Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Veendam

Draagmuur verwijderen - Verbouwing - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een stukje draagmuur verwijderen, is +- 2,5 tot 3 meter lang. Graag wat advies en info.


Aannemer Veendam

Offertes voor verbouwing in Veendam aanvragen

Recente aanvragen uit Veendam

maandag 10 juli 2023

Totaalsloop

Wat moet er gesloopt worden?: Ik wil een compleet pand of huis laten slopen Waar moet er gesloopt worden?: Buitenshuis (totaalsloop)


Renovatie Veendam
dinsdag 07 juni 2022

Airco bijvullen

Ik zoek een vakman die voor mij een airco kan bijvullen. Het gaat om een tcl airco die vorig jaar is geplaatst.


Renovatie Beerta
maandag 04 april 2022

Houtgebinten luchtgommen

Ik zoek een vakman die voor mij de houtgebinten kan luchtgommen. Het is voor de slaapkamer, die is ongeveer 18m2.


Renovatie Veendam
zaterdag 20 april 2019

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een draagmuur van 3 meter willen verwijderen om de keuken bij de woonkamer aan te trekken.


Renovatie Veendam
maandag 18 juni 2018

Kruipruimte inspectie

We willen graag een kruipruimte inspectie laten uitvoeren om vast te stellen of er houtrot, zwam, constructie problemen et cetera zijn. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en de kruipruimte heeft voldoende bewegingsruimte. De kruipruimte is 9 bij 6 meter en 120 cm hoog ongeveer.


Renovatie Sappemeer
woensdag 28 maart 2018

Betonvloer met vloerverwarming plaatsen

Ik wil een betonvloer in de woonkamer, gang en keuken. Totaal circa 35 a 40 m2. Tevens is de bedoeling dat hier vloerverwarming in komt de woonkamer heeft nu een houten ondervloer. Wat is de meerprijs als het inclusief voorwerk is?


Renovatie Veendam
maandag 26 maart 2018

Houten verdiepingsvloer vervangen

De houten verdiepingsvloer (slaapkamer + aangrenzende overloop) hangt door en moet dringend worden vervangen. Huis is van 1920. Totale oppervlakte ca. 24 vierkante meter.


Renovatie Scheemda
dinsdag 06 maart 2018

Schuimbeton storten

Ik wil de oude houten vloer (deze wordt door mij zelf verwijderd) vervangen door schuimbeton. Het oppervlak is 12 m2, vloerdikte 30 à 35 cm. De ruimte is goed bereikbaar.


Renovatie Woldendorp
zaterdag 18 november 2017

Sloop van een dubbele carport

Op een dubbele carport met 3 houten wanden en een dak met asbesthoudende golfplaten is een boom gevallen. De carport is total-loss en moet gesloopt worden. De asbestplaten zijn door de val van de boom deels gebroken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor afbraak van de carport en afvoer van alle materialen inclusief de vloertegels. De grond van de carport moet schoon en asbestvrij worden opgeleverd. De oppervlakte van de carport is ongeveer 30 m².


Renovatie Bellingwolde
woensdag 18 oktober 2017

Achterwand woning en balkon herstellen

Wij wonen in een drive-in woning. Deze woning heeft aan de voor- en achterzijde een uit hout opgetrokken wand met daarin de kozijnen verwerkt. Aan de achterzijde is de onderste ligger die op een loodslab ligt en waarop de wand en daarop de kozijnen zijn opgebouwd verrot. Deze balk/ligger moet worden vervangen en waarschijnlijk zijn de onderkanten van de staanders ook aangetast. In de wand is isolatie gebruikt en dit is waarschijnlijk asbestplaat met daarop piepschuim geplakt. Aan de binnenzijde van de woning is een convector geplaatst die eenvoudig van de wand afgeschroefd kan worden. Deze wand is betimmert met schroten die kunnen vervangen worden door wandplaten. (zie foto's) De buitenzijde is beplankt met kunststof en is eenvoudig te verwijderen het kunststof kan weer gebruikt worden. De isolatie moet eigenlijk ook anders.Graag zou ik een prijsopgave willen hebben van het herstel van deze wand. Eveneens aan de achterzijde is een balkon gebouwd. Hiervan zijn 2 liggers aangetast door zwam. 4.30 meter x 27 centimeter x 7 centimeter Lariks. Op de liggers zijn kunststof vlonderplanken geplaatst. Door de naden lekt regenwater. Graag zouden wij de 2 liggers hersteld of vervangen zien. Graag willen wij de vloer waterdicht hebben. Ook hiervan willen we een prijsopgave ontvangen.


Renovatie Veendam
maandag 02 oktober 2017

Asbest verwijderen van schuur

Het betreft het verwijderen van asbest platen op de schuur. De oppervlakte is 400 m2 en de platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Wildervank
zaterdag 30 september 2017

Schuimbeton storten

Heb een vloer in heiligelee die opgevuld moet worden met schuimbeton. En deze is 12 meter lang 4. 50 breed en moet 40 cm omhoog


Renovatie Winschoten
vrijdag 03 februari 2017

Asbest verwijderen uit de woning

Asbest verwijderen uit de woning. In de woonkamer zouden er twee wanden asbest bevatten. Het zijn platen die op de wanden bevestigd zijn. Het pand is meer dan 100 jaar oud. Er is behang overheen geplakt. De wanden zijn 22 m2 bij elkaar. Een asbestinventarisatierapport is er nog niet gemaakt.


Renovatie Blijham
zondag 17 juli 2016

Rookkanaal aanleggen, voegwerk herstellen, ketel vervangen

Ik wil binnenkort een houtkachel plaatsen doch mijn rookkanaal is dichtgemetseld. Er zal denk ik een metalen, dubbelwandige, buis geplaatst moeten worden. Daarnaast laat het voegwerk aan mijn gevel te wensen over en denk ik er aan dit te laten doen. Verder is mijn C.V. ketel 13 jaar oud en denk ik aan vervanging toe. Het gaat dus om het installeren van schoorsteenpijpen, openen van een rookkanaal, voegwerk van de zijgevel controleren en de CV ketel vervangen.


Renovatie Nieuweschans
vrijdag 08 januari 2016

Lekkage plafond

We hebben lekkage aan het plafond. Zouden jullie zo snel mogelijk contact op kunnen nemen? Het liefst maak ik gebruik van de 24/7 service en komt er vandaag nog een monteur.


Renovatie Veendam
Offertes aanvragen