Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Utrecht

Zolder verbouwen - Zolderrenovatie - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder verbouwen

Wij hebben een nieuwbouwwoning van 1 jaar oud. Op de zolder bevindt zich momenteel een washok waar ook de omvormers en de wtw-installatie zijn gesitueerd. De zolder is momenteel een open ruimte met een fagro dakraam aan de noorzijde. de knieschotten zijn momenteel nog geen kasten. de zuidzijde van het dak ligt vol met zonnepanelen. de bediening van de vloerverwarming zit momenteel open en bloot tegen de zijmuur aan de oostkant. De wens is om twee ruimtes te creeeren, een vliering met vlizotrap voor opslag en schuifkasten waar momenteel de knieschotten zitten. aan de noorkant (straatzijde) willen we graag een dakkapel van 1,75x2,10. De wanden moeten worden voorzien van inbouw wcd en isolatie. Metal stud of hout heb ik geen voorkeur in, wel graag met een houten achterwant zodat er makkelijk te boren is. Wanden gestuct en gesausd (of sausklaar). Vliering hoeft niet worden afgwerkt. Er is nog een pijp/slang aanwezig van de WTW-installatie, daaromheen zou een koof moeten komen, ook graag een koof of kast om de regeling van de vloerverwaming. ik zal zsm de bouwtekening en foto's meesturen


Aannemer Bilthoven

Offertes zolderrenovatie in Utrecht vergelijken

Recente opdrachten in Utrecht

maandag 13 juli 2020

Herstelwerkzaamheden als gevolg van waterschade aan muren en vloeren

Wij hebben van boven tot beneden waterschade aan muren, laminaat, ondervloeren, etc. ivm lekkende wasmachine op zolder. Dit alles moet allemaal hersteld en vernieuwd gaan worden en ik heb tevens een offerte nodig voor de verzekering. Iets langer geleden hadden we ook waterschade door een lekkende bad-afvoer en deze oudere waterschade wil ik graag ook meteen laten herstellen en ook hiervoor een aparte offerte voor de verzekering. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals o.a. stucen, schilderen, laminaat met ondervloeren en plinten verwijderen en nieuw leggen.


Renovatie Bunnik
woensdag 05 april 2017

Renovatie op basis van bouwtechnische keuring

Wij zoeken iemand die voor ons het werk netjes kan doen als wij de sleutel hebben. Het plaatsen van de wand op zolder moet per se 28 of 29 juli gebeuren in verband met schilderswerkzaamheden daarna. Uit de bouwtechnische keuring kwamen de volgende punten naar voren die wij gemaakt willen hebben: * Herstellen van de verharding in de berging buiten (in totaal 8 m2) zodat het water niet langer de berging in loopt. * Verwijderen betimmering en isolatie binnenzijde berging. * Mechanische ventilatie weer goed werkend maken (eventueel vervangen van mechanische ventilatie). * Herstellen van klemmende ramen en kozijnen in het hele huis. * Voegwerk in de douchehoek herstellen/ ventilatie in douche beter maken/ inkorten van deur zodat het beter ventileert. * Eventuele andere klussen die wij over het hoofd hebben gezien. Daarnaast hebben wij zelf nog een aantal persoonlijke wensen die we ook graag uitgevoerd willen hebben. * Nieuwe radiator ophangen in woonkamer en badkamer. * Een wand maken op zolder zodat we hier een speelkamer voor onze dochter kunnen realiseren. * Afsluiting op zolder maken van het wasgedeelte (een soort schot hier voor plaatsen).


Renovatie Utrecht
woensdag 20 juli 2016

Woning inspecteren op houtworm

Wij zullen volgende maand onze nieuwe woning in Utrecht betrekken. Uit de bouwkundige keuring kwam naar voren dat er beperkte aantastingen zijn van houtvernielers (houtworm) van de vloerconstructie op de begane grond en op zolder. Zou iemand langs kunnen komen? Hoeveel kost een inspectie? En hoeveel voor eventuele bestrijding? Graag een reactie per email.


Renovatie Utrecht
dinsdag 28 juni 2016

Schade door lekkage herstellen

Door het heftige regenval is er een onder andere een gipsplaat onder de kozijnen van de slaapkamer stuk gegaan. Tevens zijn er op de muur vlekken te zien. Het gaat hierbij om de derde verdieping van de woning, hierboven zit nog een zolder maar daar is geen lekkage te zien. Ik laat graag de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen.


Renovatie Utrecht
vrijdag 29 januari 2016

Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen


Renovatie Utrecht
woensdag 18 maart 2015

Appartement opknappen en verkoopklaar maken

Ik wil mijn woning opknappen om hem verkoopklaar te laten maken. Woning is < 75m2 groot en bestaat uit: 1e laag: - woonkamer +/-32m2 - slaapkamer +/-10m2 - kleine kamer +/- 5m2 - keuken +/- 8m2 - badkamer/wc - op de 2e laag bevindt zich een zolder +/- 15m2 De woning bevindt zich in matige staat, ik wil graag een offerte laten maken met daarin de volgende punten: - stuken waar nodig - schuren/verven ramen/deuren/muren - leggen laminaatvloer volledige oppervlakte - opknappen badkamer valt buiten deze offerte Initiele offerte/contact via mail, niet telefonisch!


Renovatie Utrecht
zondag 31 augustus 2014

Badkamer renoveren op zolder

Ik wil de badkamer op zolder renoveren. Oppervlakte circa 5,5 vierkante meter. 1. nu verhoogde douchebak. Wij willen een inloopdouche met muurtjes, afvoer aanpassen. 2. riool doortrekken van 1e verdieping naar zolder. Wc op 1e verdieping zit vrijwel pal onder badkamer op zolder. 3. vloer en muren opnieuw betegelen. 4. ingebouwde wastafel vervangen. Moet op maat gemaakt kastje onder wastafel worden ingebouwd. Standaard model niet mogelijk aangezien muur schuin loopt. Afmeting ongeveer 2,5 x 2,5 meter. 3 te betegelen wanden.


Renovatie De Bilt
vrijdag 17 januari 2014

Nieuwe wasmachineruimte maken

Ik wil graag op de zolder een wand laten plaatsen om spullen achter op te bergen. En de wasmachine staat op de zolder, die wil ik onder de trap, en de ruimte onder trap wil ik ook dicht hebben. Elektra en aan- en afvoer van het water voor de wasmachine moeten verlegd worden.


Renovatie Utrecht
zondag 13 oktober 2013

Energie besparen: Huis energieneutraal maken

Woning energie neutraal maken. Woning is 5 meter bij 8.60 meter. Begane grond, eerste etage en zolder met pannendak. Graag advies en offerte voor isolatie, dubbel glas, andere mogelijkheden?


Renovatie Utrecht
woensdag 04 september 2013

Scheidingswand maken

Een scheidingswand, op zolder (2e verdieping) horizontaal plafond), gemaakt van gipsblokken. Niet spijkeren of boren in de vloer, maar lijmen. Twee delen met een niet haakse hoek. Inclusief een (binnen-)deur. Lengte korte zijde ca 2.10 m, lengte lange zijde ca 3.00 m. Hoogte ca 2.90 m. Afgewerkt opleveren, aan twee zijden glad en schilderbaar. Geen water of elektra in de wanden. Huis is 10 jaar oud. Materialen dient de vakman te verzorgen.


Renovatie Utrecht
dinsdag 12 maart 2013

Washok/badkamer op zolder realiseren + stucwerk/schilderwerk

Op zolder is nu alleen een wasmachine plus aansluiting droger aanwezig. Wij willen op deze slaapkamer een washok/badkamer laten realiseren. Hiervoor zouden o.a. een (schuif)wand moeten komen en een wastafel met warm en koud water. Eventueel wat tegelwerk. Tevens willen wij het trappenhuis glad gestuct willen hebben en de zijkant van de trap geschilderd. Graag een offerte. Start van de werkzaamheden is flexibel, in overleg met het bedrijf.


Renovatie Utrecht
woensdag 04 januari 2012

Voordeur, balkondeur vervangen en zolderkamer

Mijn voordeur is aan vervanging toe en de deur van mijn balkon. Een en ander moet ook gedaan worden aan mijn zolderkamer 4 x 4 meter ongeveer of iets kleiner. Daar moeten de wanden netjes maken. Als u bij mij zou langs komen dan hebt u een idee wat er aan gedaan moet woeden.


Renovatie Utrecht
woensdag 26 mei 2010

Aannemer

Waterschade achterkant huis (boven en beneden) t.g.v. lekkage waterleiding op zolder. Vocht in muren, plafonds en vloer. Lekkage is verholpen door loodgieter. Waterschade willen we laten herstellen. I.o.m. verzering afgesproken 3 offertes op te vragen. Water in muren beneden, vanuit de thermostaatklok verwarming kwam water, later bij het raam drupte het op het vensterbank. Nu ook boven in de slaapkamer. Bruine vochtkringen op verscheidene muren en plafonds. Er moet tegen vocht en schimmel behandeld moeten worden plus witten en sauzen. Laminaat moet gedeeltelijk opnieuw, midden in de kamer een plek en de hele slaapkamervloer. Alles droog te krijgen.


Renovatie Utrecht
zaterdag 27 februari 2010

Aannemer

Het behangen van de woonkamer (16m.) Het bouwen van een kamer op zolder.


Renovatie Utrecht
woensdag 17 februari 2010

Aannemer

Zolder afbouwen en evt. verwarming aanleggen. Hier de badkamer verder afgewerken: ventilator, electra, lampen en planken. En bij de trap inbouwspots aanbrengen. Lekkage aan uitbouw moet verholpen worden.


Renovatie Utrecht
Offertes aanvragen