Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Harlingen

Vloerverwarming installeren (~42m2) - Verwarming - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerverwarming installeren (~42m2)

Optie 1: Houtenvloer gaat eruit en er komt een zandbed van ongeveer 20cm op de bodemafsluiter te liggen. Vanaf dit punt moet er een vloer worden opgebouwd. PIR platen, netten, vloerverwarming en cementdekvloer. Optie 2: droogbouwsysteem. Beide opties dienen volledig aangesloten te worden op huidige systeem dmv verdeler met pomp. Het gaat om ongeveer 42m2. Er hoeven geen radiatoren verwijderd te worden.


Loodgieter / installateur Harlingen

Offertes voor verwarming in Harlingen aanvragen

Recente aanvragen uit Harlingen

maandag 10 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

we willen de woonkamer en slaapkamer kunnen koelen. De binnenunits zouden we willen wegwerken in wand c.q. plafond Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Spannum
maandag 03 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Harlingen
maandag 19 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Vrijstaande woning. Aanbouw met plat dak Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Harlingen
dinsdag 23 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Franeker
zaterdag 25 maart 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Airco ook als (hoofd) verwarming Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Harlingen
vrijdag 03 maart 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco) In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes


CV en verwarming Franeker
dinsdag 27 september 2022

Zonneboiler installeren

Ik wil graag een zonneboiler laten installeren. Ik wil deze voor de verwarming van mijn water. Graag advies van de vakman over mogelijkheden.


CV en verwarming Franeker
maandag 26 september 2022

Split-airco installeren in serre

Betreft een woonkamer met aangebouwde serre, met vloerverwarming. Dit is 1 ruimte met een oppervlakte van 74m2. We zitten eigenlijk voornamelijk in het gedeelte van de serre van 20m2. In de woonkamer zitten we alleen als er visite is en dan hebben we vaak een sierhaard aan. Dit komt in de wintermaanden ongeveer 10 keer voor. De woonkamer is verder voorzien van radiatoren. We zijn nu met name op zoek naar een oplossing om met name het gedeelte van de serre te verwarmen. Is het aan te bevelen een aparte oplossing/airco voor de serre te nemen en eventueel 1 voor de rest van de woonkamer of is het beter om 1 oplossing voor de gehele ruimte te nemen.


CV en verwarming Midlum
maandag 26 september 2022

Twee airco's installeren voor koelen en verwarmen

Info en mogelijkheden voor het plaatsen van 2 airconditioners 1 boven en 1 beneden voor zowel verwarmen als koelen. De ruimtes betreffen ongeveer 45 m2 (beneden) en 20 m2 (boven).


CV en verwarming Franeker
maandag 12 september 2022

Airconditioning installatie

Betreft het aanschaffen en plaatsen van een airco.


CV en verwarming Sexbierum
maandag 12 september 2022

Airconditioning installeren die kan verwarmen

Bij verwarmen van een woonruimte van 16m bij 10m bij 4 m. Zeer grote woonkamer alsmede een ruimte van 8x7x2.2. Kleinere woonkamer. Dit willen wij verwarmen d.m.v. een airco.


CV en verwarming Franeker
maandag 05 september 2022

Watergedragen vloerverwarming installeren

Vloerverw. Woonkamer, keuken, hal.(+- 40M2) Loze leidingen naar badkamer. Verdeelkast in trapkast. Vloeivloer er overheen. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend) Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Harlingen
maandag 22 augustus 2022

Ons huis verwarmen

Kamer, eetkamer en keuken is 1 ruimte die verwarmt moeten worden. Daarnaast heb ik de wc, badkamer en werkkamer nog die verwarmt moeten worden. Graag willen wij dus met de vakman naar de beste opties hiervoor naar kijken.


CV en verwarming Franeker
maandag 01 augustus 2022

Warmtepomp plaatsen

Ik ben de opties aan het nagaan voor een lucht-lucht warmtepomp en deze te plaatsen op het dak van de bijkeuken. Het gaat om een woning van 70m2 met energielabel G en een remeha CV.


CV en verwarming Franeker
maandag 25 juli 2022

Advies over airco installeren + evt. plaatsen

Zoek een vakman die ons advies kan geven over het installeren van een airco en de situatie en evt. deze dan ook kan plaatsen.


CV en verwarming Kubaard
Offertes aanvragen