Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs

Badkamer verbouwing en toilet ruimte begane grond - Verbouwing - Zoetermeer

Badkamer verbouwing en toilet ruimte begane grond - Verbouwing - Zoetermeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer verbouwing en toilet ruimte begane grond

We willen de badkamer verbouwen, alles eruit en nieuw erin. Incl hangend toilet en inloopdouche, nieuwe tegels op de wand en de grond en nieuw badmeubel, verlaagd plafond ( lxbxh 2870x2100x2520 ) Op de begane grond willen we in de toiletruimte ook een hangend toilet en volledig opnieuw betegeld


Aannemer Zoetermeer

Offertes voor verbouwing in Zoetermeer aanvragen

Recente aanvragen uit Zoetermeer

maandag 27 december 2021

asbest verwijderen

Van de garage met zadeldak moet het asbest verwijderd worden. Eventueel moet het dak vervangen worden door een nieuw dak.


Renovatie Zoetermeer
maandag 21 september 2020

Convectorput dichten

In verband met aanschaffen tegelvloer met vloerverwarming willen wij de huidige convectorput dicht laten maken zodat daar de vloer overheen kan.


Renovatie Zoetermeer
dinsdag 25 februari 2020

Woning renoveren (totaal)

- Twee kozijnen vervangen begane grond, waarvan een met openslaande deuren. - verwijderen vloer woonkamer - Vloerverwarming woonkamer aanleggen op stadsverwarming (42m2) - Leggen pvc vloer (42m2) - Verwijderen twee radiatoren - Drie binnendeuren en kozijnen vervangen - Badkamer slopen en renoveren - Plaatsen nieuw raam badkamer - Renoveren achtertuin (70 m2)


Renovatie Zoetermeer
dinsdag 28 augustus 2018

Betonrot balkon verhelpen

Graag ontvang ik een offerte of een opname bezoek voor het renoveren van een klein balkon. Het balkon is ongeveer 1 bij 2 meter groot en de geroeste bewapening in het beton is al zichtbaar.


Renovatie Bleiswijk
dinsdag 12 juni 2018

Dak van tuinhuis vervangen

Ik zoek een partij die het dak kan vervangen van mijn tuinhuis. Het gaat om het demonteren van het oude dak, het afvoeren en een nieuw dak aanbrengen. Op het dak wil ik Douglas planken en nieuwe rode daksingels. Daarnaast moeten er twee deuren recht worden gesteld met nieuwe scharnieren. De dakgoot zal hergebruikt kunnen worden. De blokhut is 250 bij 350 cm en is zeer goed bereikbaar.


Renovatie Bleiswijk
maandag 11 juni 2018

Dakterrassen renoveren

Het gaat om het verwijderen van een bitumineuze dakbedekking van stabiel betonnen terras, op afschot plaatsen van vorstvrije betegeling in mortel, inwerken van HWA'en, en waterdichte aansluiting realiseren met gevel en borstwering. Het betreft een groot project voor een VvE, 368 m2.


Renovatie Zoetermeer
woensdag 21 maart 2018

Schaderapport van een waterschade opstellen

Door lekkage vanuit het dak hebben wij waterschade in huis. Dit willen we graag in een rapport hebben voor de VVE. De opstalverzekering van de VVE betaalt niks uit en nu moet het uit de pot van de VVE komen. VVE heeft ook zelf iemand een rapport laten maken maar daar staat niet alle waterschade in. We zijn met onze rechtsbijstand bezig zodat alles nu voorgoed wordt geregeld. Het dak is nu gedaan dus lekt het gelukkig niet meer maar we hebben nog steeds de schade in huis en komen ook steeds meer plekken tegen. De schade zit verspreid in de woonkamer, slaapkamer, hal en trap op de zowel de muren als plafond.


Renovatie Zoetermeer
maandag 05 februari 2018

Asbesthoudend materiaal verwijderen

De binnenwanden van de woning zijn allemaal van asbesthoudend materiaal. Ongeveer 260 m2 Wij hebben de woning op het oog maar vrezen voor torenhoge bijkomende kosten met betrekking tot de sanering.


Renovatie Zoetermeer
dinsdag 23 januari 2018

Balkons renoveren

Betonrenovatie balkons circa 6 m2, vocht probleem en scheuren analyseren, tegels verwijderen en coating aanbrengen.


Renovatie Bleiswijk
zondag 05 november 2017

Asbest verwijderen van schuurdak

Op de schuur liggen golfplaten. Deze zijn al ruim 40 jaar oud en wij vermoeden dat er asbest aanwezig is. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is 600 m2. Mocht er asbest in zitten dan dienen deze verwijderd te worden en afgevoerd.


Renovatie Bleiswijk
zondag 20 augustus 2017

Gevel herstellen en zonnescherm ophangen

Zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten. Eventueel het hertellen van de muur.


Renovatie Bleiswijk
woensdag 16 augustus 2017

Vloerliggers repareren

Inspectie schade aan vloerliggers tgv boorgaten en offerte voor reparatie.


Renovatie Zoetermeer
maandag 24 juli 2017

Asbestsanering in een jaren '60 woning

In onze straat staat een jaren '60 woning te koop op een groot perceel. Wij willen die woning gaan kopen en wij zijn een bod aan het voorbereiden. Het betreft een woning van 8 x 13 meter met een beloopbare zolder. Wij weten inmiddels dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is in de houten tussenmuren en dakplaten. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.


Renovatie Bleiswijk
donderdag 01 juni 2017

Cementgolfplaten met asbest verwijderen

Wij hebben een schuur 16 x 6 meter, daar zitten asbesthoudende cementgolfplaten op. Het dak is van de jaren 1970. De platen kwamen van een andere schuur. Er is al eens onderzocht wat voor soort asbest het is. Ik kan het labrapport aan u overleggen. Wat zou het kosten om 90 m2 golfplaten te verwijderen?


Renovatie Zoetermeer
donderdag 04 mei 2017

Woning renoveren na waterschade

Ik woon in een appartement. In mijn linker voorkamer komt aan de binnenzijde van de muur water en urine. Drie muren moeten gestuct worden en 2 kozijnen en twee deuren moeten geschilderd worden. Vloerbedekking moet eruit, allemaal waterschade, schimmel op de vloer en aan de platen. Betreft een offerte voor de verzekering. Per muur is het 4.40 bij 2.80 meter.


Renovatie Zoetermeer
Offertes aanvragen