Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Zaandam

Zolder verbouwen - Zolderrenovatie - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder verbouwen

De zolder moet deels dichtgemaakt worden ivm een extra tienerkamer, met een opdekdeur. Uitbreiding elektra - mogelijk spotjes. De keus in de offerte tussen een extra dakraam of dakkapel zonder vergunning. In het dak moet er ook een schuifkast gebouwd worden en mogelijk wil ik ook een kast tegen de muur laten bouwen met bijvoorbeeld planken met een deur of iets anders wat mogelijk is. U heeft bakken vol met ervaring en ik laat mij graag adviseren. De CV ketel moet verwerkt worden in sluitbare kast met ventilatie, en ik wil de waskraan verplaatsen of handiger indelen zodat we een goede wasruimte kunnen creëren. Ik hoor graag wat uw ideeën zijn. De kosten moeten echter wel redelijk blijven en beheersbaar.


Aannemer Assendelft

Offertes zolderrenovatie in Zaandam vergelijken

Recente opdrachten in Zaandam

woensdag 26 augustus 2020

Plafond vervangen/renoveren en eventuleel isoleren

Onlangs hebben wij helaas lekkage gehad, waardoor we het plafond in een van de slaapkamers op de eerste verdieping moeten vervangen of herstellen. Het plafond wilden wij sowieso al vervangen, aangezien het nu goedkoop met gipsplaten zonder afwerking/stucwerk is gedaan. Daarnaast is het vrij gehorig, dus als op zolder gelopen wordt hoor je dat erg. Verlaging is niet echt een optie, gezien het al vrij laag is. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om het plafond strak te trekken en evt ook te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van circa 16m2. Zie bijgaande foto van de huidige staat.


Renovatie Oostzaan
woensdag 26 juni 2019

Scheur onder balk in binnenmuur repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen betreft een scheur in een binnenmuur, onder een houten balk (de scheur zit niet in het stucwerk maar in de gehele muur). Zie daarvoor bijgevoegde foto's. Het gaat om de binnenmuur op de zoldervloer. Er lopen in de andere richting balken van draagmuur (woningscheidend) tot draagmuur (woningscheidend), waarbij de binnenmuur daar tussenin zit.


Renovatie Wormer
woensdag 31 mei 2017

Asbest ontluchtingspijp verwijderen

In het huis dat we bezig zijn aan te kopen zit op zolder vermoedelijk een asbest pijp van 3 tot maximaal 4 meter voor ontluchting badkamer op 1e verdieping. Op foto de witte pijp langs de muur naar schoorsteen.


Renovatie Assendelft
woensdag 18 juni 2014

Betonreparatie na lekkage uitvoeren

In mijn plafond komen roestplekken naar voren en dit moet verholpen worden. Het plafond begint los te laten. Door het hele huis heen. Er is ooit lekkage geweest op zolder. Eerst de oorzaak vinden, de roest aanpakken en dan opnieuw stucen.


Renovatie Wormer
donderdag 05 september 2013

Herstelwerkzaamheden gevel, dak en dakgoot

Wij willen graag onderhoudswerkzaamheden aan gevel, dak en dakgoot laten uitvoeren. Er is sprake van de volgende gebreken: - lekkageplekken op zolder, ergens vanaf het dak - lekkende dakgoot, 1 plek, dakgoot is geschilderd, waarschijnlijk zink - scheurtje in de stenen achtergevel, lengte ongeveer 75 cm - scheurtje in het muurlood bij de berging, voorkant van de aangebouwde schuur, lengte ongeveer 20 cm Graag een bedrijf dat alle klussen kan oppakken.


Renovatie Koog aan de Zaan
maandag 23 januari 2012

Woning renoveren

Woning is reeds aangekocht. Naast achterstallig onderhoud (punten uit bouwkundige keuring), willen we een aantal dingen laten opknappen / verbouwen, onder andere: - fundering (deels herstel, evt volledig herstel met nieuwe vloer) - bijgebouw beneden ombouwen tot kantoor (nieuwe kozijnen, aanleggen verwarming) - nieuwe badkamer (inclusief verplaatsen naar andere ruimte) - vaste trap naar zolder - alle wanden stucen Wij willen de woning graag half april gaan bewonen en willen de renovatie van de woning graag voor deze periode afgerond hebben.


Renovatie Zaandam
donderdag 07 oktober 2010

Plaatsen van een velux dakraam

Het plaatsen van een velux dakraam, type U08 op zolder. Raam hebben we al, raam is 2 jaar oud. Dak met balken.


Renovatie Oostzaan
maandag 08 mei 2006

Aannemer

het plaatsen van een nieuwe c.v ketel op zolder waar nog geen aansluitpunten water, elektra aanwezig zijn. Tevens op zolder een paar extra elektrapunten aanbrengen. Ook ben ik op zoek naar iemand die een vaste houten trap naar zolder kan plaatsen.


Renovatie Zaandam
dinsdag 22 februari 2005

Aannemer

De zolder moet als slaapkamer verbouwd worden met dakkapellen en een inbouwkast. De trap van zolder naar de eerste verdiepng moet worden opgeknapt. Op de eerste verdieping moet de badkamer vernieuwd en alle deuren en deurposten. OOk alle wanden moeten opgeknapt,idem halen trap naar beneden.Dan de wc en deuren beneden, daar willen we ook de keuken uitbouwen en achter openslaaande deuren.De openhaard in gashaard veranderen en de vloer opknappen en hier en daar wat tegelwerk.Verder wat extra stopcontacten en het schilderwerk buiten.


Renovatie Koog aan de Zaan
Offertes aanvragen