Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Rosmalen

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning - Zolderrenovatie - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.


Aannemer Rosmalen

Offertes zolderrenovatie in Rosmalen vergelijken

Recente opdrachten in Rosmalen

donderdag 29 oktober 2015

Asbestpijp en asbesthoudende golfplaten verwijderen

Wij hebben een schuurtje waarop asbesthoudende golfplaten liggen. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik wil deze op heel korte termijn laten verwijderen. De aanwezigheid van het asbest roept bij mij angstaanvallen op, dus het is echt urgent. Verder hebben wij een schoorsteen met een asbestpijp erin. Op de begane grond is die pijp niet meer aanwezig. Het gaat om de eerste verdieping en de zolder. De totale lengte is ongeveer 4 meter. Wij willen die pijp laten verwijderen. We laten ook graag beoordelen of de pijp nog kan blijven zitten en er dan een nieuwe flexibele pijp op een veilige manier doorheen kan worden geplaatst. Graag ontvangen wij een offerte voor de werkzaamheden.


Renovatie Rosmalen
donderdag 24 april 2003

Aannemer

5 kamers (totaal 130 m2) : laminaat leggen woonkamer muren (ca 50 m2): kleine reparatie + schilderen 4 slaapkamers: muren (ca. 100 m2) verwijderen oud behang + schilder of behangen 1 zolder:( ca. 30 m2) schilderen 2 trappen: schilderen (en 1x "dicht maken" v/e open trap) 1 "frans balkon" aanbrengen


Renovatie Rosmalen
Offertes aanvragen