Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Heemskerk

Slaapkamer op zolder realiseren - Zolderrenovatie - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Slaapkamer op zolder realiseren

Graag zouden we weten wat het kost om een zolderkamer in een nieuwbouwhuis te laten maken. (opleverdatum nog niet bekend, ws dec 2021/Q1 2022) Dit betreft het plaatsen van wanden met deur, extra aansluitpunten elektra/verlichting en MV. Eventueel overwegen wij het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde met verplaatsing van het dakraam naar de andere zijkant en een dakraam of dakkapel aan de achterzijde. Aan de achterzijde komen PV-panelen dus we weten nog niet of een dakkapel mogelijk is qua ruimte, een raam kan zeker. Bedankt vast voor uw offerte.


Aannemer Heemskerk

Offertes zolderrenovatie in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

woensdag 28 maart 2018

Gevel renoveren en ramen vervangen

Het gaat om gevelbekleding die vervangen moet worden van ongeveer 30 m2. De bestaande planken moeten verwijderd en kunststof planken geplaatst. De bekleding begint bij de eerste etage en loopt door tot de nok. Er vallen drie ramen binnen deze bekleding. Het zolderraam is aan vervanging toe en zal een kunststof raam worden. En indien de prijs het toelaat vervangen we ook gelijk de twee ramen ramen op de eerste verdieping.


Renovatie Krommenie
woensdag 03 juli 2013

Reparatiewerkzaamheden in de woning

In onze woning dienen enkele zaken gerepareerd te worden, waarvoor ik graag een klusjesman zou inschakelen en 1 of meerder offertes ontvangen. De te verrichten werkzaamheden zijn: 1) Reparatie afzuigkap (Bosch), waarschijnlijk motor defect; 2) Aanleggen licht op zolder verdieping (bedrading ligt er deels, maar is niet afgewerkt); 3) Enkele loszittende tegels in het toilet vastzetten (kunnen waarschijnlijk gewoon gelijmd worden). Deze werkzaamheden moeten op vrijdag 19 juli gedaan worden (evt. uitloop naar zaterdagochtend is mogelijk). Bij voorkeur reageren via email.


Renovatie Uitgeest
dinsdag 18 maart 2008

Aannemer

De zolder moet voorzien worden van dakramen, extra electriciteitspunten en er moet een scheidingswand komen. Verder een paar voorzet luiken onderaan de schuine wand zodat hier spullen achter gezet kunnen worden. Daarnaast wil ik graag een laminaatvloer laten leggen die ik zelf aanschaf.


Renovatie Uitgeest
dinsdag 04 januari 2005

Aannemer

BEDRIJFSRUIMTE: keuken verplaatsen van woonhuis naar bedrijf, wasplaats maken met koud en warm stromend water, hiervoor leidingen leggen WOONHUIS: KEUKEN: nieuwe keuken plaatsen op een ander plaats incl leidingen aanpassen, TOILET: 2 x hangend toilet plaatsen afvoer ws aanpassen DAK: pannendak nakijken ivm vochtplekken mogelijkheid bekijken voor dakterras op mastiek dak VERWARMING:leidingen nakijken evt verplaatsen, nieuwe ketel plaatsen op nieuwe plaats SLAAPKAMERS: zolder doorbreken en evt nieuwe isolatie aanbrengen, BADKAMER: nieuw te plaatsen, badkamervloer in orde maken voor tegelwerk op hout, evt een gietvloer, tegelwerk aan brengen SLOPEN: binnen werk,evt. muren. ELECTRICITEIT: nakijken, nieuwe lichtpunten en stopcontacten maken, dubbele meterkast ivm bedrijfs/privé ruimten


Renovatie Heemskerk
maandag 19 april 2004

Aannemer

nieuwe keuken, beetje sloopwerkzaamheden, stuuc-werk (plafonds, trap naar boven, hele eerste verdieping), nieuwe deurkozijnen en deuren op eerste verdieping, aftimmeren zolder, en dakkapel (-len)......


Renovatie Uitgeest
Offertes aanvragen