Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Bussum

Reparatie solesta zonneboiler - Verwarming - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reparatie solesta zonneboiler

Onze solesta zonneboiler uit 2016 met vacuumsysteem warmt niet meer op, en maakt klikkende geluiden als je hem aanzet. Wie kan ons helpen? Het klinkt het alsof er klepje los zit


Loodgieter / installateur Bussum

Offertes voor verwarming in Bussum aanvragen

Recente aanvragen uit Bussum

maandag 17 april 2023

Cv-ketel onderhouden of repareren

We hebben een Daalderop mono koper, 07.14.18.053 van 120 liter. Deze zat er al in bij de aanschaf van het huis. We hebben vooral bij warmwatergebruik heel veel last van kalkvlekken, bij koudwatergebruik valt dit enorm mee. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Bussum
zaterdag 21 januari 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Er komt een zolder op het huis met 2 slaapkamers. Nu de zoldervloer open is wil ik kijken wat de mogelijkheden zijn voor airco op de 3 slaapkamers op de 1e verdieping en de 2 die er gaan komen op zolder.


CV en verwarming Naarden
maandag 19 december 2022

Watergedragen vloerverwarming installeren (~78m2)

De bestaande vloer bestaat houtenbalken 16,5cm + houten planken ca 20mm + parketlaag van ca 10mm. Dit gaat om ongeveer 78m2. Idee is een zo dun mogelijke laag op de bestaande houten planken te bevestigen en daarop een nieuwe visgraat-parketvloer te leggen of eventueel een PVC-visgraat-parketvloer. Wij vermoeden dat een noppenplaat plus vulmiddel / smeerlaag dan de meest voor de hand liggende oplossing is. De huidige vloer en radiatoren verwijder ik zelf. Graag ik zie ik een offerte tegemoet.


CV en verwarming Bussum
woensdag 28 september 2022

Elektrische verwarming unit

Ik wil graag een elektrische verwarmingsunit die kan verkoelen en verwarmen. Ik heb een winkel van ca 45 m2 en wil dit graag op kort termijn. wel graag uw advies met vriendelijke groet, Nicole Schut


CV en verwarming Bussum
dinsdag 20 september 2022

Boiler installeren in keuken

In de woning is bij de badkamer een grote boiler aanwezig. Deze boiler heeft een leiding over het plafond naar de keuken. Dit is nu weggewerkt achter een systeemplafond dat wordt verwijderd. Ik zie geen andere optie om de leiding netjes naar de keuken te krijgen (maar laat me graag adviseren!) en mij lijkt het een goede oplossing een kleine keukenboiler (met timer?) te installeren.


CV en verwarming Naarden
maandag 15 augustus 2022

Zonnepanelen installeren op het platte dak

Zoek een vakman voor het installeren van zonnepanelen op het platte dak. Graag met de vakman bekijken om hoeveel panelen het gaat.


CV en verwarming Bussum
maandag 15 augustus 2022

Extra zonnepanelen plaatsen

Ik wil graag extra zonnepanelen laten plaatsen. Ik bezit al zonnepanelen, maar ik wil een hogere rendement platen en tevens een 3-fase aansluiting. Ik wil er 3 stuks bij, maar misschien nog meer. Wel goede kwaliteit platen, optimizer en omvormer. Het gaat om een schuin dak, verschillende daken.


CV en verwarming Bussum
maandag 25 juli 2022

Watergedragen vloerverwarming installeren 85m2

Ik wil graag watergedragen vloerverwarming installeren. Het gaat om de woonkamer, keuken en hal op begane grond en op de eerste verdieping ook slaapkamers en een badkamer. Het is in totaal ongeveer 85m2. Hij wordt aangesloten op bestaande CV. 13 September krijgen we de woning, dus daarna pas uitvoer.


CV en verwarming Bussum
maandag 25 juli 2022

Zonnepanelen bevestigen

Zoek een vakman voor het installeren van ongeveer 12 panelen. Hebben een verbruik van 4 personen.


CV en verwarming Bussum
maandag 18 juli 2022

Zonnepanelen installeren

Betreft een tussenwoning, met het dak gelegen op zowel het noorden als zuiden. Aangezien de dakpannen over ca 8 jaar vervangen dienen te worden, ontvangen we graag aanvullende informatie over hoe hiermee om te gaan; dienen we deze eerst te vervangen voordat de zonnepanelen worden geplaatst, of is dit niet noodzakelijk? Graag ontvangen wij offertes voor de aanleg inclusief de eventuele verdere benodigde werkzaamheden aan de aansluiting / meterkast.


CV en verwarming Bussum
maandag 18 juli 2022

Zonnepanelen + zonneboiler plaatsen

Momenteel wonen wij nog met z'n 2-en, maar mogelijk groeit binnen een aantal jaar ons gezin. Graag zouden wij zonnepanelen én een zonneboiler plaatsen. De buren hebben ongeveer 12 zonnepanelen op hun dag liggen. Zonnepanelen van een betrouwbare leverancier, met lange garantie is voor ons van belang. Met lineaire vermogens garantie.


CV en verwarming Bussum
dinsdag 12 juli 2022

Vloerverwarming + PVC vloer aanleggen (~60m2)

Ik zoek een installateur die mij kan voorzien van een vloerverwarming. Het betreft het infrezen van de sleuven in de bestaande gelijmde plavuizenvloer, vloerverwarming aanleggen en dan een afwerking met een PVC vloer. Ik schat de oppervlakte op een 60m2.


CV en verwarming Bussum
woensdag 06 juli 2022

Warmtepompboiler plaatsen/installeren

Zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een warmtepompboiler die werkt op het lucht binnenshuis.


CV en verwarming Naarden
dinsdag 05 juli 2022

Warmtepomp installeren

Wij willen graag een warmtepomp willen laten installeren in een niet gebruikte schoorsteen, ik weet niet of dat mogelijk is. Zo niet, dan bespreek ik graag de alternatieve mogelijkheden. Ook laat ik mij informeren over de verschillende type warmtepompen.


CV en verwarming Naarden
donderdag 16 juni 2022

Installatie boiler (50L)

Ik heb een Eldom 50L boiler 2kw die ik graag zou willen laten installeren. Graag ontvang ik een kostenopgave hiervoor.


CV en verwarming Bussum
Offertes aanvragen