Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Weert

Asbest verwijderen 450m2 - Verbouwing - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest verwijderen 450m2

450 m2 woonhuis eterniet platen waar asbest inzit verwijderen. Is er eerst een asbestinventarisatie nodig?: Nee, ik wil alleen offertes ontvangen voor asbest verwijderen Wat is ongeveer de oppervlakte van het te verwijderen asbest?: Meer dan 35 m2 Wat moet worden verwijderd?: Anders / weet ik niet Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Waar moet het asbest worden verwijderd?: Woning Naar welke dienst ben je op zoek?: Asbest verwijderen


Aannemer Budel

Offertes voor verbouwing in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit Weert

zondag 13 augustus 2023

Trap renoveren (zandstralen)

Ik heb een (denk eiken) dichte trap van de begane grond naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de zolder een open trap. Ook de leuning en balustrade is van hetzelfde hout denk ik. Ik zou graag de trap laten zandstralen. Het opnieuw aflakken kan ik zelf doen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Budel
vrijdag 26 januari 2018

Asbest dak verwijderen

Het dak van mijn schuur moet op termijn (wettelijk vervangen) worden. Dit is ongeveer 110 m2, maar een klus voor in de toekomst. Asbest inventarisatierapport is niet aanwezig, wel in de verkoopacte. Graag een offerte.


Renovatie Budel
woensdag 01 november 2017

Renovatie van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht, gebouwd in de periode 197-1980. We willen de woning graag verbouwen/renoveren. We willen de houten kozijnen met ramen en enkel glas laten vervangen door kunststof kozijnen met isolatieglas. We willen ook een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Verder willen we ons oude pannendak laten vervangen. We hebben gisteren de sleutel gekregen. We willen met de aannemer de woning bezoeken zodat we al onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. Ook horen we graag of er nog subsidiemogelijkheden zijn voor de isolatiemaatregelen.


Renovatie Weert
woensdag 04 oktober 2017

Asbest verwijdering van een vrijstaande schuur

Ik heb een vrijstaande schuur met een golfplatendak er op. Deze platen wil ik laten verwijderen. Het oppervlakte is 300m2. De schuur ligt geheel vrij van obstakels in een omheinde wei. Er staan geen bomen, geen struiken... zeer eenvoudig bereikbaar. Platen zijn geschroefd, verwijdering is uiterst eenvoudig. Een asbest inventarisatie likt mij overbodig daar de rest van de schuur bestaat uit enkel houten spanten en een betonnen vloer/muur. Wat ik zelf mag verwijderen en afvoeren wil ik voor mijn rekening nemen.. Kunt u mij iets over de kosten vertellen? Oja de platen zijn 1,70x1,00m. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.


Renovatie Weert
zondag 09 april 2017

Hallen in een VVE-complex renoveren

Voor een VVE die ik beheer zoek een schilder die op zeer korte termijn goed werk kan leveren. In principe hadden we 1 persoon die een halve hal heeft geschilderd maar we zijn er niet tevreden over. Wat er gedaan is: ondermuur, bovenmuur, stripje en de metalen leuningen. Hiervoor is 1.5 dag 3 man bezig geweest. In totaal zijn het vier hallen. We hebben zelf de verf al aangeschaft. Nu zijn we dus per direct op zoek naar een schilder. Graag spoedig een afspraak om samen te kijken en offerte uit te brengen. In afwachting van uw reactie.


Renovatie Weert
woensdag 01 maart 2017

Dakleien met asbest verwijderen

Wij hebben een koopwoning op het oog, maar deze is voorzien van dakleien met asbest. De oppervlakte is ongeveer 200 m2. Om een beeld te hebben over welke kosten we het hebben om deze leien de verwijderen zou ik graag een indicatie offerte willen ontvangen.


Renovatie Weert
vrijdag 02 september 2016

Asbesthoudende golfplaatjes verwijderen

Mijn dak bestaat uit asbest houdende golfplaatjes en die wil ik laten verwijderen de oppervlakte is ongeveer 110 m².


Renovatie Budel Dorplein
zaterdag 23 juli 2016

Asbest dakplaten verwijderen

We hebben een schuur van circa 6 bij 2.50 meter waar vermoedelijk asbest dakplaten liggen.


Renovatie Weert
donderdag 18 februari 2016

Asbesthoudende Eternit dakleien vervangen

Op het appartementencomplex waar ik bestuurder van ben, hebben we nu een leien dak en we willen een nieuw leien dak. Wij zijn een van de gelukkigen die ongeveer 250 m2 asbesthoudende Eternit leien moet vervangen. Het appartementencomplex is 5 verdiepingen hoog. Het dak is ongeveer 35 x 3 meter en we hebben nog een deel leien aan de zijkanten. Graag een offerte voor steiger plaatsen, asbest leien verwijderen en afvoeren, nieuwe leien aanbrengen en goten en afvoeren vernieuwen. Graag even contact met mij opnemen om een afspraak in te plannen. Alvast hartelijk dank.


Renovatie Weert
dinsdag 14 juli 2015

Deurgat maken en glad gestuct afwerken

Ik wil een deurgat laten maken in een niet dragende gipsblokken muur. Het gat dient strak / gestukt afgewerkt te worden. Ik wil in dit gat uiteindelijk een glazen schuifdeur plaatsen maar ik zoek alleen iemand voor doorbreken en afwerken van de muur. Afmetingen van het te maken gat in overleg.


Renovatie Weert
zondag 22 februari 2015

Balklaag en dakplaten vernieuwen

Demonteren van bestaande platen en balklaag nieuwe balk op bestaand kozijn tegen muur. Opnieuw aanbrengen van houten liggers en lichtplaten met afwerking. Serre is 3. 60x3.00


Renovatie Weert
woensdag 07 mei 2014

Eiken tafelblad schuren en lakken

Ik wil mijn eiken tafelblad laten schuren en lakken. De tafel is 90 bij 200 cm. Graag een prijsindicatie hiervoor.


Renovatie Ospel
dinsdag 24 december 2013

Kleine woning laten renoveren

Er moet een nieuw dakbeschot komen waarop de oude dakpannen terug moeten komen. De houten verdiepingsvloer moet vervangen (want daar zakken we bijna nu doorheen). Inclusief de balken. Op de keuken zit helemaal geen dak meer. Daar moet dus een heel nieuw dakje op. Het is een klein huisje waar dus het dak geraamte en de vloer (eerste verdieping) van hout zijn.


Renovatie Weert
zaterdag 30 november 2013

Slaapkamer renoveren

Slaapkamer renoveren: - gips/agnesplatenplafond aanbrengen, iets hoger dan het verwijderde systeemplafond; - houten vloer aanbrengen.


Renovatie Leveroy
zondag 13 oktober 2013

Renovatie / verbouwing van de woning

Renovatie betreft 2 verdiepingen: Begane grond: Oude tegelvloer verwijderen, nieuwe tegelvloer leggen incl. vloerverwarming, mits dit bouwkundig kan. Gehele verdieping ca. 66 m2. Weghalen muur bij keuken. Let op: dit is een draagmuur. Opnieuw positioneren aansluitingen t. B. V. Nieuwe keuken. Plaatsen nieuw hangend toilet. Aanpassen schouw en opnieuw stucen muren, ca. 50m2. 1e verdieping: badkamer aansluitingen verplaatsen naar andere kamer. Verplaatsing ca. 15 meter. Plaatsen nieuwe badkamer incl. De tegels. Verwijderen oude aansluitingen badkamer en ruimte afwerken voor gebruik als bergruimte. Nieuwe keuken, tegels, hangend toilet en badkamer inrichting wordt aangeleverd. Wellicht kan dit ook via de aannemer ingekocht worden. Uitvoering week 6 en 7.


Renovatie Maarheeze
Offertes aanvragen