Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Barendrecht

Herstelwerk muren en plafond op zolder - Totaalrenovatie - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Herstelwerk muren en plafond op zolder

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een zolderruimte, muren en dak, herstellen. Op deze zolder is M&PL verf aangebracht over een bestaande situatie van hout, verf, glasvezelbehang op het dak en bouwbehang, oudere latex op de muren. De nieuwe verflaag scheurt en is ongelijmatig verdeeld. Het is een grote zolder 6 bij 3 met een schuin hoog dak. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 120809-000067 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.


Aannemer Barendrecht

Offertes totaalrenovatie in Barendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Barendrecht

dinsdag 11 juli 2023

Trap verfvrij maken

Gesloten trap, 16 treden verfvrij maken. Ook de trapboom etc.


Renovatie Oud Beijerland
dinsdag 01 november 2022

Betonnen vloer herstellen met epoxy (18m2)

Terrasoverkapping van ca 18 m2 (6x3) met een betonnen vloer. Gestort eind april 2022 en door de aannemer gevlinderd. We zien echter wat putjes, kleine scheurtjes etc verschijnen en alvorens nog een epoxy coating te laten plaatsen (minimaal 2 lagen), zal de betonnen vloer strak moeten worden gemaakt.


Renovatie Barendrecht
vrijdag 21 juni 2019

Kruipruimte zand uitzuigen

Ik zou graag zand uit de kruipruimte willen laten uitzuigen. Het gaat om ongeveer 2x2 meter en 50 cm diepte. Graag zie ik uw offerte tegemoet.


Renovatie Barendrecht
donderdag 31 januari 2019

Houten balk in de kruipruimte vervangen

Graag zouden we een een compleet doorgerotte houten dragende vloerbalk (circa 2.50 m lang) en de houten vloerplanken daarboven (circa 2,5 m2). Gezien de staat van de balk kunnen we niet heel lang hiermee wachten. Dit moet van onder af (de kruipruimte, redelijke hoogte circa 1.20-1.50 meter) gedaan worden aangezien er bovenop vloerverwarming ligt van de woonkamervloer. Het betreft een dijkwoning uit 1890.


Renovatie Barendrecht
zondag 09 september 2018

Betonrot van de draagbalk kelder herstellen

Het gaat om een pand uit 1920. In het pand is betonrot vastgesteld in een draagbalk. Herstel is noodzakelijk. Bezichtiging ter plekke lijkt wenselijk. De draagbalk is 30 bij 30 cm en 4 meter lang, ongeveer. Misschien zijn er meerdere balken aangetast.


Renovatie Oud Beijerland
zaterdag 08 september 2018

Kwaaitaal herstel

Ik zoek een aannemer die de vloer in mijn woning kan inspecteren/repareren. Het gaat om een bungalow van 140 m2 met kwaaitaal vloer. Er is schade maar nog niet ernstig. De schade bevindt zich op de begane grond.


Renovatie Oud Beijerland
woensdag 13 juni 2018

Plafondrenovatie na waterschade

Gedeelte van het plafond vernieuwen vanwege waterschade (gipsplaat vernieuwen 2 bij 4 meter).


Renovatie Barendrecht
zondag 06 mei 2018

Betonrot aan een kwaaitaalvloer verhelpen

Onze vloer, balkon en gevel moet geïnspecteerd worden voor betonrot. Wij zouden graag een inspectie willen om te kijken wat allemaal vervangen moet worden om vervolgens een offerte te krijgen. De semi-bungalow is gebouwd in 1978. Er is geen achterom, maar de achtertuin is wel te bereiken via de schuur. Het woonoppervlakte aan de begane grond is 120 m2.


Renovatie Oud Beijerland
woensdag 04 april 2018

Stormschade aan afdak op balkon herstellen

Door stormschade willen wij graag onze afdak laten repareren.


Renovatie Barendrecht
zaterdag 09 december 2017

Asbesthoudende platen verwijderen uit garageplafond

Het betreft het verwijderen van 22 m2 asbesthoudende platen van het plafond in een inpandige garage. De platen zitten nu vast met 10-12 schroeven per plaat. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik een offerte voor het loshalen van het plafond. Het wegbrengen naar de gemeente kan ik eventueel zelf doen.


Renovatie Barendrecht
vrijdag 17 maart 2017

Asbest in de woning saneren

Asbesthoudend zeil gelijmd 14 m2 asbest plafond 17 m2 gespijkerd. Ik ben in het bezit van een inventarisatie rapport.


Renovatie Mijnsheerenland
woensdag 01 februari 2017

Spanplafond in woonkamer en keuken

Het gaat om een mat spanplafond in de kleur Ral 9001 of 9010 met sierlijst afwerking (nader te bepalen). In de woonkamer zit 1 lichtpunt boven de eettafel en in de keuken wil ik graag 5 inbouwspots. Graag ontvang ik een indicatie prijs. Het gaat om ongeveer 37 m2.


Renovatie Barendrecht
woensdag 09 november 2016

Herstelwerkzaamheden volgens bouwkundig rapport

Verscheidene werkzaamheden, zoals herstel geringe scheurvorming wanden, plaatselijk herstel pleisterwerk plafond, enkele cv leidingen vervangen, dichtzetten gering scheuren lateien, onderhoud hang en sluitwerk ramen, vervanging isolatieglas en herstel beglazingsafdichting waar nodig, reparatie met cementgebonden mortel van balkon, borstwering balkon reinigen en lokaal herstel aantasting, luifel schilderwerk, lokaal voegwerk plaatselijk herstellen, gevels reinigen, herstel aangetaste delen betimmering, dekkend systeem schilderwerk buiten, goten reinigen, lokaal herstel voegwerk schoorsteen, rooster op ontluchting riolering aanbrengen van dakdoorvoer, hout gootconstructie herstellen bij schilderwerk, loodslabben herstellen, dakbedekking (plat) bitumen vervangen. Zie ook bijgevoegd bouwkundig rapport.


Renovatie Oud Beijerland
vrijdag 23 september 2016

Stucwerk en ander renovatiewerk

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht waarvan we op 3 oktober de sleutel krijgen. We willen daar diverse klussen laten uitvoeren en zoeken een allrounder/aannemer die alle zaken kan oppakken. Het gaat om het glad stuken van 45 m² plafonds en 125 m² wanden en om 15 m² stucwerk in de trapopgang. In de badkamer moet een douchegoot worden uitgeslepen en daarna opnieuw worden gekit, zodat alles goed waterdicht is. Verder willen we 3 vensterbanken van gezoet Belgisch hardsteen laten plaatsen. Het gaat om 2 x 306 cm en 1 x 291 cm (waarbij in alle drie de gevallen een stukje vensterbank in het bovenste raamdeel geplaatst dient te worden. De genoemde afmetingen zijn de totale afmetingen). In de slaapkamer willen we een scheidingswand laten plaatsen voor een inbouwkast van 2 m², inclusief een schuifdeur en verlichting. Van een bestaande inbouwkast moet een draaideur worden vervangen door een schuifdeur. We willen in de slaapkamer van 9 m² graag spotjes laten plaatsen en over het aantal spots advies ontvangen. We willen verder nieuwe plinten van 15 x 120 mm hoog laten plaatsen, afgelakt in RAL 9010. De materialen zijn nog niet aanwezig. We willen de werkzaamheden graag zo snel mogelijk na de sleuteloverdracht laten starten. We maken graag een afspraak.


Renovatie Barendrecht
maandag 22 augustus 2016

Betonrot in een kwaaitaalvloer repareren

Ik heb een kwaaitaalvloer waar betonrot in zit. Zeer duidelijk. Het beton is in een vergevorderd stadium afgebrokkeld. Bij een element is een poot helemaal afgebrokkeld. De rest valt mee. De kruipruimte is circa 35 cm hoog. Morgen komt er iemand een inspectierapport maken.


Renovatie Mijnsheerenland
Offertes aanvragen