Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Schiedam

Zolder renoveren - Zolderrenovatie - Schiedam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder renoveren

Ik ben op zoek naar iemand voor een complete zolderrenovatie. Het moet gestript worden, de muren moeten geisoleerd en afgewerkt worden, er zijn een aantal steunbalken die afgewerkt moeten worden, en daarnaast wil ik een velux dakraam laten vervangen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Aannemer Schiedam

Offertes zolderrenovatie in Schiedam vergelijken

Recente opdrachten in Schiedam

woensdag 24 januari 2018

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!


Renovatie Schiedam
zondag 22 oktober 2006

Aannemer

Op zolder (2e etage) bevindt er lekkage in een klein dakkapel. De lekkage is op meerder plaatsen en veroorzaakt bruine plekken en tast de steunbalken aan. Het kunststoffen dakkapel is ongeveer 10 jaar geleden geplaatst op/aan een zadeldak. Buiten zijn geen zichtbare lekkage plekken te vinden. De dakbedekking is ook rond dezelfde tijd gerenoveerd.


Renovatie Schiedam
woensdag 15 juni 2005

Aannemer

Stucwerk Onder trap BG 2 Keukenraam 1 keukenlichtkoepel 2,72 Douche plafond 7,5 Zolder plafonds 10,66 Zolder achterwand 6 Zolder stookwand 5,76 Douche trapwand 4,4 Totaal 40


Renovatie Schiedam
Offertes aanvragen