Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Roermond

Asbest op dak inventariseren - Totaalrenovatie - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest op dak inventariseren

Ik wil duidelijkheid krijgen op de vraag of ik wel of geen asbest op het dak van mijn woonhuis heb. Ik kan deze vraag niet beantwoorden, wij zijn namelijk 2e eigenaar. Het woonhuis is gebouwd in 1960. Wij zien vanaf de binnenzijde van het dakbeschot een gedeelte van de dakpannen met nog een ander materiaal daartussen. We denken dat dit asbesthoudend materiaal is. Wij maken graag een afspraak.


Aannemer Echt

Offertes totaalrenovatie in Roermond vergelijken

Recente opdrachten in Roermond

maandag 26 juni 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

bestaande betonvloer lijmlaag tegels weghalen en nog eens ongeveer 8 mm van betonvloer wegfrezen betreft gang 2 x 5 mtr Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Haelen
maandag 08 mei 2023

Betonvloer egaliseren met afschot

Bestaande betonnen buitenvloer/terras, aan huis, heeft niet voldoende afschot waardoor het regenwater op de vloer blijft staan. De vloer is ca 12 cm dik dus 1,5 tot 2 cm afschot geven is geen probleem . Afmeting terras: 4x9 mtr. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Roermond
woensdag 03 mei 2023

Betonrot kruipruimte herstellen

Herstellen van betonrot in de kruipruimte van onze woning.


Renovatie Roermond
maandag 31 oktober 2022

Gevels zandstralen (~165m2)

Ik zoek een partij voor circa 165 m2 gevelreiniging. De gevel is wit geverfd en dient gezandstraald te worden. Uitvoering juni 2023.


Renovatie Thorn
zaterdag 07 november 2020

Reinigen en coaten van betonnen oprit

De betonnen oprit is slecht schoon te houden veel vlekken die niet weg te krijgen zijn. Waarschijnlijk niet gecoat. Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer Ik zoek iemand die dit kan schoon krijgen en ook kan coaten zodat het beter schoon te houden is. De oprit is 100 m2.


Renovatie Maasbracht
zaterdag 01 augustus 2020

Schoorsteen zolder stutten + beneden deel verwijderen

Op zolder hebben wij nog een schouw met aan de buitenkant op het dak de schoorsteen. Breedte schoorsteen +/- 1 m, diepte 38 cm. Schouw op beganegrond en 1e verdieping is reeds verwijderd. We willen nu het onderste deel op de zolder weghalen (zeg tot 1.80 m ongeveer, afhankelijk van wat kan om nog veilig te stutten) en het bovenste en buitendeel dus stutten.


Renovatie Melick
woensdag 23 januari 2019

Damwand plaatsen aan slipway

Voor op ons werfje in zijn wij op zoek naar een bedrijf die een stuk stalen damwand aan onze slipway kan vernieuwen. De afmetingen zijn ongeveer 32 meter in lengte. Het water is aan het diepste punt ongeveer 2 meter diep. Er is momenteel een soort van damwand aanwezig maar die is nergens recht. In de bijlage een schets van het scenario.


Renovatie Stevensweert
dinsdag 19 juni 2018

Trappenhuis renoveren

Ik wil graag een trap laten schuren, ook wil ik graag de wanden van het trappenhuis bekleden met panelen en het plafond verlagen, en bijbehorende schilderswerkzaamheden. Ik heb 14 traptreden. Betreft totaal zo'n 3.60 m2.


Renovatie Roermond
donderdag 17 mei 2018

Balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen

Ik heb een klein balkonnetje wat opnieuw gecoat moet worden, betreft een balkon van 1.20 bij 1.20 meter. Daarnaast heb ik drie boeiboorden die of geverfd moeten worden ofwel (indien mogelijk) vervangen voor Trespa. Dit balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel vanuit buiten als binnen goed bereikbaar.


Renovatie Herten
zaterdag 24 maart 2018

Waterschade herstellen aan plafonds en wanden

Ik wil de waterschade aan het plafond laten herstellen. Er zit een gat in het plafond van 30 bij 60 cm ongeveer. Eerst moet een gipsplaat geplaatst worden en erna moet er gestukt worden.


Renovatie Horn
zondag 12 november 2017

Terrasvloer annex kelderdek met betonrot herstellen

Onderkant van een terrasvloer vertoont betonrot. Het terras bevindt zich boven een niet gebruikte kelder en de betonrot is vanuit de kelder zichtbaat. Op het terras ligt natuursteen, deze stenen liggen inmiddels los. De kelder is met een trap toegankelijk en ligt onder de tuin. De kelder is zeker 2.5 meter hoog en ongeveer 40 m2 groot.


Renovatie Maasbracht
donderdag 03 augustus 2017

Asbest verwijderen

Garage en aanbouw zijn aan 2 zijden goed bereikbaar.


Renovatie Melick
maandag 12 juni 2017

Stacaravan slopen of opkopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen of opkopen. Deze caravan is 10 bij 3 meter en gemaakt van hout en aluminium. De caravan is van binnen en buiten nog in goede staat zoals te zien op de foto's. Ook wil ik dat er 2 tuinhuisjes van 2 bij 2 meter weggehaald worden en de voortent verwijderd wordt. Graag wil ik ook dat de plek van de caravan puinvrij en opgeruimd achtergelaten wordt.


Renovatie Montfort
dinsdag 09 mei 2017

Fundering renoveren en stabiliseren

Voorgevel van 13 meter vertoont scheurvorming, graag offerte voor stabilisatie fundering / stoppen scheurvorming. Ik heb twee bladen (binnen en buiten blad), de vorige eigenaar heeft er ook nog een derde blad geplaatst. Het huis is van 1928. Huis is in de Maasbedding (eilandtong).


Renovatie Stevensweert
zaterdag 22 april 2017

Meterkast met ombouw en vloerplaat

Ik wil graag een kleine meterkast van elektra uitbreiden met gas en wateraansluiting. Er moet een NEN meterruimte komen met een vloerplaat voor de aansluitingen. Eerst moet die meterkast er zijn, waarna het energiebedrijf kan aansluiten.


Renovatie Roermond
Offertes aanvragen