28 februari) een inductieplaat laten installeren. Hiervoor zal de meterkast moeten worden uitgebreid, een kabel naar de keuken moeten worden getrokken en de plaat zelf worden aangesloten. Graag zou ik een vrijblijvende prijsopgaaf hiervoor willen ontvangen voor dit werk. Het trekken van de kabel zou ik eventueel zelf kunnen uitvoeren. Daarnaast zou ik graag willen weten of er nog belangrijke dingen zijn waarop ik moet letten bij de aanschaf van een inductie plaat.


CV en verwarming Weesp
zondag 08 januari 2023

Laadpaal installeren

Ik ontvang graag advies en een offerte voor een laadpaal. In het verleden zijn er al monteurs langsgekomen maar die hebben de klus maar niet geklaard. Mij werd verteld door de vorige monteur dat er geboord moest worden en dat er twee mensen voor nodig zijn.


CV en verwarming Weesp
maandag 05 december 2022

Second opinion vloerverwarming

Ons nieuwbouw appartement in Muiden is dit voorjaar opgeleverd. Nu het kouder wordt zetten we vraagtekens bij de capaciteit, het ontwerp en de inregeling van vloerverwarming. Graag hebben we contact met een specialist om een “second opinion “ te krijgen. De kosten hiervan vergoeden we natuurlijk.


CV en verwarming Muiden
maandag 28 november 2022

Airconditioning installeren

Zoek een vakman voor het plaatsen van een airco, dit berfet: Woonark. Airco om te verwarmen in huiskamer


CV en verwarming Weesp
maandag 19 september 2022

Zonnepanelen installeren

Ik wil graag gebruik maken van 8 zonnepanelen. Het betreft een plat dak. We zijn geïnteresseerd in glas op glas.


CV en verwarming Nigtevecht
maandag 29 augustus 2022

10 zonnepanelen plaatsen

Ik wil graag 6 panelen laten plaatsen op plat dak en 4 op het schuine dak. Betreft een huishouden van 3 personen. Betreft een huis van 180 m². Ongeveer 3500 vermogen.


CV en verwarming Muiden
maandag 29 augustus 2022

Warmtepomp installeren & CV verwijderen

Ik wil de woning (rijtjes woning) volledig gasloos maken, voor een gezin van 4 personen. Het gaat om een nieuwbouwwoning (2020), welke nog voorzien is van een CV installatie (slechts 2 jaar oud). Koken doen we op inductie en warm tapwater beneden komt van een Quooker Combi + (met 7l boilervat). Het systeem draait dus voornamelijk op de vloerverwarming en het warme tapwater voor de badkamer. De warmtepomp moet voldoende zijn om ook in een strenge winter (-10 en kouder) de woning warm te kunnen houden. Bijvoorkeur moet het systeem ook in de zomer voor vloerkoeling te gebruiken zijn. Aangezien we een krappe tuin hebben, gaat de voorkeur uit naar een systeem zonder grondboringen. Hierbij willen we graag een omkasting bij de buiten unit willen plaatsen, om deze op te laten gaan in de houten gevel.


CV en verwarming Muiden
maandag 15 augustus 2022

Zonnepanelen installeren (particulier)

Ik wil 10 zonnepanelen laten plaatse op een plat dak Jaarlijks stroomverbruik: 2.000 kWh - 4.000 kWh Aantal personen: 3 Geschat aantal panelen: 10 Ik zoek naar panelen met een erg hoge opbrengst.


CV en verwarming Weesp
maandag 15 augustus 2022

10 tot 12 Zonnepanelen installeren (particulier)

Ik wil graag 10 tot 12 zonnepanelen laten plaatsen op mijn schuine dak Geschat jaarlijks stroomverbruik: tot 2.000 kWh Aantal personen: 2 Ik wil graag A merk panelen


CV en verwarming Muiden
maandag 08 augustus 2022

Split airco plaatsen op zolder

Ik wil graag airconditioning plaatsen op zolder. Het moet een split airco zijn.


CV en verwarming Nigtevecht
maandag 18 juli 2022

Zonnepanelen installeren

Zoek een vakman voor het plaatsen van zonnepanelen. Hebben een verbruik van 2 personen en heb de voorkeur voor ongeveer 8 panelen.


CV en verwarming Weesp
zaterdag 18 juni 2022

Zonnepanelen installeren

Ik zoek een vakman die voor mij wat zonnepanelen kan installeren. Hiervoor heb ik een plat dak beschikbaar. Ik laat mij graag informeren over hoeveel ik stuks nodig zal hebben. Ik ga ook een laadpaal installeren in de toekomst.


CV en verwarming Muiden
Offertes aanvragen