Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Uithoorn

Warmtepomp vervangen - Verwarming - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Warmtepomp vervangen

Heb een luchtwarmtepomp systeem voor vloerverwarming en boiler. Dit is aan vervanging toe waarbij ik de bestaande leidingen, gebaseerd op gas en niet op water, wil hergebruiken.


Loodgieter / installateur Waverveen

Offertes voor verwarming in Uithoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Uithoorn

vrijdag 15 september 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

verbouwing van een woning, waarbij de woning wordt vergroot van 45 naar 80m2 In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Wilnis
maandag 14 augustus 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Wij zijn benieuwd wat de kosten bedragen van het infrezen in de bestaande betonvloer versus het toepassen van een noppenmat. Vloerafwerking zal PVC bedragen. Totale oppervlakte zal tussen de 50 a 60m2 bedragen. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend) Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Uithoorn
zaterdag 29 juli 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

in de slaapkamers 3 verwarming radiatoren vervangen met nieuwe radiatoren. Als het kan hierna meteen lamineren. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Uithoorn
zaterdag 29 juli 2023

nieuwe cv

Bosch ketel vervangen. pijp op dak is gescheurd en daardoor ventilator kortsluiting en moet vervangen worden. prijs nieuwe ketel incl. montage. eventueel nieuwe thermostaat, wij gebruiken ook een houtkachel niet aangesloten op de cv. vriendelijke groet, ben


CV en verwarming De Hoef
dinsdag 11 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Uithoorn
donderdag 01 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Ik wil graag advies


CV en verwarming Uithoorn
woensdag 31 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

i would like to install air conditioning along with heating in my living room and bedroom Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Uithoorn
zaterdag 11 maart 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Mijdrecht
maandag 20 februari 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren

Ik heb een strakke betonnen vloer. Ik wil graag vloerverwarming laten infrezen in het beton. Hier wens ik een prijs voor. Wij hopen op kort termijn alles in gang te hebben gezet. Het gaat om de woonkamer op de begane grond en het gaat om circa 38m2 In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Uithoorn
maandag 14 november 2022

Vloerverwarming infrezen + dichtsmeren + egaliseren (~15m2)

Ik wil een vloerverwarming als hoofdverwarming hebben en zoek hier een partij voor. Het zal ingefreest moeten worden in de zandcement vloer. Dit is voor een nieuwe aanbouw van ongeveer 15m2. Daarna graag ook dichtsmeren en egaliseren. Graag zie ik een offerte tegemoet.


CV en verwarming Wilnis
zondag 09 oktober 2022

3 Radiator knoppen vervangen

Ik heb een 3-tal oude radiatoren in mijn huis. Ik zou graag smart radiator knoppen willen om deze makkelijker te kunnen gebruiken. Het opmeten van deze radiatorknoppen is lastig.


CV en verwarming Mijdrecht
dinsdag 27 september 2022

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen.


CV en verwarming De Kwakel
dinsdag 27 september 2022

Zonneboiler onderhouden

Ik heb een Daalderop Multisolar maar de zonnecollector wekt sinds juli niet meer. Oorzaak is niet vast te stellen omdat bepaalde onderdelen niet meer voorhanden zouden zijn. Graag wat advies en info.


CV en verwarming Uithoorn
woensdag 07 september 2022

Installeren van laadpaal

Ik zoek een installateur die voor mij een laadpaal kan installeren. Ik heb hiervoor een 3-fase aansluiting, hierop zal het ook aangesloten moeten worden.


CV en verwarming Uithoorn
maandag 01 augustus 2022

Warmtepomp(lucht-lucht) installeren + 3 Multi split units plaatsen(airco)

Ik ben aan het overwegen om mijn huis te verwarmen met een lucht-lucht warmte pomp en 3 multi-split units verdeeld over het huis.


CV en verwarming Uithoorn
Offertes aanvragen