Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Huizen

Nieuwbouw zolder inclusief dakramen of dakkapel - Zolderrenovatie - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwbouw zolder inclusief dakramen of dakkapel

Ik zoek een specialist voor het verbouwen van mijn zolder. Ik wil dat er aan de voorzijde een (velux) dakraam komt. Aan de achterzijde zou ik graag een dakkapel willen. Als dat prijstechnisch niet kan ook aan de achterkant een dakraam. Verder wil ik twee zolders laten maken op zolder door middel van een tussenwand en deur. Graag de nieuwe kozijnen van kunststof.


Aannemer Huizen

Offertes zolderrenovatie in Huizen vergelijken

Recente opdrachten in Huizen

donderdag 11 augustus 2016

Houtworm op zolder bestrijden

Bij bouwtechnische keuring van het huis werd er in 1 balk op zolder houtworm geconstateerd, waarvoor ons geadviseerd werd dit te laten bestrijden. Bij voorkeur op 14 november, dan is de overdracht van het huis.


Renovatie Huizen
woensdag 20 juli 2016

Schoorsteen verwijderen en zolder afwerken

Schoorsteen op eerste verdieping en zolder verwijderen, rookkanaal is nooit gebruikt, waterleiding zolder verleggen, nu aan schoorsteen vastgezet, verder afwerking zolder en slaapkamer stucken.


Renovatie Huizen
dinsdag 27 november 2007

Aannemer

Plaatsing van radiator op de zolder; stucen van kleine oppervlakte van muurtje op de zolder; aansluiting electriciteit voor twee lampen op de zolder ;leggen laminaat kleine oppervlakte; reperatie deur inbouwkast; reperatie lek in wasbak; schilderwerk dakkappel


Renovatie Huizen
vrijdag 02 maart 2007

Aannemer

Elektriciteit: uitbreiden groepenkast, vervangen vlasdraad, vervangen en extra plaatsen stopcontacten (gemoderniseerd: 3 punt). Verwarming: plaatsen CV-ketel met bijbehorende (circa 7) radiatoren. Plafonds voorzien van gipsplaten in hele huis ex zolder. Stucen van huis voor zover noodzakelijk maar in ieder geval plafonds. Zorgen voor aansluitingen wasmachine en condensdroger op voorzolder en voor afvoer van uitsluitend wasmachine en voor wasbak en afvoer op voorzolder. Plaatsen groter dakraam op zolder. Eventueel: plaatsen van 1 a 3 deuren; stukje vergroten trapgat naar voorzolder en versterken traptredes naar voorzolder; maken van maatkast op zolderkamer of voorzolder. Leggen laminaat en vloerbedekk. Aanbrengen ballustrade 1 trap


Renovatie Huizen
maandag 27 februari 2006

Aannemer

In eerste instantie zoek ik advies met offerte. Omschrijving werkzaamheden: uitbouw van keuken; verplaatsing trap naar zolderverdieping; verwijderen (dunne) wandjes zolderverdieping; nieuwe keuken,toilet,badkamer; vervanging (loden) leidingen; stucwerk in de meeste vertrekken ivm gewenste inbouw verlichting. Mogelijk (binnenhuis-) architect nodig. Ik zoek advies voorfgaand aan ondertekening koopcontract. Spoed.


Renovatie Huizen
Offertes aanvragen