Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Schiedam

Draagmuur verwijderen - Verbouwing - Schiedam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen

Wij willen 1 kleine ruimte bij de woonkamer betrekken en de ingang van de woonkamer verplaatsen. Uiteindelijke doel is totale woonkamerverbouwing, nieuwe open keuken, aansluitingen/leidingen omleggen, toiletrenovatie, plafondverlaging voormalige ensuite verwijderen. Betreft 2e verdieping.


Aannemer Schiedam

Offertes voor verbouwing in Schiedam aanvragen

Recente aanvragen uit Schiedam

woensdag 30 november 2022

Funderingsherstel van woning

Ik zou graag een kosten indicatie willen ontvangen voor de mogelijke fundering herstel aan mijn woning. De begane grond heeft een oppervlakte van 39m2.


Renovatie Schiedam
vrijdag 12 augustus 2022

5 balkons renoveren

Wij gaan een huis kopen in Schiedam, uit het bouwtechnische rapport kwam naar voren dat alle balkons aan de achterkant van het woonhuis (3 appartementen met 5 balkons in totaal) grondig gerenoveerd moeten worden. Er zitten scheuren in de gevel in de hoek van de balkons, er is vochtdoorslag en er is achterstallig onderhoud, de balkons zijn sterk aangetast door betonrot en eventueel dienen de stalen H-profielen ter stabilisatie vervangen te worden. Bijgaand stuur ik een aantal foto's van de onderkant van de balkons en van de achterkant van het huis. De balkons zijn vrij toegankelijk. Het huis dat wij gaan kopen heeft in totaal 2 balkons en de onderkant van de kelder, wat zou het verschil zijn als wij alleen onze balkons laten repareren of meteen alle 5 (met de VVE samen)?


Renovatie Schiedam
dinsdag 17 november 2020

50m2 plavuizen verwijderen met behoud van vloerverwarming

Wij gaan verhuizen naar een huis uit 2006 en willen de plavuizen in woonkamer en keuken (begane grond) vervangen door een houten vloer (multiparket/lamelparket). Plavuizen liggen verlijmd op egaline, vloerverwarming ligt gefreesd in de bouwvloer (cement), daarna afgewerkt met egaline. Wij zoeken iemand die netjes en zorgvuldig de plavuizen kan verwijderen, afvoeren en indien nodig de vloer weer egaliseren. Uitvoering begin april 2021.


Renovatie Schiedam
zondag 19 juli 2020

Betonrot verwijderen

Ik heb betonrot aan gedeelte van betonnen balk, tussen twee woonlagen. Het is afgebrokkeld. Schade zit boven een terrasoverkapping. Huis uit 1929. Het is ongeveer een meter lang.


Renovatie Schiedam
woensdag 04 december 2019

Vloer repareren, daklekkage verhelpen en raam+kozijn vervangen

Het gaat om drie klussen: de vloer is verzakt en er zit een barst in, dit moet gerepareerd. Het dak lekt en moet vervangen worden en een kozijn met glas moet vervangen worden. In de vloer zit een barst en is doormidden. Het is van beton. Het gaat om een garage, een bedrijfspand. De oppervlakte is 300 m2. Het dak is bekleed met dakleer en lekt op meerdere plekken. Er zou gekeken moeten worden wat er precies gedaan moet worden. Een de binnenkant is het plafond van beton zonder afwerking. Dit is ook 300 m2. De hoogte is 4 meter. Het kozijn dat vervangen moet worden is van hout en ik wil kunststof. Ik denk dat de afmeting ongeveer 1,5 x 2,5 meter is. Het oude raam zou afgevoerd moeten worden. Graag wil ik in januari beginnen.


Renovatie Schiedam
donderdag 29 augustus 2019

Terras fundering herstellen

Aan achterzijde van huis van mijn ouders bevind zich een verhoogd terras, op een betonnen plaat van circa 2 x 5,50 m. Daartegenaan, maar circa 40 cm lager, ligt een flagstone terras op zandbed. Nu stellen wij vast dat het zandbed wegzakt en er grote ruimte is ontstaan onder de betonnen plaat. Graag ontvangen wij een offerte (uren, materiaal) voor het opvullen en dichten van deze vrije ruimte onder betonnen plaat. Wij schatten dat hiervoor circa 10 m3 zand nodig is. Het gaat echt alleen om de fundering herstel. De bedoeling is dat we het huis kunnen verkopen.


Renovatie Schiedam
donderdag 29 november 2018

Balkon coaten

Het balkon moet gecoat worden van 2 bij 4 meter. Er zitten scheurtjes in en er komt soms vocht doorheen.


Renovatie Schiedam
woensdag 22 augustus 2018

Betonrot aan balkon repareren

Vlak voordat we gingen schilderen, kwamen we tot de ontdekking dat we last hebben van betonrot bij ons balkon. Het balkon zit vast aan het balkon van de buren. De afmeting is ca. 2,5 x 1,5 meter.


Renovatie Schiedam
woensdag 07 maart 2018

Klussen en onderhoud in huis

Wij zoeken een ervaren en allround klusjesman voor de volgende klussen: Het vastzetten van de kapstok (dit heeft meeste spoed), spack-reparatie aan een wand, naden kitten van een douchebak en een toiletbril leveren en monteren. Graag een opgave van uurtarief en eventuele voorrijkosten.


Renovatie Schiedam
maandag 05 februari 2018

Balkon repareren

Wij hebben een bovenwoning met een balkon. Over de gehele lengte van ons balkon loopt een scheur van circa 5 meter. De scheur bevindt zich tussen de muur van het huis en het begin van het balkon. Onze buurman heeft hetzelfde probleem waardoor we gebruik kunnen maken van de VvE. Deze scheur zit er al jaren dus eventuele betonrot is niet uitgesloten. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de reparatie van onze balkons. Het heeft geen haast.


Renovatie Schiedam
woensdag 24 januari 2018

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!


Renovatie Schiedam
zondag 10 december 2017

Balkon renoveren

Ons balkon van 250 x 140 cm aan de achterzijde van onze woning heeft een dragende constructie van hout, die er niet goed uit ziet. We denken dat de balken doorgerot zijn en dat dit een gevaarlijke situatie op levert Op het balkon ligt een dunne betonvloer met tegels. We willen een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen. We ontvangen graag uw advies en een offerte voor herstelwerk.


Renovatie Schiedam
maandag 04 december 2017

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter


Renovatie Schiedam
maandag 20 november 2017

Deel van de fundering herstellen

Herstel fundering aan de linkerkant van het huis. Volgens gemeente zakt het huis. Er is een rapport aanwezig. Rechter kant is al gedaan.


Renovatie Schiedam
woensdag 01 november 2017

Meerdere klussen in en buiten huis

Op de achtergevel zitten teakhouten planken die zijn kromgetrokken en moeten worden vervangen. Het zijn 8 planken van ongeveer 2 meter breed. We hebben we een pui met glazen bakstenen. Een deel daarvan is gebarsten en het lekt, wat een zwarte vlek op de muur geeft. Dat moet verholpen worden. Een binnendeur is beschadigd en moet vervangen worden. Er moet een schilderij opgehangen worden. De tochtstrip van de buitendeur moet vervangen worden. Het toilet beneden ruikt onfris, waarschijnlijk is een afdichting niet goed meer. Er moet een afdek latje voor de trap moet vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Renovatie Schiedam
Offertes aanvragen