Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Badhoevedorp

Complete CV installatie plaatsen - Verwarming - Badhoevedorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Complete CV installatie plaatsen

Het betreft een appartement met een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2. Op dit moment is er een gaskachel en een warmwater boiler aanwezig. Deze wil ik laten vervangen door een completen CV installatie, CW3. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?


Loodgieter / installateur Badhoevedorp

Offertes voor verwarming in Badhoevedorp aanvragen

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

woensdag 23 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

In de huiskamer en de daar recht boven liggende slaapkamer. Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Badhoevedorp
donderdag 17 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Het betreft een nieuwbouw huis, waar zo mogelijk beneden in de woonkamer en op 5 slaapkamers een airco moet komen. Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Badhoevedorp
dinsdag 08 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco) Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 19 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 12 juni 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

Ik heb een Monoblock airco van merk Apollo, type Inverter. Deze geeft een foutmelding L3. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie. mvrgr, Reinoud Braat Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco reparatie


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 06 februari 2023

Elektrische vloerverwarming installeren 60m2

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een watervoerende, elektrische en infraroodvloerverwarming in de woonkamer, hal en toilet (tezamen +/- 60m2) incl. benodigde vloerisolatie. Ondervloer is van hout met daaronder een kruipruimte. Kruipruimte is +/- cm hoog en voorzien van bodemisolatie (parels). Voerverwarming dient geschikt te zijn voor een PVC-vloer. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Elektrische vloerverwarming, Infrarood vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 12 september 2022

Zonnepanelen plaatsen

Heb interesse in het plaatsen van ongeveer 8 panelen op mijn dak. Hebben een verbruik van 2 personen. Graag wat advies en info.


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 15 augustus 2022

Warmtepomp installeren+aanschaf

Zou graag een offerte willen ontvangen voor de aanschaf en de installatie van een warmtepomp. Qua type graag nog in overleg met de vakman.


CV en verwarming Lijnden
maandag 01 augustus 2022

Zonnepanelen installeren

Ben opzoek naar een specialist die voor mij een aantal zonnepanelen kan plaatsen. Ik ben geïnformeerd dat ik minimaal 9 zonnepanelen nodig heb of zelfs meer. Ik heb een platte dak en een pannendak. Die kunnen gebruikt worden voor de vestiging van de panelen. Ik ben verder geïnteresseerd naar de hoeveelheid panelen ik daadwerkelijk nodig heb en wat de kosten hiervoor zijn. Ook hoop ik dat deze werkzaamheden zo snel mogelijk plaats kunnen vinden. Ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen?: Ja, na het vergelijken van offertes Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat voor type dak heb je?: Plat dak Hoeveel personen wonen er op je adres? : Aantal bewoners: 2 personen Geschat aantal kWh: tot 2.000 kWh Geschat aantal panelen: 8 Budget: €3.200 - 5.200. Wil je zonnepanelen kopen, huren of zelf plaatsen?: Zonnepanelen kopen


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 01 augustus 2022

8 Zonnepanelen installeren

Ik wil graag zonnepanelen laten leggen. Ik denk ongeveer 8 panelen nodig te hebben, een verbruik van 2.000 kWh.


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 18 juli 2022

Zonnepanelen installeren op schuin en plat dak i.c.m. thuisaccu

Ik ben benieuwd hoe een optimale installatie bij mij thuis eruit ziet. Ook erg benieuwd naar zonnepanelen icm een thuisaccu. Als de prijs van het totaalplaatje interessant is dan ben ik voornemens om de installatie uit te laten voeren. Het gaat om een schuin dak en een plat dak van de garage.


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 04 juli 2022

Zonnepanelen installeren

Zoek een vakman voor het plaatsen van zonnepanelen. Zit te denken aan 12 panelen, hebben een verbruik van 2 personen. Graag wat advies en info.


CV en verwarming Badhoevedorp
vrijdag 10 juni 2022

Infrarood panelen op plafond plaatsen 3 stuks

Ik zou graag in mijn woonkamer 2 infrarood panelen willen laten plaatsen en eventueel in de keuken 1.


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 30 mei 2022

12 zonnepanelen installeren

Ik wil graag zonnepanelen laten installeren. Ik wil ongeveer 12 panelen. Eventueel alleen het voorwerk door de vakman en de panelen zelf plaatsen.


CV en verwarming Badhoevedorp
maandag 09 mei 2022

Warmtepomp installeren

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen er vloerverwarming in maken met een warmtepomp.... de vloerverwarming kan ik zelf monteren, maar ik wil de warmtepomp wel door een vakman laten installeren. Ik zat te denken aan een lucht-lucht warmtepomp, maar ik wil graag met de vakman kijken naar de mogelijkheden. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Hoe wordt je woning momenteel verwarmd?: Radiatoren In welk type warmtepomp heb je interesse?: Lucht/lucht warmtepomp Hoe is je woning momenteel geïsoleerd?: Mijn woning is volledig voorzien van (na-)isolatie Wat is het bouwjaar van je woning?: Tussen 1930-1970


CV en verwarming Badhoevedorp
Offertes aanvragen