Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Haarlem

Dakkapel plaatsen (4m) en scheidingswand maken (6m) - Zolderrenovatie - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen (4m) en scheidingswand maken (6m)

Ik wil graag een dakkapel 1,7x4m en binnenwand met deur. De buitenzijde graag in kunststof afgewerkt. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Deze zal aan de achterzijde van mijn woning geplaatst moeten worden. Ook willen we graag een rolluik hierin geplaatst worden. De plek voor de binnenwand staat in de foto. Het is +- 6m breed. Dit inclusief een deur. Alle kozijnen mogen van kunststof.


Aannemer Zwanenburg

Offertes zolderrenovatie in Haarlem vergelijken

Recente opdrachten in Haarlem

dinsdag 27 december 2016

Asbesthoudend materiaal verwijderen

We hebben recent een woning gekocht waarin op zolder sprake blijkt van asbesthoudend materiaal. Het gaat om de lijm van oud vloerzeil en restanten ervan, oppervlakte ongeveer 38 m2. We overwegen dit te laten verwijderen. Er is een inventarisatierapport. We zijn offertes aan het opvragen voor de verwijdering, om een inschatting te krijgen van de kosten en te kunnen beoordelen met welke partij we in zee gaan. Graag ontvangen we ook van u een offerte. Daarnaast zou ik graag willen weten op welke termijn u beschikbaar bent en hoeveel tijd het verwijderen ongeveer in beslag neemt. Ik hoor graag van u, alvast bedankt.


Renovatie Haarlem
dinsdag 17 februari 2015

Asbesthoudend rookkanaal verwijderen

Ik maak gebruik van een open haard met een asbesthoudend rookkanaal, Deze komt op de zolder uit in een eenvoudige schoorsteen. Ik wil het asbest vervangen door een nieuw rookkanaal. Lengte is een meter of zes.


Renovatie Haarlem
woensdag 07 januari 2015

Rookkanaal met asbest laten verwijderen

Op zolder wil ik het asbest rookkanaal laten verwijderen. Het gaat alleen om het gedeelte binnen de woning. Wat gaat mij dit ongeveer kosten?


Renovatie Zwanenburg
woensdag 01 februari 2012

Renovatie jaren dertig huis

Voor de renovatie van ons jarendertighuis van 190 m2 zoeken wij een aannemer voor de volgende werkzaamheden: - Optimaliseren elektra, er zijn nu vier groepen, dus groepen erbij - Vernieuwen CV of alternatief - Plaatsen keuken en badkamer - Vervangen houten kozijnen, plaatsen HR ++ - Vernieuwen toiletruimte - Verplaatsen wasmachineaansluiting In overleg verbouwen zolder met plaatsen dakkapellen en inbouwen openhaard.


Renovatie Haarlem
vrijdag 21 oktober 2011

Renovatie en rioleringwerkzaamheden

Het herstellen van voegwerk bij de voorgevel, gaat om reparatie losgelaten voegen en dakbedekking aan de zijkant herstellen, gaat om wat dakpannen. Voorgevel bij een tussenwoning. Openbreken vloer en verwijderen vetputje en herstellen riolering. Het egaliseren van muren en stucken. Betreft de hal begane grond, trapgat, hal 1e verdieping, weer een trapgat en 2 kleine kamertjes op zolder.


Renovatie Haarlem
woensdag 11 mei 2011

Herstellen waterschade op zolder

Heb een timmerman / aannemer nodig, die de waterschade op zolder (4x11m) kan herstellen. Gipsplaten aan de wand zijn stuk, waarschijnlijk ook het houtwerk eronder. In verband met de allergie van mijn zoon, die van 1 juli tot en met 11 juli ergens anders kan wonen, zou dit in deze tijd moeten plaats vinden (natuurlijk moet alles daarna geverfd worden). Ik heb betrouwbare mensen nodig.


Renovatie Haarlem
dinsdag 08 juni 2010

Aannemer

Plaatsen zwevend toilet en 2e toilet in badkamer. Toilet betegelen. Plaatsen douchewand, plaatsen plafond zolder (plat dak) leggen vloer 1e en 2e verdieping(ong. 70m2) extra electriciteit aanleggen zolder, extra stopcontact benedenverdieping.


Renovatie Haarlem
maandag 15 januari 2007

Aannemer

Het gaat om heel verschillende zaken, waarvoor ik graag me een aannemer wil praten, die alles komt opmeten en zijn adviezen kan geven. Het gaat onder andere om: Gevel reiningen en voegen, kozijnen en serre vervangen, balkon opknappen, schilderwerk buiten, timmerwerk voor kastjes, granieten vloer polijsten en vullen, dakkapel zolder en isoleren zolder. Graag ga ik in gesprek met de aannemer, waarna ik een indicaie krijg van de kosen, en offertes, zodat ik weet voor welk bedrag ik de hypotheek kan verhogen.


Renovatie Haarlem
zondag 19 november 2006

Aannemer

huis wordt nu gestript, moet opgebouwd worden, plaatsen wanden en plafonds zolder en isoleren. plaatsen plafonds slaapkamer, badkamer, gang, trappengat (3x), woonkamer. Dichtmaken deurgat woonkamer, plaatsen trapleuningen 2x.


Renovatie Haarlem
woensdag 16 november 2005

Aannemer

Waterleiding gereed maken voor wasmachine aansluiting in garage. Verplaatsen van wasmachine en wasdroger van zolder naar garage. Bovenverdieping, in 3 kamers en een overloop, kasten slopen, schroten van muren verwijderen om de wanden gereed te maken voor stucwerk. Wanden stucen alleen op bovenverdieping (niet zolder). Zowel op zolder als bovenverdieping: vloerbedekking verwijderen en leggen, afkitten en egaliseren van een marmoleum vloer Fresco kleur 3872 2mm inclusief jumpax ondervloer op bovenverdieping en zolderverdieping (in totaal 118 m2). Eventueel schilderwerk (binnendeuren).


Renovatie Zwanenburg
woensdag 02 februari 2005

Aannemer

Verbouwen met respect voor de authenciteit van de woning. Vernieuwen electrische installatie, uitbreiding groep/aardlek, incl kabel/isdn/kpn. 2 dubbele stopcontacten in elke kamer (5 k + badk + zolder), droger en wasmachine aansluiting op zolder, aansluiting koelk en vaatw in keuken. Geen leidingen in zicht. Natte ruimtes achter aardlek. Deel leiding uit jaren 70 en blijven zitten en dus inpassen. Juiste verdeling tussen leiding via plafond of via vloer. Aanbrengen cv installatie, huidige gaskachels, geyser badkamer verwijderen. Efficient en optimaal systeem HR rendement. Verwijderen huidig tempexmateriaal op plafonds van kamers begane grond en 1e verdieping en vervangen door gipsplaten en stucwerk. Maken "toog" van achterkamer->keuken, dichtmaken deurgat gang en keuken


Renovatie Haarlem
zaterdag 29 januari 2005

Aannemer

toilet opnieuw betegelen en nieuwe pot/stortbak/fontein plaatsen 2 binnendeuren plaatsen (kozijnen zijn aanwezig) verlaagd schrootjesplafond in halve huiskamer vervangen en stucen plafond slaapkamer stucen plafond platen op zolder vervangen en stucen


Renovatie Haarlem
maandag 19 april 2004

Aannemer

Op een zolderkamer dienen wanden en betimmering worden aangebracht en gepleisterd of geschilderd afhankelijk van gekozen materialen. Vloer moet worden aangebracht. Wastafel geinstalleerd.


Renovatie Haarlem
Offertes aanvragen