Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Waddinxveen

Plaatsen pelletkachel inclusief rookkanaal - Verwarming - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen pelletkachel inclusief rookkanaal

Plaatsen pelletkachel incl. Flexibel rookkanaal door bestaande schoorsteenkanaal en eventuele brandomtimmeringen. Bestaande schoorsteen begint op de 1e verdieping. Nokhoogte ongeveer 10 m hoog. Houten verdiepingsvloeren.


Loodgieter / installateur Waddinxveen

Offertes voor verwarming in Waddinxveen aanvragen

Recente aanvragen uit Waddinxveen

maandag 17 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Plaatsing van een split-airco met 2 binnenunits Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 10 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Het gaat om 3 slaapkamers, aan dezelfde kant van het huis. 2 kleine kinderkamers en 1 grotere ouder slaapkamer. Al dan niet gekoeld vanuit 1 of meerdere buiten units en in de winter willen we ook de kinderkamers kunnen verwarmen. Bij voorkeur buiten ophangen en inclusief wifi modules. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco), Ik wil graag advies


CV en verwarming Waddinxveen
donderdag 22 juni 2023

Offerte onderhoud electrische boiler

Onderhoud boiler en advies hoe zuiniger te gebruiken.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 12 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ik heb een hoekwoning en wil graag 2 of 3 kamers laten verkoelen EN verwarmen. 1 van deze ruimtes is een zolder waar mogelijk moeilijk een binnenunit te plaatsen is vanwege een schacht. Hier wil ik graag naar laten kijken en advies voor als het kan. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: Weet ik niet Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 12 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Waddinxveen
zondag 07 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Slaapkamer aan voorzijde voorzien van airco Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco zonder buitenunit (monoblock)


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 13 maart 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

keuken, hal en toilet, vloerverwarming aanleggen 24, 25, 26 mei In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen, Traditionele vloerverwarming (watervoerend) Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m²


CV en verwarming Waddinxveen
vrijdag 04 november 2022

Watergedragen vloerverwarming 60m2

Ik wil graag watergedragen vloerverwarming laten installeren. Het komt op een houten vloer, dus een droogbouw systeem. In totaal denk ik dat het om iets van 60m2 gaat.


CV en verwarming Waddinxveen
dinsdag 04 oktober 2022

Nieuwe buis trekken(schoorsteen)

Huis is van 1917, het laatste deel van de stenen schoorsteen op zolder dus, daar ruik je de rook maar ziet verder niks, wel kan je zien dat er in het verleden iets niet goed is gegaan, de houten balken zijn licht gekleurd. Tevens zijn de voegen erg poreus, herstel is denk ik niet mogelijk gezien de kleine ruimtes en het rieten plafond. Graag een offerte om er een nieuwe buis in te trekken zodat we deze komende winter kunnen stoken.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 26 september 2022

Onderhoudsbeurt uitvoeren bij onze ketel

Zoek een vakman die een onderhoudsbeurt kan uitvoeren bij onze cv-ketel.


CV en verwarming Waddinxveen
dinsdag 20 september 2022

60 m2 water gedragen vloerverwarming installeren

Ik wil graag een traditionele vloerverwarming (watervoerend) laten infrezen het gaat om 60 m2. De huidige ondervloer is beton.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 05 september 2022

Warmtepomp installeren

Zou graag offerte willen ontvangen voor het installeren van een warmtepomp. Qua types graag nog informatie/advies.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 20 juni 2022

Warmtepomp installeren (lucht-lucht)

Gaat om een ruimte van 492 m3. Hier zit nu vloerverwarming in maar we willen wellicht van het gas af, zodoende deze aanvraag. Gaat om een clubhuis van een hockeyclub.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 20 juni 2022

Warmtepomp installeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een Mitsubishi ecodan 4 kW warmtepomp of vergelijkbare kwaliteit besparing en geluid. Het huis heeft een plat dak daar waar de ketel zich bevind hoogte dak 3meter goed bereikbaar unit kan buiten doorverbonden naar binnen waarschijnlijk 1 groep extra nodig stroom voorziening. De ketel ATAG begin 2021 begane grond geheel vloer verwarming en 1 radiator. Bovenverdieping zitten 5 radiatoren.


CV en verwarming Waddinxveen
maandag 06 juni 2022

Warmtepomp installeren of vervangen (lucht-water)

Jaren 60 hoekwoning. Alternatieve mogelijkheden voor verwarming van aan te leggen vloerverwarming en opties voor verwarmen sanitair watervoorziening. Huidig hr ketel. Voorkeur zonder buitenunit. Evt PVT


CV en verwarming Waddinxveen
Offertes aanvragen