Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Waalwijk

Nokverhoging (5m), zolder isoleren en schoorsteen verwijderen - Zolderrenovatie - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nokverhoging (5m), zolder isoleren en schoorsteen verwijderen

Ik zoek een vakman die voor mijn nokverhoging kan realiseren. Ik weet nog niet zeker of dit een enkelzijdige of een dubbelzijdige wordt, graag een offerte voor beide. Het wordt in ieder geval 5m breed. De buitenzijde graag afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. De oplevering het liefst sausklaar, maar dit nog even overleg. Ook willen we de hele zolder laten isoleren, met een rd-waarde van 3,5. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden, van binnenuit of van buitenaf. Kunnen jullie ook de schoorsteen meteen verwijderen (indien dit is toegestaan door de gemeente)? Kunnen jullie ook de overige nokvorsten vervangen (1 hoeknokvorst) en vastleggen?


Aannemer Waalwijk

Offertes zolderrenovatie in Waalwijk vergelijken

Recente opdrachten in Waalwijk

donderdag 03 mei 2018

Reparatie van plafond na waterschade

Wij hebben thuis op zolder een lekkage/verstopping gehad van de cv-ketel. Hier door is er water in de slaapkamer op het plafond gekomen en ook op het plafond in de woonkamer.


Renovatie Waalwijk
woensdag 07 oktober 2015

Rookkanaal met asbest verwijderen

Graag wil ik weten hoeveel het kost om asbest uit een rookkanaal te verwijderen, enkel op de begane grond. En wat het kost om het gehele rookkanaal te laten verwijderen vanaf de begane grond t/m zolder. Graag een indicatie van kosten inclusief BTW. Het huis moet nog aangekocht worden dus willen we de kosten weten om mee te nemen in onze overweging.


Renovatie Drunen
dinsdag 04 april 2006

Aannemer

Garage: afwatering dak, nieuwe poort, schilderen 2 deuren. Metselwerk: tuinmuur repareren gat en scheur. Tussenwanden: gat dichten, kastenwand vervangen. Elek: stoppenkast en bedrading vernieuwen. Vloeren alle: tegelen of korreltapijt, parket schuren lakken. Trappen: renoveren, bekleden, schilderen. Zolder: aftimmeren kamer en voorzolder. Dak: loze gaten dichten, isoleren?, schoorsteen repareren. Stucwerk: granolwanden egaliseren, verven behangen? Isolatie:woonkamervloer. Schilderwerk: ALLES binnen, kunststof kozijnen niet. Overige: plafonds slaapkamers vervangen. NB huis is van 1972, 2 onder 1 kap. veel achterstallig onderhoud, klussen van zolder tot in garage. heb geen idee op wat voor kosten ik moet rekenen om het te laten doen. Alvast bedankt. Graag schriftelijke reactie. RK


Renovatie Kaatsheuvel
Offertes aanvragen