Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Hendrik Ido Ambacht

Verbouwen zolder - Zolderrenovatie - Hendrik Ido Ambacht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verbouwen zolder

Wij willen onze zolder laten verbouwen. Het gaat om het plaatsen van 2 velux (dakkapel 3 ramen) ramen en 1 lichtkoepel (1x1m). Voorzijde vervangen van ruiten voor dubbel glas. Nieuwe balkondeur. Aan binnenzijde een raamkozijn maken. Achterzijde nieuw (driehoek) raam plaatsen tussen stenen muren en overige vervangen voor dubbel glas. Deur en kozijn verplaatsen/nieuw. Aan binnenzijde raamkozijn maken. Badkamer en toilet plaatsen, nog geen aansluitingen aanwezig. Dak isoleren. Ongeveer de helft van de nok ( 3x4m) zal een extra berging worden. Afwerking binnenzijde en verplaatsen wanden en deuren, indien mogelijk graag later bepalen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.


Aannemer Hendrik Ido Ambacht

Offertes zolderrenovatie in Hendrik Ido Ambacht vergelijken

Recente opdrachten in Hendrik Ido Ambacht

dinsdag 26 februari 2008

Aannemer

Sloopwerken toillet en badkamer (uitbouw)keuken, plafonds. Eventueel vloerisolatie leggen/vastetrap naar de zolderverdieping. Afdoppen water/gasleidingen. Verplaatsen en vervangen oude lode leidingen. Ook stucwerkzaamheden van plafond en wanden. Diverse overige bouwkundige werkzaamheden. (Het is de bedoeling dat de houtenvloer in de badkamer waterdicht te maken/geschikt temaken om als badkamer vloer te dienen). Wij hopen dat dit bericht overzichtelijk is. Graag advies wat mogelijk is.


Renovatie Hendrik Ido Ambacht
donderdag 25 november 2004

Aannemer

plaatsen van 2 maatwerk dakkapellen in stijl van huis weghalen schoorsteen en afwerken muur en dichtmaken plafond en dak nieuwe meterkastmaken voor elektriciteit en gas aansluiting + aanslutingen maken van gas en elektriciteit Houten zoldervloer geluidsdicht maken.


Renovatie Hendrik Ido Ambacht
Offertes aanvragen