Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Sittard

Draagmuur verwijderen binnen 10m2 - Verbouwing - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen binnen 10m2

Ik zoek een bedrijf die één draagmuur kan verwijderen. Gaat over een muur die tussen de keuken en de woonkamer ligt. Het is een muur van ongeveer 10m2.


Aannemer Sittard

Offertes voor verbouwing in Sittard aanvragen

Recente aanvragen uit Sittard

woensdag 10 augustus 2022

Kruipruimte waterdicht maken + leeg zuigen

Er staat nu water in de kruipruimte, dit willen wij laten leeg zuigen en vanaf de voorzijde het waterdicht maken hiervan. De voorzijde is 5 tot 6 m.


Renovatie Geleen
donderdag 17 februari 2022

Balkon reparatie

Van mijn balkon vallen brokstukken (beton). Dit wil ik graag gerepareerd hebben. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Renovatie Geleen
zondag 09 februari 2020

Asbest in badkamer en toilet (oude vinyl) verwijderen

Badkamer boven (L-vormig en 4 m2) en toilet beneden (1,2 m2) zijn beide voorzien van een oude vinyl vloer waarin waarschijnlijk asbest is verwerkt. Graag beide vloeren verwijderen en afvoeren.


Renovatie Susteren
zondag 22 september 2019

Funderingsherstel gevel

We hebben een verzakte muur in een oude boerenwoning. Waarschijnlijk niet of nauwelijks gefundeerd. We zouden graag deze muur laten stabiliseren.


Renovatie Maria Hoop
zondag 12 mei 2019

Nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij

We willen in boerderij stalruimten verbouwen tot woonruimte met bovenverdieping . Bouwtekeningen van architect klaar , Er moet oa muur doorgebroken worden , dak constructie veranderd , Kozijnen geplaatst , trapverbinding naar bovenverdieping gemaakt waar twee slaapkamers en badkamer komen. De vergunning is al onderweg. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden en ik weet nog niet zeker van welk materiaal het gemaakt moet worden, dus ik laat mij door u adviseren. Ik hoor graag van u.


Renovatie Puth
maandag 11 maart 2019

2 Verzamelputten vervangen

Oude gemetselde verzamelput veroorzaakt afvoerproblemen toilet. Deze wellicht nodig te vervangen. Graag een offerte.


Renovatie Roosteren
donderdag 13 september 2018

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik zoek een aannemer die het plafond, de muren en het dakraam kan restaureren/renoveren na waterschade. Het gaat om lekkage die is ontstaan bij de uitbouw, waardoor ongeveer 15 m2 aan wanden aangetast is.


Renovatie Sittard
vrijdag 08 juni 2018

Dakbeschot met asbest verwijderen en pannendaken maken

Circa 25 m2 asbest dakbeschot saneren. En dan unilin dakplaten plaatsen (zijn reeds aanwezig). Circa 85 m2 panlatten aanbrengen en pannen terugleggen. Er zijn 2 daken te maken.


Renovatie Sittard
woensdag 31 januari 2018

Asbest verwijdering kippenschuur en daken van loodsen

We hebben een woning op het oog, met daarachter een grote loods van 7. 92 bij 31. 32 (schuin dak) en een tweede loods van(schuin dak). Hierop liggen naar alle waarschijnlijkheid asbesthoudende golfplaten en de binnenkant van de schuine daken is naar alle waarschijnlijkheid ook bekleed met asbesthoudende materialen. Daarnaast staat er nog een oude kippenstal geheel aan de buitenkant bekleed met asbesthoudende golfplaten (zowel zijkant als bovenkant). Afmeting ongeveer 20/5 Concrete vraag ter indicatie: Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren? Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren en te vervangen met nieuwe platen? Wat zou het kosten om de kippenstal in zijn geheel te saneren? Ik heb eventueel wat foto's beschikbaar die ik u kan bezorgen. U kunt ook google maps bekijken van de beekstraat 25 te Limbricht. Daar ziet u van bovenaf de loodsen liggen op de satellietbeelden. We willen voordat we verder gaan met onderhandelen een indicatie hebben van prijzen. Alvast bedankt voor de moeite,


Renovatie Limbricht
zaterdag 16 december 2017

Geheel nieuw dak met isolatie en dakkapel

Het gaat om een 2 onder 1 kap uit 1958 met Eternit platen als dakbeschot. Niet geïsoleerd. Onze wensen: geheel nieuw dak inclusief isolatie en een dakkapel aan een zijde. Dak is 7 meter breed en heeft een nokhoogte van 2 meter. Dakkapel wordt 4 meter breed. Offerte inclusief asbest verwijderen.


Renovatie Holtum
woensdag 29 november 2017

Zolderdak beplaten en dakraam repareren

Betreft: zolder met vaste trap. Dakraam (van kunststof) is ongeveer 5 jaar geleden geplaatst, maar lekt. Verder zou ik het hele zolderdak willen bedekken met nieuwe beplating, zodat het er netjes uitziet. De gipsplaten die er nu zitten bladderen. Dak is toen wel gecontroleerd op lekkages. Zolder is ongeveer 7 x 5 meter.


Renovatie Beek
maandag 27 november 2017

Eternitplaten op de zolder verwijderen

Het binnen verwijderen van circa 66 m2 eternitplaten, 2 x 33 m2, deze zijn op een zolder aan de binnenzijde van de daksporen bevestigd.


Renovatie Geleen
zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen vervangen inclusief pijpen

De schoorsteen op mijn tussenwoning dient te worden afgebroken en opnieuw opgemetseld. De schoorsteen is ongeveer 1 meter breed en 1 meter hoog.


Renovatie Geleen
dinsdag 07 februari 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft een schuur (een oude schaapstal) met de afmetingen: 6 lang bij 7 meter breed en een nokhoogte van 2,5 meter. De golfplaten zijn asbesthoudend en moeten vervangen worden. Er is nog geen asbestinventarisatie gedaan. De schuur ligt 20 meter achter de woning. Via een veldweg en een weiland is de schuur te bereiken. Bij nat weer kunt u er niet met een auto komen.


Renovatie Schinnen
maandag 21 november 2016

Renovatie van een woning

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: 1. Verwijderen van draagmuur tussen woonkamer en keuken, plaatsen balk – overspanning 3 meter breed en 2.40 meter hoog 2. Verwijderen van draagmuur tussen badkamer en slaapkamer, plaatsen balk – overspanning 1,5 meter breed en tussen 1.50 en 2 meter hoog 3. Stuken wanden woonkamer, hal met trapopgang, overloop, badkamer, 3 slaapkamers, 180 m2 4. Aanbrengen spachtelputz plafond woonkamer/keuken, hal, badkamer, 3 slaapkamers, 30 m2


Renovatie Stein
Offertes aanvragen