Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Rosmalen

Pelletkachel installeren - Verwarming - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Pelletkachel installeren

Ik ga een pelletkachel inclusief buizen aanschaffen via de Gamma. Ik beschik over een afvoerrookkanaal en geschikt stopcontact. Ik verneem graag de installatiekosten.


Loodgieter / installateur Rosmalen

Offertes voor verwarming in Rosmalen aanvragen

Recente aanvragen uit Rosmalen

zaterdag 20 mei 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

hallo in mijn huis zijn 2 airco's aanwezig . boven gebruik ik nooit ben een koukleum. Heb dit huis 3 jaar geleden gekocht en zaten er al in . nu doet de airco huiskamer keuken het niet. Geeft geen koude lucht De buitenbakken staan op het dak. Ik zie op de foto van de zonnepanelen dat er eentje helemaal geroest is. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco reparatie


CV en verwarming Rosmalen
maandag 30 januari 2023

Cv-ketel onderhouden

CV ketel onderhouden, deze hangt in de schuur. Naar welke cv-ketel dienst ben je op zoek?: Cv-ketel onderhouden of repareren Wat is het merk van je huidige cv-ketel?: Anders/weet ik niet Huidige cv-ketel:: Weet ik niet Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Rosmalen
woensdag 30 november 2022

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik zoek een installateur die de verwarmingsbuizen die nu nog over de muur heen lopen kunnen wegwerken. Dit kan evt. middels frezen. Graag zie ik een offerte tegemoet.


CV en verwarming Rosmalen
dinsdag 15 november 2022

Laadpaal installeren

In april/mei 2023 komt de Renault Megane E-Tech en ik heb een laadpaal nodig. Welke laadpaal past het beste bij deze auto? Ik hoor over V2G-technologie in steeds meer elektrische auto's maar weet niet of de Renault Megane E-Tech beschikt over deze technologie en of er bidirectioneel geladen kan worden. Dit is bepalend voor de aanschaf van een laadpaal. Of kan met een bidirectionele laadpaal op normale wijze geladen worden? Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Ligt er al een voedingskabel naar de plaats van de laadpaal?: Nee, nog te plaatsen Wat is het gewenste vermogen van je laadpaal?: 11 tot 22 kW Welk type netaansluiting heb je?: 3-fase netaansluiting Welke type en merk auto wil je opladen?: Renault Megane E-Tech 60Kw Waar wil je een laadpaal laten plaatsen?: Bij mijn woning


CV en verwarming Rosmalen
maandag 07 november 2022

Zonnepanelen installeren(12 stuks)

Zoek een vakman die zonepanelen kan installeren op ons schuine dak van de woning. Het gaat om 12 stuks aan panelen.


CV en verwarming Rosmalen
donderdag 01 september 2022

Warmtepompboiler installeren (~250L)

Wij zijn opzoek naar iemand die een warmtepompboiler kan leveren en kan installeren op zolder. De elektriciteitsgroep wordt geregeld. Er is plek voor een 230/270 L tank. Er zal alleen een gat in het dak gemaakt moeten worden.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 15 augustus 2022

Warmtepomp installeren

Het installeren van een warmtepomp. Nog in overleg met de vakman over de types.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 08 augustus 2022

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een lucht-lucht warmtepomp laten installeren. Hier wil ik eerst alle informatie beschikken over wat de mogelijkheden zijn. Daarom wil ik ook dat de vakman even langskomt om de situatie te bekijken.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 25 juli 2022

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp. We wonen met 3 personen. Ik heb niet zo veel verstand van warmtepompen ik word hier graag verder over geïnformeerd.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 11 juli 2022

Zonnepanelen installeren

We hebben twee dakkapellen, daarnaast niet veel ruimte op het dak. We willen dat iemand de situatie komt realiseren om te kijken of het mogelijk is om ze op het dakkapel te plaatsen. We willen zoveel panelen als dat mogelijk is.


CV en verwarming Rosmalen
dinsdag 31 mei 2022

Warmtepomp installeren (lucht-lucht)

Ik wil de woning volledig gas loos hebben dmv een warmtepomp. De huidige cv ketel dient vervangen te worden. Verwarming + warm water. Verder graag wat advies en info.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 14 maart 2022

Airconditioning installeren (3 units)

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van 3 airco units. De bedoeling is dat deze de slaapkamers zowel gaat koelen als verwarmen.


CV en verwarming Rosmalen
maandag 07 maart 2022

Warmtepompboiler installatie

We willen warm water voor een breed bad en eventueel 2x bad achter elkaar of bad en douche combinatie. We willen de voor en nadelen afwegen.


CV en verwarming Rosmalen
woensdag 23 december 2020

Elektrische boiler plaatsen

Er moet een elektrische boiler komen voor een spoelkeuken. Kortom deze moet een aantal uur per dag warm water kunnen leveren met een piekmoment van ongeveer 2 uur per dag.


CV en verwarming Rosmalen
zondag 08 november 2020

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Wij willen de vloer in een tuinkamer van 5x3 meter graag isoleren/egaliseren en graag advies wat de opties zijn voor elektrische vloerverwarming. Er liggen nu tegels (niet volledig egaal) op een betonnen onderlaag. De vloer moet dus geëgaliseerd en geïsoleerd worden. De vloer kan maximaal 4 cm opgehoogd worden. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.


CV en verwarming Rosmalen
Offertes aanvragen